Bugün itibari ile başlatmış olduğunuz kampanyadan Cyrsis 2 oyunu bedeli karşılığında sitenizden aldım.Oyunun seriali ve indirme linki mail adresime geldi ancak oyunu indirmeye kalktığım anda 4-5 mb ytınden sonra pc imde bulunan NOD32 antivirüs programı virüs uyarısında bulunum indirmeyi durdurmaktadır virüs programını kapatıp indirmeye kalktığımda ise belli bi süre sonra bağlantı kesilmektedir. konu ile ilgili olarak çağrı merkezinizi aradığımda bana mycyrsis.com adresinde support bölümüne sıkıntılarınızdan bahsedin orda çözerler dediler şimdi soruyorum oyunu sizden almışım mail adresime serial ve linkleri gönderen sizlersiniz her tarafta bas bas bağırıp cyrsis kampanyasını duyuran sizlersiniz burda sorumlu TTNET ttir. Ben gidipte mycyrsis.com a felan yazamam benim muhattabım TTNET tir. Ben bedelini ödememe rağmen satış sözleşmemde belirtilen (MADDE 4: ÜRÜN/HİZMETİN TESLİMİ, İFA ŞEKLİ ) şekilde ürün elime geçmemiştir bu sıkıntım çözülmezse eğer firmayı nitelikli dolandırıcılıktan mahkemeye vereceğimi sizlere bildiriyorum en kısa zamanda sorunum çözülmesini ve gereken işlemlerin yapılmasını bir müşteriniz olarak taleb ediyorum.Saygılarımla...
Ekli dosyayı görüntüle 6566
Ekli dosyayı görüntüle 6565
İletişim:yunus3852@gmail.com
Ekli dosyayı görüntüle 6566
Ekli dosyayı görüntüle 6565