Ttnet tarife değişikliğine Karar verdim ama..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ktlpby
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben 4gb sınırlı internetimden 8mb e kadar sınırsız a geçmek istiyorum.TTnet in sitesine girdim.Online işlemler merkezinden giriş yaptım adsl işlemlerinden paket değişikliğine girdim.Oradan istediğim paketi seçtim.Orda kırmızı ile yazılan şu yazıyı gördüm."Paket değişiklik işleminizi onayladığınız takdirde yeniden Tarife/Paket değişikliğini ancak 1 ay sonra yapabilirsiniz. Bu gün ayın 28 i bu gün başvuru yapsam önümüzdeki ay (şubat) ayının 1 inde yeni tarifeye geçmiş olurmuyum.Yoksa önümüzdeki ay şubat ayının 28inde mi geçmiş olurum ?

Yani özet geçersek 1 ay sonra diyor ya o 1 ay derken faturanın gelmesinden sonramı demek istiyor onu anlamadım [MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] veya bilgili olan birisi cevap verirse sevinirim ?

--- Mesaj Güncellendi ---

bir de 444 ü aramakla online işlem merkezinden tarife değiştirmek aynı şey dimi hani bir sorun yaşamam ?

hasanztr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır sen yanlış anlamışsın, paket değiştikten sonra eski veya başka bir pakete geçmen için sadece 1 ay beklemen gerektiğini söylüyor.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Başvuruyu yaptıktan sonra 24 saat içinde yeni tarifenin aktif olması lazım. Sonraki 1 ay içinde tarifeni değiştiremiyorsun.

Yani her ay içinde en fazla 1 kere tarife değiştirebiliyorsun :wink:

ByKaMiKaZe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
hattının destekleyip desteklenmediğini kesinlikle öğren sonradan 4mbit tarifesi tarifelerden kalktığı için tekrar geçiş yapamıyorsun bilgin olsun veya benim gibi 8mbit parası verip 6mbit kullanmak zorunda kalırsın :\

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ahhh basit bir okuma hatası "yeniden" yazıyormuş orda bende yanlış anladım bi iki araştırma yaptım bende tarife değiştiği an 1 2 saat içerisinde hemen değişiyormuş :D ama ay ortasında filan değiştirirsen ay sonu faturası kabarık geliyormuş @TTNETDestek saol abi cevabımı aldım ) ayın 30unda ttnet in sitesinden paketdeğişikliğine gideceğim :) bu arada birde itirafım olacak ben müş. hismetlerini aradım babam ben arayamam sen hallet dedi işindendolayı (başka şehirde) Babam gibi konuştum işte adımı sordular okan yerine şükrü filan dedim anne kızlık soyadı onu önceden öğrenmiştim tam ohh be sorunsuz oldu derken :( tam doğum tarihimi (babamınkini) sordular ah işte onu bilemedim telefonu yüzüne kapattım Ama online işlem merkezinde işlem geçmişimde tamamlandı yazıyor :D yarıda kesildi , telefon kapatıldı , tamamlanmadı yazabilirdi neyse saolun bir dahakine babamın kimliğinide alırım :P :D

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
tarife değişikliği için onay verin modemi resetleyin yeni tarifedesiniz :)
niye uzatmışlar anlamadım.

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
şimdi ttnet in sitesinde paket değişikliğini tam onaylıyordum babam aradı dedi 2 3 ay sonra kapattırırım ona göre :D Peki şimdi benim 2 yıllık sözleşmem bitti yaptıktan 2 ay sonra kapatabilirim dimi :) ?

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
eğer bir taahhüdünüz yoksa istediğiniz zaman kapattırabilirsiniz.

immortal10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zoki haklısın ama saçma yapmışlar zaten hepsi para tuzağı değilmi ama yinede düzhgün olanlarda var tabi

--- Mesaj Güncellendi ---

mesala bizim int ttnet ve sınırsız normalde ayda 45-40 arası fiyat gelmesi lazım ama sınırsız olduğu halde 58 TL ye kadar çıkabilio