darkman1234
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Ben 26 Eylül'de 8 mbit'e kadar 6GB kotalı internetimi 55 TL'lik netlimitsiz'e değiştirmek için bizzat başvuruda bulundum. O zamandan beridir "tarife değişikliği isteğim" birtürlü onaylanmadı. Defalarca kez ttnet müşteri hizmetlerini aradım ve ttnete bizzat şikayette bulundum ama bana tek dedikleri şey "Bekleyin onaylanır o" oldu.
Yeni internet bağlatanların internetini en geç 3 günde bağlıyorlar (Arkadaşlarım bunun kanıtı) ama biz mevcut kullanıcılar umursanmıyoruz bile!
Sürekli sistemde arıza var, yeniliyoruz muhabbeti yapıyorlar ama yeni abonelerin interneti hangi paket olursa olsun hemen bağlanıyor. Haftalardır bekliyorum, şu an internet kotayla hiç bir işime yaramıyor ve böyle giderse interneti iptal ettirmek zorunda kalıcam.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Yeni internet bağlatanların internetini en geç 3 günde bağlıyorlar (Arkadaşlarım bunun kanıtı) ama biz mevcut kullanıcılar umursanmıyoruz bile!
Sürekli sistemde arıza var, yeniliyoruz muhabbeti yapıyorlar ama yeni abonelerin interneti hangi paket olursa olsun hemen bağlanıyor. Haftalardır bekliyorum, şu an internet kotayla hiç bir işime yaramıyor ve böyle giderse interneti iptal ettirmek zorunda kalıcam.
Yardımcı olursanız sevinirim.