Ttnet iptal artık bayilerde :)

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
​Arkadaşlar biraz önce müşteri temsilcisiyle görüştüm iptal ettirmek isterseniz TTnet bayilerinden iptal ettirebilirsiniz dedi. 2-3 gün önce bu yetkiler TTnet bayilerine verilmiş bilginiz olsun artık direk Türk telekom müdürlüğüne gitmenize gerek kalmadı yarın ilk işim bayiye gitmek veee TTnetten sonsuza dek kurtulmak :D

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Tahütname imza atanlar iptal ederse ceza verecek

ethem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
apartmana turkcell superonline hattı geldi sevinçten çıldırıyoruz acaba hangi paketi alsak diye ttnet de böyle giderse tarih kitaplarında adı geçen bir şirket olacak

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
ister taahüt engeliniz olsun ister olmasın. siz iptal ettirmek istediğiniz sürece kimse engel olamaz. ttnet bayisindeki görevli sizi sıkıştırabilir... neden iptal ettirmek istiyorsunuz diye sorabilir... hiç aldırış etmeye gerek yok. sadece iptal işlemini başlatalım demeye bakıyor herşey.eğer taahhütünüz varsa, taahhüt kapsamında elde ettiğiniz tüm kampanya ve fiyat indirimi size tek seferde fatura edilip, tüm taahhütü veya anlaşmayı herneyse rahatlıkla silebilirsiniz. yaklaşık 2 yıl önce kurtuldum ttnet illetinden. taahhütüm olduğu halde. yani sorun değil.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bende bu gün turkcell superonline adsl e geçiş işlemini başlattım. Sanırım bu hafta ttnet ile alakam kesilecek.

Castiel Squier

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şu mesele..
Bende yeni konu açmaktansa bu konu altında sorumu sorayım.
Bi 2-3 ay önce turkcell superonline'a başvuru yaptım dün kurye aradı modemi getirdi, sözleşmeydi vs.. hallettik.
Şimdi ne olacak? telefona müşteri no vs.. mi gelecek? hala ttnet'in bağlantısını kullanıyorum ne zaman kesecekler ve superonline'a geçicez?

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
İnsanlar artık ttnet ten kaçmak istiyorlar...Nedenide belli siz doğru düzgün hizmet vermeyeceksiniz dandik bi internet hızı vereceksiniz sonra bu dandik internet hızına 6gb kota koyup doya doya internete girin diye reklam yapacaksınız sonra bütün bu hizmetleriniz çok süpermiş gibi kalkacaksınız bide internet tarifelerine ZAM yapacaksınız bunlar yetmezmiş gibi tivibu hizmetine her yıl zam yapacaksınız ee daha ne diyeyim... Allah hepimizi sizden yani TTNET ten kurtarsın... AMİN!!!... Bu duama sizde amin deyin arkadaşlarda bizde en kısa zamanda kurtulabilelim bu ttnetten... Yoksa bu ttnet bizden enjektörle şeyimizden kan alacak...:laugh:

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
1 senedir hemen hemen superonlinedeyim çok memnunum, her ne kadar artık adil kota kullanımı devreye girsede.
Sonuçlar :
Indirme (Download) : 36645 kbps (4580.6 KB/san.)
Yukleme (Upload) : 13175 kbps (1646.9 KB/san.)
Gecikme (Latency) : 24 ms
07 Aralık 2011 Çarşamba 00:57:54

EfsaneFener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iyiymiş. Şu tivibu iptalinden başlaım ozaman. Vaktinde bedava diye internetten başvurarak tivibu açtırmıştım. Ama internetten iptali yokmuş. Internetten onayladığın birşeyin internetten iptali niye olmaz ki zaten. Bu ttnetin çakallığından başka birşey değil.

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Merhaba;

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayında aman diyim arkadaşlar.Ttnet hep kendine yonttuğu gibi süperonline ın da ondan bir farkı olduğunu sanmayın.Yarın birgün kabarık bir fatura ile karşılaşmanız olasıdır.Üstelik mei arkadaşımızında dediği gibi adil kullanım adı altında sınırsız sınırlı paketlerle dolu.Ben sadece internette geziniyorum herhangi birşey indirip izlemiyorum diyorsanız sıkıntı yok ancak herşeyı sınırsızca yapmak istiyorsanız ve türlü şark kurnazlıklarına maruz kalmak istemiyorsanız benim tavsiyem eğer apartmanınızda eski adıyla kablonet yeni ismiyle uydunet i tercih etmenizdir.Ben de zamanında Ttnet mağduru olmuş birisiyim.Üstelik kapattık diyip ardından iki kere fatura daha gönderdiler.İkinci fatura sadece 22 kuruşluk bir küsürattan dolayı idi.Yani ödemeseydim sadece kendilerine zararları dokunacaktı zarfın basım maliyeti getirilmesi vs ile ancak isimlerini dahi görmek istemediğim için gittim ödedim ve ''22 kuruşluk bir firmasınız'' dedim.Bana yaptıkları teklif ''siz uzun süreli Ttnet kullanıcısısınız ve faturalarınız da otomatik ödeme talimatı ile düzenli yatmış,internetinizi kapattırmayın 49 liralık paketinizi size bir sene boyunca 19 liraya kullandıralım''Bakarmısınız teklife!Hem 5 sene boyunca yolmuşlar hemde bırakıyorum dediğiniz an yeniden bağlayabilmek sözleşme imzalatabilmek için 19 liraya düşürüyorlar.

Anlayacağınız özel sektör dedikleri bu memlekette yalan ile dolan ile , karınca duasına benzeyen sözleşmeleri size imzalatıp başlarda bol şekerli hizmet verip ardından bırakın şekeri azaltmayı ellerinden gelse hizmeti size verdirecek kadar acımasız hale bürünen firmalar bütünüdür.Ben şu anda uydunet in sınırsız 1gb paketinin kullanıyorum gayette memnunum fiyatından tutunda hızına kadar herşey stabil.Kotalı kullanıcısı dahi olsanız belli bir kullanımdan sonra fatura üst sınırı var asla daha fazlasını ödemiyorsunuz.Üstelik yanında kablo tv de ücretsiz geliyor.Bence Uydunet'in sayfasını da inceleyin hemen karar vermeyin derim.Süperonline gibi yüzlerce liralık fatura gönderme potansiyeli yüksek firmalardan mümkün mertebe uzak durun.Sonuçta Uydunet , Teledünya bir devlet kuruluşudur.Diğer firmalar gibi ultra kar amacı gütmez.

İncelemekle birşey kaybetmezsiniz ancak Uydunet'in apartmanınızda kutusu yoksa ve başvuru yapılsa dahi getirtilemiyorsa ozaman mecburen diğer alternatiflere bakmak zorundasınız.

Hepimizin kaliteliye , daha ucuza ulaşabilmemiz dileğiyle...

xxadali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@byunker Teşekkürler bilgi için bende ne zamandır Türk telekom müdürlügüne gidipte kapatamadım nasip olmadı işlerin yogunlugundan.

Heyamula

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lanet olsun ki 2 yıl tahahhüt verdik ve üzerine 2 zam geldi. yapacak bişey yok.

Heyamula

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
indirimli tahahhüt bizimki 5ay 15tl olandan yani, iptal istediğimizde 175 istiyorlar.

harun.arslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2 yıl taahhüt her pakette var.
Size telefon açıp yeni bir paket teklif edilip tekrar başka bir taahhüt istenebilir.

Her taahhüt ten erken iptal istenirse yüksek miktarda bedel isteyebiliyor..

O yüzden kolay kolay taahhüt vermeyin.

Yani ben sizin hattınızı 2 yıl süreyle kullanacağım, kullanmasam da kullanmış gibi parasını vereceğim demiş oluyorsunuz.
Taahhütü kabulu kolaylaştırmak için güzel bir yem veriliyor baştan. ilk birkaç ay düşük ödeme tablosu...

Daha fazla para sökme yöntemleri bunlar...
Birşey diyemiyorum.

Mesele ticaret, müşteri pskolojisi, avlama yöntemleri falan filan...

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
harn.arslan doğru söylüyor birkaç ay ücretsiz diyorlar ama diğer taraftan 2 yıl taahhüt vermiş olduğunuz sözleşmeyi iptal ettiğiniz için yüksek tutarda para cezası vermek zorunda kalıyorsunuz

aman ha dikkat:D:D:d

neversayriver

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle bu değerli paylaşımın için teşekkürler arkadaşım. Benim de birkaç sorum olacak,yeni konu açmadan buradan sormamın daha sağlıklı olacağını düşündüm. Ben TTnet tarafından yolunan müşterilerden birisiyim ve 8mbit e kadar limitsiz fiber internet paketinden ayda 75TL ye yolunuyorum. Bu hizmeti alalı ise 8-9 ay oluyor. 2 yıllık da bir taahhütname imzaladım. Sadede gel diyor olabilirsiniz geleyim :) SuperOnline fiber internet hizmetine geçersem bildiğiniz gibi TTnet in taahhütname bedelini superonline karşılayacağını söylüyor ve fiyat ve hizmetleri de çok makul görünüyor. İşte bu konuda 2 sorum olacak arkadaşlar:

1-) 2 yıllık taahhütnamenin 8-9 ayını geçirmiş bir müşteri olarak iptal talebinda bulunduğum takdirde benden yaklaşık ne kadar ücret isteyebilirler?

2-) Gerçekten de SuperOnline a geçmemi tavsiye eder misiniz?

Bu konuda yardımlarınız benim için çok önemli ve buna göre hareket edeceğim arkadaşlar. Tüm shiftdelete mürettebatına yardımları için şimdiden teşekkürler :)

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Öncelikle bu değerli paylaşımın için teşekkürler arkadaşım. Benim de birkaç sorum olacak,yeni konu açmadan buradan sormamın daha sağlıklı olacağını düşündüm. Ben TTnet tarafından yolunan müşterilerden birisiyim ve 8mbit e kadar limitsiz fiber internet paketinden ayda 75TL ye yolunuyorum. Bu hizmeti alalı ise 8-9 ay oluyor. 2 yıllık da bir taahhütname imzaladım. Sadede gel diyor olabilirsiniz geleyim :) SuperOnline fiber internet hizmetine geçersem bildiğiniz gibi TTnet in taahhütname bedelini superonline karşılayacağını söylüyor ve fiyat ve hizmetleri de çok makul görünüyor. İşte bu konuda 2 sorum olacak arkadaşlar:

1-) 2 yıllık taahhütnamenin 8-9 ayını geçirmiş bir müşteri olarak iptal talebinda bulunduğum takdirde benden yaklaşık ne kadar ücret isteyebilirler?

2-) Gerçekten de SuperOnline a geçmemi tavsiye eder misiniz?

Bu konuda yardımlarınız benim için çok önemli ve buna göre hareket edeceğim arkadaşlar. Tüm shiftdelete mürettebatına yardımları için şimdiden teşekkürler :)

Sadece kullandığınız indirimleri geri ödersiniz. Yani Paketinizin kampanyasız fiyatından hesaplanır ve ödemediğiniz tutarı sizden talep ederler

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
arkadaşlar benden size tavsiye iptal etttirmeyecekseniz bile blörf yapın..

Ben hattımı kapatmak istiyorum deyin. Tahattüt vermeden yarı fiyatına indirebiliyorlar..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım 1 yıllık sözleşme imzalatı iptal etmek istiyo önce 700 tl fatura çıktı suanda son mail 956 tl dir. kapatma ve fatura bedeli olarak bunu istediler. hiçte kullanmamasına rağmen.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
2004 ten bu yana bu illeti kullanıyorum kota aşımları yağlı kazık hız kaplumbağa iki defa mektup gönderdiler güncelleme yapacağız diye defalarca telefon maksat tahayyüt almak zammın adı güncelleme olmuş bede karar aldı hem sabit telefonumu hem internetimi iptal edip telekomu bi güzel güncellicem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tttnetten memnundum çokda hızlıydı fakat idirim yapmak için dijitürk zorunluluğu koydular istemiyorum dedim o zaman indirim uygulayamayız dediler. Keyfiniz bilir diyorum ve yarın kapattırıyorum. Vodefon sıznırsız usb li aldım... Umarım pişman olmam.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ndirim süresi bitince yada iptal etmeye gelince sizi motor ediyorlar :) Bence sözleşme yaparken dikkat edin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bugün ttnet telefon ve tivibu alayını Superonline ile görüşerek iptal kararı aldım taahhüt bitmesine 7 ay vardı fakat Superonline bu cezayı ödüyoruz mesele değil dedi 100 küsür ytl ödüyordum şimdi alayı 49.90 ytlye mal olacak hem hızlı hemde iyi hizmet..en kızdığım olay ise ttnet eski müşterini kazıklaması halbuki eski müşteri yeni bir aboneden çok daha fazla hak sahibidir yeni abone olacaklar 50 ödüyorsa eski müşteriler yarısı kadar ödemeli. hem kebap yesinler hem yarı fiyat yanında salata hediyeler eski müşteri kuru fasulye talim arkada 2 misli para ödesin yok öyle iş.Kim ki arıza yaparsa menfaat için elbette ki vatandaşta menfaatini iyi bilir kısacası ttnet güle güle

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ben de dsmartı iptal edecem ....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:( evet ne yazıkki bende ttnet magduruyum 2 aydır tahatlü 63 lira ödücek oldugum fatura 2 aydır 80 lira ödüyorum telekomdan sözleşmemi istiyorum bende olması gereken sayfasını ama alamıyorum bana yardımcı fikir verebilecek birileri varmı tahatnümami iptal edebilirmiyim nasıl kurtulabilirim teşekür ederim şimdiden arkadaşlar

ercan öcer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar,
10senedir TürkTelekom Musterisiyim...

Ama internette yaşadığım Kopma ve Yavaşlıktan Kaynaklanan Maduriyetimden Dolayı İnternetimi Superonline Taşıma Kararı Aldım...

Tabi Duyarlı ve Bilinçli Bir Müşterim Olduğundan İlk Yaptığım işlem, TTNET'i arayıp interneti taşımak istediğimi ve bununla ilgili bir cezayı işlem uygulanıp uygulanmayacağını öğrenmek oldu.

Must. Hizmetleri. Görüşmemde Herhangini bir cezayı işlem uygulanmayacağı belirtildi...
Bunun Doğrultusunda Taşıma işlemini gerçekleştirdim SuperOnline na
Bu işlem gerçekleştiği anda Telefonuma Tivibu ve Telefon hattımın Kesildiği Hakkında Mesajlar Geldi...
Ardından 1400 TL'değerinde bir fatura Geldi...
Bu fatura 1 yıl Tivibu ve Telefon Ftr. Cayma bedeli ve Tivibu makine ücreti olduğu yazılıydı,
Zorla makine iade ettim 450 TL düşüldü ve 950 TL ödemem gerektiği söylendi...
Benim interneti taşımada sormama rağmen Tivibu ve telefonum kapancağı belirtilmedive Ceza Ödeyeceğim Söylenmedi... Sözleşmelerde Bu Şekilde Bir Madde Yer Almıyor...

Ne Yapmalıyım... 10 Kez Müşteri Hizmetleriyle Görüşmem oldu Saçma Sapan Cevaplar... Ses Kayıtları istiyorum Vermiyorlar... Kabul Ettiğimi Söylüyorlar... Aslında Böyle Bir şey Yok...
Ne Yapabilirim bu Kadar Müşterisini Madur Eden Bir Firma Görmedim...

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
eğer taahhütleriniz varsa bu sürenin sonuna kadar sabredin(bence),afra tafralarla uğraşmak benim için zor. ısrarlarınızla hak elde edemezseniz tüketici hakem heyetlerine başvurun. bundanda sonuç elde edemezseniz ,mahkemeye gidecek haliniz yok,bu seferde akı ...unu geçer malum. onlarda bunu bildikleri için ne koparırsak kar mantığıyla hareket ediyorlar. o taahhüt maddelerinde neler yazıyor hangimiz biliyoruz?!