Ttnet kurtuluş günü!

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
TTNET sözleşmem 2 gün sonra sona eriyor. Bir daha tekrar o sayfayı açmadan yola devam...
Bana alternatif paket önerebilir misiniz? TTNET'te NETLİMİTSİZ paketini kullanıyordum. Fiber çekemiyorum çünkü yok. Şöyle bir öneri de yapabilirsniz. Laptop alıyorum bu hafta inşallah. Evdeki bilgisayarı sınırlıda tutup Laptop için modem paketleri de düşünebilirim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Bence hiç gerek yok çünkü adaqmlar dandik mademleri parayla satıyorlar. Onun yerine kendine güzel bi modem al daha iyi.

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Kısacası şöyle TTNET ten kurtuluş gibi bi yol maalesef yok. Türkiyede adsl altyapısı TTNET in tekelinde diğer firmalar onun altyapısını kullanıyorlar. Başka bir servis sağlayıcıya geçeceğim dersen sadece müşteri temsilcilerin ve ilgi alaka değişir... Ben biri net e geçmiştim şimdi vodafone satın aldı gayet memnunum. İlgileri fena sayılmaz...
Ama asıl söylemek isteğim ben geçtim vede adamlar modemi bana sattılar. Taahütsüz geçmeni tavsiye ederim bi sorun olursa hattımı iptal edin diye tehdit edersin..

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Benim sözleşme biteli 4 yıl oldu halen TTNet. :D

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kısacası şöyle TTNET ten kurtuluş gibi bi yol maalesef yok. Türkiyede adsl altyapısı TTNET in tekelinde diğer firmalar onun altyapısını kullanıyorlar. Başka bir servis sağlayıcıya geçeceğim dersen sadece müşteri temsilcilerin ve ilgi alaka değişir... Ben biri net e geçmiştim şimdi vodafone satın aldı gayet memnunum. İlgileri fena sayılmaz...
Ama asıl söylemek isteğim ben geçtim vede adamlar modemi bana sattılar. Taahütsüz geçmeni tavsiye ederim bi sorun olursa hattımı iptal edin diye tehdit edersin..
taahhütsüz alternatifleri de var mı?

waLkE

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
27 mayıs 2012 bu da benim kurtuluş günüm. ttnet hemen iptal. seni at hırsızı.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
27 mayıs 2012 bu da benim kurtuluş günüm. ttnet hemen iptal. seni at hırsızı.
hadi hayırlısı olsun birader :) sen ne yapmayı düşünüyorsun. araştırdığın paketler varsa bana da bir tavsiyede bulun.

waLkE

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
hadi hayırlısı olsun birader :) sen ne yapmayı düşünüyorsun. araştırdığın paketler varsa bana da bir tavsiyede bulun.

walla dostum benim mobil 1 gb data paketim var her ay. telefonu bilgisayara bağlayıp normal internet gibi kullanıyorum. şimdilik downloadlara ara verdim. ttneti iptal ettikten sonra bir kaç ay böyle devam edeceğim sonra sonra sertap erener - bir çaresi bulunur elbet şarkısıyla beraber düşünmeye başlarım.

cibo34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben gebze müdürlüğünde çalışıyorum türk telekomun. yemin ediyorum size türk telekomun yabancıların eline geçtiğini ve türk halkını soymaktan başka birşey düşünmediğini gelen her müşteriden anlıyorum.Devlet altarnatif üretmedikce göreceksiniz türk telekom 10 yıl içinde dünyanın en zengin şirketlerinden biri olacak.Ne yazık ki türk halkını kazıklayarak.Arapların zenginlerinden her zaman korkun.:(((İStediğin yere geç telekoma geliyor o para uydunete git oluyorsa.En azından paran devlete gider.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Benim sözleşme biteli 4 yıl oldu halen TTNet. :D

Benim hiç taahütüm olmadı ama yine de TTNet lakin her kurtulmaya çalışmaya çalıştığımda, şehir dışına çıkmak zorunda kaldım. Dolayısıyla bir türlü kurtulamadım :P

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
İptal ettirecek arkadaşlar hattı kapattırmayı da unutmayın sonra başınız yanabilir

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Benim hiç taahütüm olmadı ama yine de TTNet lakin her kurtulmaya çalışmaya çalıştığımda, şehir dışına çıkmak zorunda kaldım. Dolayısıyla bir türlü kurtulamadım :P
TTNET'e 60 TL'ye yakın para ödüyordum.[TABLE="width: 260"]
[TR]
[TD="class: bold"]UYDUNET:
1 Mbps'e kadar Sınırsız[/TD]
[TD] :[/TD]
[TD]29 TL / AY[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
tarifesine geçebilirim. Zaten laptop alacağım için ev bilgisayarında download süresi çok da sorun olmayacak.

az önce speedtest taptım. bu hızı da ilk kez son gün görmek ayrı bir durum olmuş.

1950029146.png