TTNET Müşteri H.Aradı

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
1mb limitsizdeyim ama Arkadaşlar 1-2 ay için de bulunduğum bölgede hat iyileştirmesi yapılıp 8mb'E kadar olan pakete geçirilecekmişim zorla dayatma sözkonusu sanki
var mı aranan

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Sizde geçin canım zaten 1mbittesiniz 8mbit e geçince hızınız düşse bile yine 1 olacak.Zaten hız düşümü yok şu anda.

fizikci

Doçent
Reaksiyon puanı
12
arkadaş ttnet iylik yapıo onu bile kötü anlıyorsunuz vay be

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Sitesine girip bakarsanız TTNet 1MB tarifeyi kaldıracak zaten her eve en az 8MB olacak tüm ülkede ki çalıştırmalar bittiğin de.

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Tamam ama 25 gb limiti can sıkıcı 1mb ile alıştım ben hiç bir sınırlama yok ha 16mb olursa biraz daha normal olabilir ama santralden bilgi alacağım yakın zamanda
(bölge izmir:çiğli)
onaysız v.s. geçirtmesinler de :(
yani

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Adil kullanım kotasını boşver 1 sene oldu 8mbte geçeli 100 gb en düşük kotam öyle söyleyim sana. Büyükşehirlerde ki alt yapı daha iyi sıkıntı olmaz büyük ihtimalle.

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Adil kullanım kotasını boşver 1 sene oldu 8mbte geçeli 100 gb en düşük kotam.
yok belki bana rastladı bilmem ama daha önce hemde taahhütlü vardı iki ay rahat ettim sonra patladı oysa max 50gb olduğu halde bile neyse bakalım
1mb zaten abone alımına 1 yıla yakındır kapalı zaten

ReaLiST.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşım seninde bildiğin gibi 25 gb kota aşımı sonrası hız düşmesi olması gerekir.Diyelim ki bu sana denk geldi o zaman yine hızın 1mbps düşürülecek. Yani benim demek istediğim en azından ilk 25 gb kulanımda hızın 8mbps olsun. Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır.

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Teşekkürler
bekleyip görelim sonucu
bunun dışında benim gibi aranan oldumu acaba elbete vardır ama forumda varmı

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
zaten en kötü ihtimalde bile 1 mn limitsiz kulanmaya devam edeceksin. neden itiraz ediyorsunki? adil kullanım kotasını sana uygulasalar bile ilk 25 gb lık bölümü yüksek hızda kullanırsın.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
adam haklı :) istemiyorsa zorla paket değişimine gerek yok.
tek paket varsa da zaten seve seve geçecektir :) kapatacak hali yok ya...

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
8mb'e kadar limitsiz kullananların ne kadarı 0 verimle her ay verilen hızı alabiliyor ki ya kopma bahanesi ile yada desteklememe gerekçesi ile 4-6 aralığına sabitleniyor 1-2 ay sonra belki o ayda
tmm 25gb sonrası 1mb fazla birşey kaybettirmesede ay başında farklı hızlar verilebiliyor
tamamen 1mb bitene kadar gittiği yere kadar giderim ve az da değil bunu kullanan abone sayısı
bol forumlar
her nedense ttnet temsilcisi konu ile ilgili yorumsuz galiba

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Söz konusu TTnet ise altında bir şey ara... Hatta KESİN ara...

serqet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttnet bu şekilde müşterileri aramaz sizin paketiniz eski bir paket yeni aboneliklere kapalı sizi arayan numara 444 0 375 miydi? eğer değilse o ttnet değildir bir bayii dir ve bayiilerin kotları var örneğin aylık bilmem kaç kişiye belirli bir kampanya veya tarife değişikliği yaparsalar ttnet tarafından ödüllendiriliyorlar ve onlarda bunu art niyetli olarak kullanarak müşteriyi arayıp ttnetten arıyoruz deyip kandırıyorlar kanmayın.

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
hatta ev abonesine işyeri paketi bile kakalamaya çalışıyorlar,5 tl daha fazla almak için,yediremediler başka.

serqet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çalışıyorlar değil çoğu kişiye saplamışlar zaten :)

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
yaklasık 1 ay 8 mb kullandım gayet guzeldı..fakat 125 gb kotayı buldum sonra 1 mb te dusurduler
bugun ayın 1 sıfırlanması gerekıyor fakat hala kaplumbaga gıbı bı hız var..musterı hızmetlerını aradım kelıme oyunu yapıp 8 mb te kadar olan tarıfeyı kullanıyosunuz su an ıcı n bunu destekleyor maksımum olanı alıyorsunuz dedı....daha dune kadar 800 kb ıle ındırıyodum ....canları ısterse oyle bır hızını yukseltıolar kı....kapatıcam ayda 72 lira verıyom yalın ınternet kaplumbağa gıbı net var ...yazık gunah...

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Tamam ama 25 gb limiti can sıkıcı 1mb ile alıştım ben hiç bir sınırlama yok ha 16mb olursa biraz daha normal olabilir ama santralden bilgi alacağım yakın zamanda
yani

25 GB sonrası hızın zaten 1 MBit'e düşüyor. Şu andan kaybettiğin bir şey yok. Bir ihtimal hızı düşürmeyi unuturlarsa kârın bile var :) ama ben de hala sabit 1 MBit çilerdenim :D

Kadd-i Müstesna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı şekilde bulunduğum bölgede 1-2 ay içinde hat iyileştirmesi olacağı söylenerek 8mbit net limitsiz paketi önerildi.
Ben de kabul ettim ve paket değişikliği yapıldı.
Tabii ki hattım o an desteklemediği için hızım 4mbite sabitlendi.
Neyse 2-3 hafta sonra yeni bir dolap takıldı tamam dedim artık çalışmalar başladı ay sonuna bilemedin diğer aya rahatla kullanabiliriz interneti.
Ancak hayal ettiğim gibi olmadı.
Tam olarak 4-5 ay geçti ve çalışmalar yeni bitti.
Fiber optik döşendi ve aktarımlar yapıldı.
Ancak 4-5 ay içinde interneti 1mbit hıza sabitlenmesine rağmen kullanamadım.
Telekomla her görüşmemde haftaya bitecek diye geçiştirdiler.
Şimdi aktarımlar yapıldı ancak sorunlar hala bitmiş değil.
Hat değerlerim 8mbit fazlasını destekleyecek durumda ancak hızımı bir türlü 8mibte sabitleyemiyorlar.
Sistem otomatik olarak 6mbite atıyormuş.
Bu durumda hemen telekomla görüştüm ve bir ekip yollayacaklarını hattın taşınacağını söylediler.
Şu an şehir dışında bulunduğum için durum nedir bilmiyorum.
Ancak şunu gayet iyi biliyorum ki ülkemizde bu tür işler birilerini dürtmeden yürümüyor.

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Telekom 6 ay önce beni aramıştı. 1 MB Limitsiz pakedi kullanıyordum 49 Lira. Bana 8 MB hem download aşım limiti olmadan hem de kota limitsiz pakedi önerdiler 55 Liraya. Kabul ettim. Çok memnunum.

liberty78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yani
Ben de seninle aynı ilçede yaşıyorum. 1mb limitsiz kullanıyorum ve aylık 49 tl ödüyorum. aynı şekilde beni de aradılar yaklaşık 8 gün kadar önce. ilçenizde alt yapı iyileştirilmesi yapılıyor ve otomatik olarak eylül ayında 8 mb net limitsiz tarifesine geçirileceksiniz dediler ve eski abone olduğunuz için de ödediğiniz ücret değişmeyecek denildi bana. bunun üzerine ben de sordum. süreki mi eski ücretimi ödeyeceğim yoska belli bir süre kampanya indirimi mi diye sordum. bana net bir yanıt veremedi ve ben de şunları söyledim;benim onayım alınmadan nasıl bu şekilde otomatik tarife değişikliği yapabiliyorsunuz? belki de ben bunu onaylamak istemeyeceğim diye söyledim ve hani 1mb limitsiz tarifesi tamamen ortadan kesin olarak kaldırılsa o zaman anlarım ama henüz böyle net bilgi var mı diye sordum ve bana 1mb limitsiz kaldırılacak denildi ben de bunun üzerine böyle söylüyorsunuz ama soruduğum sorulara net bir bilgi veremiyorsunuz diye söyledim. son olarak bana ttnet müşteri hizmetlerini arayıp daha detaylı bilgi alabilirsiniz denildi. aslında ben uzun süredir 8 mb net limtsiz tarifesine geçmeyi düşünüyordum ama bir türlü cesaret edemedim. ilçedeki alt yapıya tam olarak güvenemediğim için. sık sık kopma sorunu yaşama ihtimalinden korktuğum için açıkası onca kez bir çok defa 8mb net limitsize geçirilmek istenmeme rağmen hep reddetmiştim şimdi bekleyip göreceğim bakalım ilerleyen zamanda neer olacak zorunlu geçiş olacak mı bunu yakında göreceğim