• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

TTNET Kotaları Arttırdı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eSa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
TTNet 1 Mayıs 2013 tarihinden geçerli olmak üzere, TTNET FİBERNET LİMİTSİZ paketlerinin Adil Kullanım Noktaları yükseltilecektir:

[TABLE="width: 100%"]
[TR="class: tableAreaEven"]
[TH="bgcolor: #C5D0C7"]Paket[/TH]
[TH="bgcolor: #C5D0C7, align: center"]Aylık Adil Kullanım Noktası - GB[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #E0E6E1"]TTNET FİBERNET LİMİTSİZ (20 Mbps'ye kadar)[/TD]
[TD="bgcolor: #E0E6E1, align: center"]75[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #DCE0DD"]TTNET FİBERNET LİMİTSİZ (35 Mbps'ye kadar)[/TD]
[TD="bgcolor: #DCE0DD, align: center"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #E0E6E1"]TTNET FİBERNET LİMİTSİZ (50 Mbps'ye kadar)[/TD]
[TD="bgcolor: #E0E6E1, align: center"]200[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #DCE0DD"]TTNET FİBERNET LİMİTSİZ (100 Mbps'ye kadar)[/TD]
[TD="bgcolor: #DCE0DD, align: center"]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #E0E6E1"]TTNET FİBERNET LİMİTSİZ Başlangıç (20 Mbps'ye kadar)[/TD]
[TD="bgcolor: #E0E6E1, align: center"]75[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #DCE0DD"]TTNET FİBERNET LİMİTSİZ Profesyonel (20 Mbps'ye kadar)[/TD]
[TD="bgcolor: #DCE0DD, align: center"]75[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #E0E6E1"]TTNET FİBERNET LİMİTSİZ Profesyonel Ekstra (100 Mbps'ye kadar)[/TD]
[TD="bgcolor: #E0E6E1, align: center"]200[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Söz konusu değişiklik ilgili paketlerin Yalın paketleri için de geçerli olacaktır.
Ayrıca 1 Mayıs 2013 tarihinden geçerli olmak üzere, FİBERNET KURUMSAL EKSTRA paketinin aylık kotası 500 GB’a yükseltilecektir.

Kaynak :
http://www.ttnet.com.tr/bireysel/Hakkinda/duyurular/Sayfalar/Adil-Kullanim-Kotasi-Duyuru.aspx

8limitsiz kullanıyorum maalesef fiber daha gelmedi buraya :(

ya fiberi hala olmayan bizim suçumuz ne.. bi 15 sene sonra baslarız kullanmaya ..daha alt yapı yok

TTnet uploadlara da el atmalı artık.

2659605840.png

biz üvey bile değiliz galiba ttnete göre

Oraya ''Limitsiz'' yaz, limitsiz ücreti al ama kotalı olsun... Yok pardon sadece kotalı değilmiş bir de adilmiş !

Akk denen saçmalığı toptan kaldırmaları gerekirken, milleti bir şeker ile kandırılan küçük çocuk yerine koyuyorlar.

Hepsinin sonunda da "Mbps'ye kadar" ibaresi var. Fiber internet değil yalan internet! :D

Fiber hemen oturduğum sokağın üstünden geçiyor ama bu hizmetten yararlanamıyorum. Yaklaşık 20 metre fiber kablo döşemeleri lazım ama yok.

Açmayın şöyle konular şöyle bir kota konulduğu aklıma geldikçe deliriyorum. :D Sahtekar herifler limitsiz diye satıp kota koydular.

Bende Süperonline Fiber var.
Şimdi Tnet Fiberi sorguladım.Oda varmış bizim burada.
Ama garip olan Ttnet hiç çalışma yapmadı burada, fiber konusunda.
Herşeyi Süperonline yaptı.
Acaba Ttnet,Süperonline hatlarınımı kullanacak?

Fiber heryere gidince bu fiyatlar da kalırsa o zaman gerçekten internetin tadına az da olsa varabiliriz. 20 Megabite kadar hız alamasak da çoğumuz yinede 10-15 arası alacaktır. Bu da 8'den hayli hayli iyidir.

Aldığın paralar haram zıkkım olsun TTNet...:cursing:

Bu konuya istemeye istemeye girdim. Sonra bir ben Vodafone 3g hattıma baktım, sonra bir o döndü bana baktı 128 Kb neyine yetmiyor aga dercesine... Ve konudan hemen çıkıyorum. :)

Bu Fiber internetse ''ye kadar'' ne demek oluyor. Hızlar değişkense ne anladım ben o fiberden.

upload hızları da artmalı.50 fotoğrafı paylaşamıyoruz arkadaşlarla 1 saat sürüyor göndermem!

fiber ile normal limitsiz internetin ücret farkı var mı?

Upload hızları çok ama çok önemli nedense bu konuda BTK'dan hiç ses çıkmıyor yıl olmuş 2013 1gb'lık bir video'nun youtube'a yüklemesi tam 3.5 saat sürüyor çok kötü bu konuda bir gelişme bekliyorum BTK'dan.

Bende Süperonline Fiber var.
Şimdi Tnet Fiberi sorguladım.Oda varmış bizim burada.
Ama garip olan Ttnet hiç çalışma yapmadı burada, fiber konusunda.
Herşeyi Süperonline yaptı.
Acaba Ttnet,Süperonline hatlarınımı kullanacak?

TTNET olmayan şeyi yalandan da olsa var etmeyi çok iyi bilir. Fiber diye diye millete DSL'i biraz daha iyileştirip sunuyorlar. Benim şuan mevcut adsl hattım 24 mbps'yi kaldırıyor. Zamanında Superonline'nın fiber alt yapı çalışmalarını görmüştüm eski semtimde. Fiber kablo ile bakır kabloların farkı bariz etkiler hızı.