yok belki bana rastladı bilmem ama daha önce hemde taahhütlü vardı iki ay rahat ettim sonra patladı oysa max 50gb olduğu halde bile neyse bakalımAdil kullanım kotasını boşver 1 sene oldu 8mbte geçeli 100 gb en düşük kotam.
Tamam ama 25 gb limiti can sıkıcı 1mb ile alıştım ben hiç bir sınırlama yok ha 16mb olursa biraz daha normal olabilir ama santralden bilgi alacağım yakın zamanda
(bölge izmir:çiğli)
onaysız v.s. geçirtmesinler de
yani
Ben de seninle aynı ilçede yaşıyorum. 1mb limitsiz kullanıyorum ve aylık 49 tl ödüyorum. aynı şekilde beni de aradılar yaklaşık 8 gün kadar önce. ilçenizde alt yapı iyileştirilmesi yapılıyor ve otomatik olarak eylül ayında 8 mb net limitsiz tarifesine geçirileceksiniz dediler ve eski abone olduğunuz için de ödediğiniz ücret değişmeyecek denildi bana. bunun üzerine ben de sordum. süreki mi eski ücretimi ödeyeceğim yoska belli bir süre kampanya indirimi mi diye sordum. bana net bir yanıt veremedi ve ben de şunları söyledim;benim onayım alınmadan nasıl bu şekilde otomatik tarife değişikliği yapabiliyorsunuz? belki de ben bunu onaylamak istemeyeceğim diye söyledim ve hani 1mb limitsiz tarifesi tamamen ortadan kesin olarak kaldırılsa o zaman anlarım ama henüz böyle net bilgi var mı diye sordum ve bana 1mb limitsiz kaldırılacak denildi ben de bunun üzerine böyle söylüyorsunuz ama soruduğum sorulara net bir bilgi veremiyorsunuz diye söyledim. son olarak bana ttnet müşteri hizmetlerini arayıp daha detaylı bilgi alabilirsiniz denildi. aslında ben uzun süredir 8 mb net limtsiz tarifesine geçmeyi düşünüyordum ama bir türlü cesaret edemedim. ilçedeki alt yapıya tam olarak güvenemediğim için. sık sık kopma sorunu yaşama ihtimalinden korktuğum için açıkası onca kez bir çok defa 8mb net limitsize geçirilmek istenmeme rağmen hep reddetmiştim şimdi bekleyip göreceğim bakalım ilerleyen zamanda neer olacak zorunlu geçiş olacak mı bunu yakında göreceğimTamam ama 25 gb limiti can sıkıcı 1mb ile alıştım ben hiç bir sınırlama yok ha 16mb olursa biraz daha normal olabilir ama santralden bilgi alacağım yakın zamanda
(bölge izmir:çiğli)
onaysız v.s. geçirtmesinler de
yani