TTNET Ping ve Ms Sorunu

mertcaner_61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi forumlar. Yaklaşık 2haftadır ınternetımde ping ve ms sorunu dıkkatımı cekıyor. ınternetten ping uzerıne test yaptırdıgımda pingimin rezalet oldugunu goruyorum. hız degerlerım 7mbitken pingimin bu hız degerı ıle dogru orantıda olmaması adamın asabını bozuyor. ben 60tl fatura oduyor isem bana en ıyı hızmetı sunucuklar. yurtdısındakı netlere bu yuzden hıcbırzaman yetısemıcez. benım problemim ping ve ms .. trabzonda yaşıyorum 24saat ıcınde 1saat duzeldıgı oluyor ama gece 2den sonra ping ve ms guzel hakkını yemeyelım.. ama buda benim bi işime yaramaz dimi? yetkılılerın bu konuyu dıkkate alıp trabzon/merkez/aydınlıkevler mahallesindeki portları ınceleyıp ping problemını cozmelerını dılıyorum artık ıs musterhızmetlerını arayıp ınternet hızını guncellestırmekten cıktı. gelsin arıza servısı baksın portlara duzeltsınler. son faturayı odemeyecegımı soylemek istiyorum eger 3gun ıcınde duzelmezse. mahkemeysede mahkemeye gıderız avukat bol kolay gelsin
462 2305610 numarasına kayıtlı adsl'im yetkılılerın dikkatine |MERTCAN ER

imampower11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
saat 2 den sonra duzelıyorsa ALtyapı kaynaklı bır sorundur cunku yogun saatlerde ping yukselıyor Arasanız bıle hızda bı problem yoksa yapıcak bısey yok dıyıcekler bide Burdan abonelık bılgınızı vermeyın Ne olursa olsun.

mertcaner_61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
neyse ne .. hala bır yetkılı cevap vermemıs olaya bak , altyapı kaynaklıysa gelsın yapsınlar kardeşim işleri ne bu adamların reklamlarda en ıyı net yok su yok bu.. bır yetkılı cevap versın altyapının ıncelenmesını talep ediyorum

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
saat 2 den sonra duzelıyorsa ALtyapı kaynaklı bır sorundur cunku yogun saatlerde ping yukselıyor Arasanız bıle hızda bı problem yoksa yapıcak bısey yok dıyıcekler bide Burdan abonelık bılgınızı vermeyın Ne olursa olsun.

öncelikle seni kırmak için yazmıyorum tamamen TTNet e arkadaş altyapı altyapı diyolar yenilendiğini görmedim daha bizim buraya santral 1200 m uzaktlıkta adamlar bendnen başka

kimseye 6 vermemişler gerçi şimdi 4 mb ye düştü ama geneli 1-2 mb arasında ya senede 10 metre kablo yenileseler bizim evin içinde gelip halay çekmesi lazımdı alt yapının ama

adamlar her seferinde alt yapınız desteklemiyor ya benmi döşedim altyapıyı yenileyin kardeşimm yada santral uzakmış yakınlaştırın banane parasını almıyomusun ......

İnşallah şu BDDK denen tırt kurum sözünün arkasında duruda en az 6 verirler millete Avrupa dakilere baktıkça kriz geçiriyorum ya biz yaşayan ölüyüz diyorum onalrın hızlarının

fiyatlarının yanında yazılacak çok şey varda piskolojim kaldırmıyo artık bu REZİLNETİN rezilliklerini....

imampower11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayır hocam gerçekten altyapı sorunu bunlar bakın turkcell ttnete kablolar yeni bizim iş yerinde var gerçekten altyapı cok saglam 50 mbit lik olan var hakkını verıyorlar.

mertcaner_61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam guzel kardeşim altyapı sorunuysa gelsın duzeltsın arıza kaydından arıyor adam bıde ustune cıkıyor laf edıyo ılla gıdıp camı cerceveyi alacaksın asagı o olacak ya