TTnet internete bağlanmıyor

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şuan ttnet kullanıpta dns girmeden internete ulaşabilen var mı?
Chrome de ZenMate eklentisi sayesinde internete girebiliyorum. Normal şekilde sadece https://login.live.com ve youtube giriyor.
Modem ışıkları yanıyor fakat hiçbir sayfayı açmıyor.
Geçen haftalarda da böyle olmuştu TTnetin sonsuz döngüye giren reklamıyla uğraşmıştım. :hammer: İnternetimi gasp ettiği gibi bir türlü reklamını dönderip internete girmeme izin vermiyordu. Sürekli ttnet reklam(teklif) sayfasına yönlendirip duruyordu. Arayıp şikayet ettim, "bu konuda çok şikayet geldi" kontrol edip düzeltiyorum dediler ve öyle internete girdim.
Şimdi yine internete direk bağlanamıyorum. Benzer sorun yaşayan var mı?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ttnet kullanıpta dns girmeden biri deneme yapabilr mi? şimdi arayıp 10 dk telefonda müşteri hizmetlerine bağlanmakla uğraşmak istemiyorum.

katironni

Asistan
Reaksiyon puanı
3
aynen bir kaç site dışında hiç biyere giremiyorum

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Tam zamanında kesmişim ilişkimi geçmiş olsun.

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynen bir kaç site dışında hiç biyere giremiyorum
Yine o saçma reklam döngüsüne girdi demekki, aramadan da düzeltmiyorlarki geçen defa 5 saat bekledim kendiliğinden düzelir diye uğraşmak istemedim. Hem zam yapıyor hemde bu sıcak havada çileden çıkaracak dereceye getiriyor insanı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tam zamanında kesmişim ilişkimi geçmiş olsun.
Kesebilsem bende uğraşmayacağım da işte la.net olsun ki oturduğum yerde alternetifi yok!

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
valla hocam bende "sorun bende herhalde" diyordum, durduk yerde gidiverdi internet, modeme baktım her şey gayet normal gözüküyordu, kapatıp açtım yine hiç bir yere giremiyorum, sonra hotspotshield i denedim düzeldi şuan normal bir şekilde giriyor, programı kapatır kapatmaz yine aynı sorun devam etmeye başlıyor, bağlantı var diyor ama hiç bir yere girmiyor.

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şu anda normal (dns-siz) giriyor sorun düzeldi gibi.