ktlpby
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
Ben 4gb sınırlı internetimden 8mb e kadar sınırsız a geçmek istiyorum.TTnet in sitesine girdim.Online işlemler merkezinden giriş yaptım adsl işlemlerinden paket değişikliğine girdim.Oradan istediğim paketi seçtim.Orda kırmızı ile yazılan şu yazıyı gördüm."Paket değişiklik işleminizi onayladığınız takdirde yeniden Tarife/Paket değişikliğini ancak 1 ay sonra yapabilirsiniz. Bu gün ayın 28 i bu gün başvuru yapsam önümüzdeki ay (şubat) ayının 1 inde yeni tarifeye geçmiş olurmuyum.Yoksa önümüzdeki ay şubat ayının 28inde mi geçmiş olurum ?
Yani özet geçersek 1 ay sonra diyor ya o 1 ay derken faturanın gelmesinden sonramı demek istiyor onu anlamadım [MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] veya bilgili olan birisi cevap verirse sevinirim ?
--- Mesaj Güncellendi ---
bir de 444 ü aramakla online işlem merkezinden tarife değiştirmek aynı şey dimi hani bir sorun yaşamam ?
Yani özet geçersek 1 ay sonra diyor ya o 1 ay derken faturanın gelmesinden sonramı demek istiyor onu anlamadım [MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] veya bilgili olan birisi cevap verirse sevinirim ?
--- Mesaj Güncellendi ---
bir de 444 ü aramakla online işlem merkezinden tarife değiştirmek aynı şey dimi hani bir sorun yaşamam ?