TTNET 'in Cyrsis 2 rezilliği (2)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ecdad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ecdad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün itibari ile başlatmış olduğunuz kampanyadan Cyrsis 2 oyunu bedeli karşılığında sitenizden aldım.Oyunun seriali ve indirme linki mail adresime geldi ancak oyunu indirmeye kalktığım anda 4-5 mb ytınden sonra pc imde bulunan NOD32 antivirüs programı virüs uyarısında bulunum indirmeyi durdurmaktadır virüs programını kapatıp indirmeye kalktığımda ise belli bi süre sonra bağlantı kesilmektedir. konu ile ilgili olarak çağrı merkezinizi aradığımda bana mycyrsis.com adresinde support bölümüne sıkıntılarınızdan bahsedin orda çözerler dediler şimdi soruyorum oyunu sizden almışım mail adresime serial ve linkleri gönderen sizlersiniz her tarafta bas bas bağırıp cyrsis kampanyasını duyuran sizlersiniz burda sorumlu TTNET ttir. Ben gidipte mycyrsis.com a felan yazamam benim muhattabım TTNET tir. Ben bedelini ödememe rağmen satış sözleşmemde belirtilen (MADDE 4: ÜRÜN/HİZMETİN TESLİMİ, İFA ŞEKLİ ) şekilde ürün elime geçmemiştir bu sıkıntım çözülmezse eğer firmayı nitelikli dolandırıcılıktan mahkemeye vereceğimi sizlere bildiriyorum en kısa zamanda sorunum çözülmesini ve gereken işlemlerin yapılmasını bir müşteriniz olarak taleb ediyorum.Saygılarımla...

İletişim:yunus3852@gmail.com

Ekli dosyayı görüntüle 6566

Ekli dosyayı görüntüle 6565

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bence o kadar sinirlenmeye gerek yok. Sonuçta TTNET bu. Ayrıca başka antivirüs'te de deneyebilirsin. Hiç olmadı, CloneDVD versiyonunu indirip keyini girersin oynarsın. Ama TTNET'in yaptığı gerçekten ayıp, bilmeyen bi kullanıcı böyle bi durumla karşılaşsa direk kakalamış oluyolar.

ecdad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok abicim sinirlenmede bu kadar da sorumsuz davranılmazki 59 TL az bi para değil bırak öğrenci olabilirim ne bileyim parayı zor biriktirmiş olabilirim dedğin gibi anlamayabilirim madem öyle indirme linki göndermesinler sadece key satsınlar ben çağrı merkezini arıyorum bana antivirüs kapatta öyle indir diyor ukala bi biçimde neden kapatacakmısım antivirüsü sanki illagal bisey indiriyorum, gerçekten traji komik...........

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Nod32 messenger plus'ı da virüs olarak görüyo halbuki alakası yok, indirene kadar devre dışı bırak dedikleri gibi.
Nod32 de mi suç şimdi TTnette mi?

ecdad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok onuda denedim merak etme hatta bütün antivirüs programlarını kaldırdım belli bi süre sonra bağlantı kesiliyor ve indirmiyor arkadasım.

Champion78

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
43
gözünü seveyim şu internetin :) eskiden olsa telefon edip bağırıp çağıracaktın olay aranızda kalacaktı. şimdi binlerce belki daha fazla kişi bu satırları okuyacak :) olayın gidişatını ve sonucunu da yazarsan iyi olur :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
O zaman şikayetinde haklısın.

Devam edebilme özelliği yok mu acaba bu oyunu indirirken bağlantı kopunca devam et desen? IDM Orbit gibi download yöneticileri kullanıyorsan bu özellik vardır. TTnet de destekliyorsa bi deneyebilirsin.

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Kendi indirme programı mı var oyunun yoksa browser ile doğrudan mı indiriyorsun, download manager denedin mi?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
link olsa idm den 15 dk da indirip test ederdim.

32.sefo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
kullandığın antivirüs güncel mi ve de orijinal lisanslı mı? Belki kendi sisteminde virüs var.. Ne bağırıp çağırıyosun! 40 beden giyip 36 beden bana uymuyor diyen kadınlar gibisin. Denesene kardeşim öncelikle başka bilgisayarda...

Edit: Resimleri Yeni Gördüm, o antivirüs güncel değil ve de genelde onu kullananlar crackli olarak kullanıyorlar. :blink:

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Anladığım kadarı ile TTNET seri numaralarını toptan bir şekilde ucuza alıp kampanya ile satıyor ama indirilme oyunun kendi sitesinden yapılıyor. TTNET'e düşen teknik olarak bağlanıtını sağlayarak indirmeni saplamak geriye kalan sorunlar mycrysis'in. Ama bu demek değil ki kendisine gelen şikayet kendisinden kaynaklı değilse mycrysis'e iletmeyecek. Buna mecburdur.

ecdad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardes antivirüs programını kaldırıp denedim merak etme ayrıca sistemdeki virüsün ne alakası var resimlere bakmıyormusun ha başka bilgisayarda dene diyorsun doğru 10 tane bilgisayarım varya benim sorun kuramamda değil çağrı merkezindeki sevgili teknik servis elamanlarının başından savıştırmaları benimkisi ağlamak değil benimkisi ihbardır kapişş...

---------- Post added at 02:36 ---------- Previous post was at 02:33 ----------

Arkadaslar clonedvd indirip deneyeceğim bakalim olacakmı TTNET ten alacak arkadaslar bi kez daha düşünsün ucuz etin yahnisi yavan olurmuş herkese teşekkürler..

MeTeCiK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5 lira daha faza Verip KUTULU DVD versiyon alabilirdiniz hatta T-shirt Bile veriyorlar ^^
nedendir bu taksit sevdamız anlamıyorum

thegodable

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarin kaynakli bir problem olduguna %100 bahse girerim. ,) Zira oyunu diger yukleyenlerde bu konudan muzdarip olurdu..

elmasuyu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun hakkında bişe diyemem ama ttnetin rezilligi konusunda üzerine yok en kısa zamanda çalışanlarına bi çeki düzen vermeli ne kadar amele varsa tt netde çalışıyor :@ yanlız forumumuzdaki ttnet çalışanına çok tesk ederim bütün sorunlar çözüyor o umarın seninkinide çözer

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Sorun kullandığın antivirüsten kaynaklanıyor kullandığın sürüm Nod 32 2. versiyonuydu heralde şuan 4. versiyonda olan bir antivirüsün 2. versiyonunu yani güncel olmayan sürümünü kullanıyorsun bu yüzden hata veriyor.Bence nod32 kaldır free olarak avast kur eğer oda virüs var derse haklısın rezilliktir bu