TTNET - Web Tasarım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Halox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Halox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar,

Ben şöyle bir duyum aldım. TTNET 85 YTL firmalara web sitesi yapıyormuş. Konu hakkında bilgisi olan varmı?

Halox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün bana bir müşterim söyledi. domain, hosting ve web sitesi de dahil ayda 9 ytl. Hatta pazarlamacıları piyasayı geziyorlarmış.

meksus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttnet bilmediği konulara para kazanma hırsı ile atıldığı için ileride çok ciddi zarara uğrayacaktır sonuçta müşteriye verecekleri sistem temasıda dahil hazırdır sonradan tema değiştirme gibi şeyler bulunmamaktadır üstelik bir müşteri aldı bunu diyelim en ufak bir problemde saatlerce telefonda bekletilecek ve derdini anlatana kadar da baya bir süre geçecektir.
vereceğiniz 9 tl'nin 2 katını telefona ödemiş olacaksınız ne oldu web sitem var üstelik sudan ucuz...

mayten

Asistan
Reaksiyon puanı
2
TTNET İŞYERİM Ek Bileşenler
Esnaf Paketi
Ek 5 adet E-Posta
3,50 TL
Ek 10 adet E-Posta
5 TL
Ek 5 adet Güvenlik (5PC)
6 TL
Ek 50MB Web Alanı ve ek 1 adet .com ya da .net ya da.org uzantılı alan adı
15 TL
Ek 250MB Web Alanı ve ek 1 adet .com ya da .net ya da .org uzantılı alan adı
20 TL

KARALAMAYIN paketler cok uygun

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
yıllıksa uygun, aylıksa kötü.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
servis nasıl acaba iyi mi kullanan varsa söyleyebilirmi ?

Nisanci93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet bu olay doğru. Bir deneyelim demiş bir firma orada gördüm. Tema seçeneği çok fakat 10 tane güzel teması var. ihs.com.tr'deki sitebaz'a bakarsanız onunla aynı.
buradan bakınız:The browser is not supported!
Ben pek beğenmedim. Yani belki web tasarımı bildiğim için bana çok basit geldi. Ama küçük firmalar kullanabilir.

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
pazarlamacılar geçen gün benim iş yerimede geldi evet kendileri yapıyorlarmış tasarımıda.

momolcuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttnet kadar ıgrenc bı servıs omrumde kullanmadım.kusura bakmayın arkadaslar fakat ısyerı ınternet sıtemı ttnet servısıne yaptırdım 1500 tl cıvarı bı para odedım 1 yıl gectıkden sonra sıtemı kapatılar neymıs senelık ucret odıcekmısım sayfa ısmı ıcın arastırdım 15 tl ye kendım ınternetten odedım fakat ttnet ın ıstedıgı ucret 300 tl ıdı neyse gecen seneyı oylece devm ettırdık fakat bu sene hem gecen senenın hemde bu senenın ucretı oalrakda 600 tl ucret ıstedıler ben ısım ucretımı yıne ınternetten bu sene 30tl olarak odedım fakat ttnet sıfrelerım elınd eoldugu ıcın sıtemı kapattı.ben artık ttnet ıle calısmak ıstemıorum fakat ne sıfrelerımı gerı verıo nede sayfamı gerı verıo oysakı yapım asamasında ben gereklı olan ucretı zaten odemıstım sımdı kendı sayfamın sıfrelerını vermıo bu kadar kalıtesız bu kadar saygısız bı fırma ıle omrumde daha calısmadım.ne sayfa yaptırın nede elınızı kolunuzu bacagınızı kaptırın ben ettım bı hata
ttnet senı sıddetle kınıorum.

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ttnet kadar ıgrenc bı servıs omrumde kullanmadım.kusura bakmayın arkadaslar fakat ısyerı ınternet sıtemı ttnet servısıne yaptırdım 1500 tl cıvarı bı para odedım 1 yıl gectıkden sonra sıtemı kapatılar neymıs senelık ucret odıcekmısım sayfa ısmı ıcın arastırdım 15 tl ye kendım ınternetten odedım fakat ttnet ın ıstedıgı ucret 300 tl ıdı neyse gecen seneyı oylece devm ettırdık fakat bu sene hem gecen senenın hemde bu senenın ucretı oalrakda 600 tl ucret ıstedıler ben ısım ucretımı yıne ınternetten bu sene 30tl olarak odedım fakat ttnet sıfrelerım elınd eoldugu ıcın sıtemı kapattı.ben artık ttnet ıle calısmak ıstemıorum fakat ne sıfrelerımı gerı verıo nede sayfamı gerı verıo oysakı yapım asamasında ben gereklı olan ucretı zaten odemıstım sımdı kendı sayfamın sıfrelerını vermıo bu kadar kalıtesız bu kadar saygısız bı fırma ıle omrumde daha calısmadım.ne sayfa yaptırın nede elınızı kolunuzu bacagınızı kaptırın ben ettım bı hata
ttnet senı sıddetle kınıorum.

Keşke bizlere daha önce danışsaydın site yaptırmadan önce.
TTnete güven olmaz. O paraya çok daha kaliteli bir hizmet alabilirdin.
Hatta bizlerde yardımcı olurduk.
Sağlık olsun diyelim.