Ttnet tplink 3280 güncelleme

niko6172

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese mrb arkadaşlar konu baslığındanda anlasıldığı uzere modemımın guncel firmware dosyasını guncellemem gerekmıs son zamnlarda baya yavaslama oldu netımde ttnet ı aradım guncellemen gerek dedı fakat tplınk sıtesıne gırıyorum ama hangı versıyonu ındırecem bılmıyom bu konuda yardımlarınızı beklıyorum sımdıden çok sağolun.

TP-Link Türkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
102
Herkese mrb arkadaşlar konu baslığındanda anlasıldığı uzere modemımın guncel firmware dosyasını guncellemem gerekmıs son zamnlarda baya yavaslama oldu netımde ttnet ı aradım guncellemen gerek dedı fakat tplınk sıtesıne gırıyorum ama hangı versıyonu ındırecem bılmıyom bu konuda yardımlarınızı beklıyorum sımdıden çok sağolun.

Sayın niko6172,

Kullanmış olduğunuz cihazın tam olarak model numarasını bizlere iletmenizi rica ederiz. Model numarası cihazın altında etiketlerin olduğu kısımda yazmaktadır.

Saygılarımızla,
CE7C14D5994F966C1B2DB9066A3769E4.jpg

niko6172

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Model no _tp-lınk td864w modemın altında yazan bu
ağ bağlantılarında bu yazıyo ttnet tplınk 3280 gereklı guncelleme hakında bılgı verırsenız çok sevınırım saygılar

niko6172

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yokmu yardım edecek bır allah kulu

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Ben arastirdim biraz sizin modemin guncellemesi gozukmuyor tplinkin sitesinde direk irtibata gecmek gerekiyor bunun için TPLINKTURKEY den desteklerini bekliyoruz .modem hız konusunda modeme reset atmayı denedinizmi ?

niko6172

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle cvb ın için teşekkürler kardesım evet kablolarda sorun yok gıbı reset atıyorum bazen bıde dırek hattan gelen 4 adet kablo gelıyo kırmızı mavı sıyah beyaz bıde modeme gıren jack kablosunda 2 adet kablo var kırmızı yesıl ben hangısını taksam çalısıyo acaba oradamı bır yanlıslık var

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
öncelikle cvb ın için teşekkürler kardesım evet kablolarda sorun yok gıbı reset atıyorum bazen bıde dırek hattan gelen 4 adet kablo gelıyo kırmızı mavı sıyah beyaz bıde modeme gıren jack kablosunda 2 adet kablo var kırmızı yesıl ben hangısını taksam çalısıyo acaba oradamı bır yanlıslık var
hatla beraber telefon kullanıyormusunuz yoksa hattı direk modeme mi takıyorsunuz kablolari kontrol edin modeme reset nasıl atıyorsunuz arkasında kucuk siyah kutucuk olması gerek oradan yapmanız lazım kullanıcı adınızı ve sifreniniz yeniden ister resetten sonra. kablolarda sıkıntı olsa internetiniz hiç gelmez modem alakalı sıkıntı olabilir internet hızınıniz ortalama ne kadar yaza bilirmisiniz

niko6172

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hattı dırek modeme bağlıyorum yanı tel yok reset ısıne gelınce her modemde olan kucuk bı delık var ığneyle falan 3 5 sanıye basılı tutup ısıklar yanıp sonene kadar basılı tutuyorum sonra bırakıyorum net hızıma gelınce 1mb geçıyodu bu sıkıntı olmadan sımdı ıse 80 kb vs

TP-Link Türkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
102
Sayın niko6172,

TD-864W model numaralı Kablosuz ADSL Modem Routerlar kampanya dahilinde taahhütlü olarak verilmekte olup bu cihaz ile ilgili her türlü yazılımsal ve donanımsal sorunlarınız ile ilgili 444 86 47 veya 444 0 294 numaralı telefonu arayınız veya modemdestek@sentim.com.tr, modem_destek@sentim.com.tr e-mail adreslerinden teknik destek ile iletişime geçiniz. Anlayışınız için teşekkürler.

Saygılarımızla,