Ttnet Şok Etti Beni

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Arkadaşlar 1MB'lık internet bağlantım vardı ve bu gece internet üzerinden kullanıcı panelinden 8MB olan net limitsiz paketine geçmeye karar verdim. Bu konuda çok fazla olumsuz yorumlar okudum geçenler çok fazla sıkıntı yaşıyormuş ama ilk defa TTNET hakkında iyi konuşmam gerekiyor.

Öncelikle şunu belirtiyim . Ben Diyarbakırın Bağlar semtinde oturuyorum yani öyle fakir fukaranın olduğu bi semt burası. Ve NETLimitsiz pakete geçtikten sonra RapidShareden premium hesabımla ilk dosyamı indiriyim dedim test amaçlı ve gözlerime inanamadım. Normal koşullarda indirdiğimde indirme hızım 110KB'ın üzerine çıkamazken 1MB'ın üzerinde dosya indiriyoum. Gözlerime inanamıyorum. O kadar mutluyumki sizlerle paylaşmak istedim :turned: Buyrun bakın buda resmi

:thumbup1: :thumbup: :clap:

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Zaten olması gerekende bu değilmi :D
8mb ye kadar o interneti kullanabileceksin...

Edit: Hatta yavaş inmiş rapid premium ile

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
:) hıza alışırsan zorlanırsın geriye dönmek çok zor oluyor sonra:) hayırlı olsun

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Merak etme zamanla geçer :D
Böyle olduğu sürece sömürüye son hız devam :mrgreen:

Zaten olması gerekende bu değilmi :D
8mb ye kadar o interneti kullanabileceksin...

Edit: Hatta yavaş inmiş rapid premium ile

Üstad güzel Türkiyemin şartlarında binlerce insanın bu konuda şikayeti varken benim böyle bi bağlantıyı kullanmam nimet sayılır benim için :mrgreen:

:) hıza alışırsan zorlanırsın geriye dönmek çok zor oluyor sonra:) hayırlı olsun

Teşekkürler arkadaşlar :wub::thumbup1:

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Yok yok o değil :) Hani ttnet hakkında iyi şeyler söylüyorsun ya onun için dedim zamanla geçer diye :D İllaki taklaya getirir ttnet yani :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61

kesinlikle katılıyorum ttnet ile sözleşmem 2 ay sonra bitiyor 1 mbite çevireyim diyorum ama hıza bakıyorum ve sonra kendi kendime bu hızda saçımı başımı yolacağıma hiç bağlanmam diyorum :D

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
bende 4 mbit kullanıyorm hatlardan dolayı ama bunada şükür :) Yanında da Tivibu süper gidiyo teşekkürler TTNET ;)

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
yapmayın arkadaşlar yaa bu bi hakaret gibi verdiğimiz paranın karşılığını alınca sevinmek...

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
8 mbit degıl 10 mbit senın download hızın.hayırlı olsun :)

Panculli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
8mb bağlantı hızındayken 1mb seviniyoruz. :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Ben de net limitsiz kullanıcısıyım. Rapid pre ile çekerken en düşük 690 kb en yüksekte 840 kb'tı gördüm. hızımdan memnunum valla..

ahmtzya

Doçent
Reaksiyon puanı
19
anlaşılan Türkcell ve Ttnet Diyarbakır'a çalışıyor :D

malum 3G Bağlantıda Avrupa şehirlerinden bile önde Diyarbakırımız :D

RoMeOoO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabii tabii :) bende o paketi kullanıyorum sen diyarbakırdasın ben istanbul bakırköyde :) Altyapının merkezindeyim ama rezillikten başka birşey değil.... Şöyle düşün bu ttnet ile balayı ayınız :))) Umarım hep böyle gider de kendimden biliyorum cicim ayı bittikten sonra çilen başlıyor :D Ben hala boşanamadım :D

as66

Profesör
Reaksiyon puanı
11
İlk fırsatta kurtulmak istiyorum be ttnetten :D Bakalım inşallah nasip olur...

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Civarda kullanan pek, ve santrale yakınsan ve tesisat yeni ise hızın tam olması gereken hız. Aslında Telekoma teşekkür edilecek pek bir şey yok.
Eğer bu 8MB limitsiz paket 15 GB sonra hızın 512 KB'e düştüğü paket ise IPTV yaygınlaşınca 512'ye düşmeyen hızlar düşecek. Bence Telekom bant genişliğini kontrol altına almak için önce kotasız/limitsiz kullanıcıları kotalı/limitli tarifeye nazikçe geçiriyor, ardından da bi geçirecek tam geçirecek gibime geliyor.
Haydi hayırlısı.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
İşte ttnet'in özelliği bu.Normalde olması gereken hıza ulaşıtığımızda seviniyoruz :D

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Arladaşlar normal mi anormal mi bilemem. Ama ben 1Mb'ın üzerinde download imkanı sağlayan kullandığım TTNET'imle gayet memnunum. Tamam doğru TTNET bizden aldığı ücretin karşılığını belkide veremiyor. Belkide şuan aldığımız hizmeti başka bir ülkede dahada ucuza veriyorlar. Ama Türkiye koşullarında Diyarbakır gibi bir yerde bu hız benim için bulunmaz bi nimet. Ayrıca 24 aylık taahütüm felanda yok. Canım sıkıldımı keserim neti . Yani kazık sokma gibi bi durumu yok ki zaten kotalı kullanıcı da değilim :)

Saygılar.

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Fazla kaptırma kendini :) Biliyorsun 15GB'tan sonra hız 512'ye düşüyor :) Kalırsın ortada sonra :D

Telekinesis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet, bende benzer bir yorum yapacağım : fazla alışma yakında geçer. Yani tadı damağında kalmasın.
Oger Telekomdan hayır gelmez zaten kimden geldi ki ?

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
İDM'de download oranını biraz şişiriyor 1mbps internet kullanıcıydım microsoft sitesinden veya rapid'den dosya çekerken en fazla 110kb görürdüm idm ile indirirken 140 150lerde :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Fazla kaptırma kendini :) Biliyorsun 15GB'tan sonra hız 512'ye düşüyor :) Kalırsın ortada sonra :D

10 megabit internet veriyorsa alt yapı zorlanmıyor demektir. Bu yüzden bağlantı hızının düşeceğini de sanmıyorum. Bizim işyerinde de aynı durum var. Hız sürekli en üst sınırda. 30-40 gb download yapmama rağmen hiç hız düşmedi.

Kutay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir ara ttnet 15 gb geçsen dahi hızı 512'ye düşürmüyordu bu durum halen geçerlimi eğer geçerliyse bende geçip şansımı denemek istiyorum bizim binada birisi geçti bu tarifeye oda 7-8mb hızı alabiliyor yani santrale pek uzak değiliz ben ayda 1mb ile en kötü ihtimal 50-60 gb download yapıyorum yani 2 ay bile 8mb alabilsem bana bir yıl yeter.