TTNET’ten her şey benim edasında bir reklam anlayışı tebrikler.

Yakup Çetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

TTTNET’ten her şey benim edasında bir reklam anlayışı tebrikler. İnternet tarayıcımın ana sayfası Yüzde Doksanlık dilimdeki gibi Google arama motoruna ayarlı değil ama açılışta sabit kullandığım içeriklerin listelendiği tarayıcımın özel açılış sayfası etkin bugün tarayıcımı açar açmaz oda ne TTNET fatura vs anah dedim internet faturasını ödemedik galiba birde baktım kampanya reklamı.

Reklamın mantığı güzel e Faturaya geçin doğayı koruyun tamam güzel kampanya ama interneti senden kullanıyoruz diye kişisel ayarlama ve haklarımı niye ihlal ediyorsun TTNET soruyorum sana benim ana Sayfamda reklam açma hakkını kim veriyor sana.

Zaten ne kadar güvenli internet kullanıyoruz onun davasındayken birde üstüne üstük sen gel bu şekilde bir reklam politikasıyla ekranımı kirlet. Pes yani artık gözünüz doysun diyorum.

Alıntı :Kisisel Ögreti

PvpServerlar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen Bugün Bendede Aynısı Oldu.
Bilgisayarı Açtım Mozillaya Girdim Bi Baktım Sayfa Yönlendirilmesi Oldu.
Oda Ne ! Bi Baktım TTNET Faturanızı Otomatik Verin Çekilişe Katılın Vs Vs Şeyler Gördüm.

Hangi Sayfaya Girersem Giriyim Bu Reklam Karşıma Cıkıyordu.
Son Çare Modeme Reset Attım.

Birdaha Çıkmadı, Fakat Böyle Reklam Mı Yapılır ???

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
aynısı benimde başıma gelmişti sinir bozucu gerçekten

by_bassist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adamlar verdikleri bütün portları sonuna kadar kullanıyorlar zaten sözleşmeyi iyi okursanız reklam yapma haklarını gizli tutuyorlar...