TTNET ile ilgili sorunlarınız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hostbirim1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
TTNET ile ilgili bir sorununuz var ise , konu altına yazın elimden geldiğince cevaplıyayım

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hostbirim ttnet elemanı olduğunu anlamıştım zaten. :D İnternet sağlayıcıları konusunda smile,doping'e laf atarken ttnet'i övmenden. :D Neyse sorunuma gelirsek durumumu biliyorsun hattım 8 megabite çıkarıldı şimdi 6713e sabitlendi. Hemde gece yani şuanda hızım bu. Aradım yoğunluktan bıdı bıdı dedi ne yapmam lazım hattım 8ide destekliyor. Geceleri 8187le girerken şimdi neden 6713?

hostbirim1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelik'le TTNet elemanı değilim sadece bu konuda tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum

Sorunun hakkında : Bu gün santral'ın ile bağlantıya geç , durumunu anlat kem küm et umuyorum ki ; tekrar 8mb hıza çıkarılacaksın. ,

Bu arada benimde yine 8'e düşmüş napsam arasammı :D

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Şimdide hızım 6733 gülsem mi ağlasam mı bilemedim. :D O kadar yoğunluk masalları anlattılar gece olmuş 4 ve netim 7ye yakın. :D Santral halen hattımlamı uğrasıyor anlamadım internet sayfaları geç açılıyor. :D Ha bide ttnet elemanı değilsin madem bi smile adsl abonesinin ttneti aradığını nerden biliyorsun ve hattın kaç megabit? :D

hostbirim1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hattım 16 MB :)

Bilgisayar parçası alacaktım güvendiğim bir yere gittim o ara'da başka biri vardı ve gittiğim dükkan TTNet Yetkili Bayii'si idi

Adam şunu söyledi : İnternetim hep kopuyor neden ?

Yetkili ise : Bana Cep telefonunuzu verin neden olduğunu Çağrı merkezinde'ki Müşteri Hizmetlerine soralım

Adam verdi ve Çağrı Merkezi aradandı Müşteri Temsilcisi ile görüşüldü SMİLE olduğu için pek bir işlem yapamadılar ama ne konuştuklarını unuttum sadece bunlar aklımda.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Komik bi durum cidden smile abonesinin ttneti aratması. :D Halem hızım 6733 sinir krizi geçirmeme az kaldı. Yarın yeniden arıyacam müşteri hizmetlerini sorunumu anlatcam hemen hattımı 8 megabite çıkartmazlarsa yoğunluk palavraları,hat desteklemiyor palavlarını sıkarlarsa başka bi internet sağlayıcısına yönelcem. Bide hattımın 16 MB desteklediği nerden anlıyabilirim? Ya bide halen internet sayfalarını açmakta güçlük çekiyorum geç açılıyor. Bu sorunda mh i aradıktan sonra gelmeye başladı başıma. Bu konuda ne yapcam bilemiyorum.

hostbirim1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şöyle yapınız ; Müşteri Hizmetlerini yoğunluk ile alakasını olmadığını söyleyin biraz tavrınızı ortaya koyun zaten Müşteri Temsilcisi uğraşmaya'da'bilir kendi'de işlemi gerçekleştirebilir.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Şöyle yapınız ; Müşteri Hizmetlerini yoğunluk ile alakasını olmadığını söyleyin biraz tavrınızı ortaya koyun zaten Müşteri Temsilcisi uğraşmaya'da'bilir kendi'de işlemi gerçekleştirebilir.
Şöyle anlatim durumumu; Hattım 7yken aradım durumumu anlattım arıza kaydı oluşturmak istiyorum diyince ordan bana modem açıkmı diye sordu bişeler yaptı modemi kapattım açtım hızım 8 mb oldu. Yarım saat sonra hızım 8167 den bir anda 6725e düştü. Hemen aradım mh temsilcisini durumuda anlattım. Bana hattın yoğunlukdan dolayı hızının düşebileceğini, bulunduğunuz yerdeki kişilerin girmesine göre değişebileceğini anlattı ama ben ısrarla daha 10 dakika önce hattım 8ken şimdi niye böyle direttim. MH temsilciside santrale iletiyorum dedi bilgilerinizi ve kapattım telefonu. Santral sanırım hattımı 7e endeksledi saat olmus 4 hızım 7den yukarı ççıkmıyor. Daha 1 gün öncesine kadar geceleri 8 megabitle giriyordum. Ve bu sayfaların geç acılma sorunu düzelmezse arayıp sövucem mh temsilcisini.

hostbirim1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle ; Lütfen küfür etmeyin bu sizin kötülüğünüze olabilir , sakin ve gayet ciddi davranıp sorunu çözebilirsiniz.

hostbirim1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
çıkacaklar'dır saat 4:25 bu saatler'de yapacak pek bir iş olmasa gerek.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Sinir krizi geçirecem şimdi. Aradım ve çıkan mh temsilcisi hattınız 6yı destekliyor 6 megabite sabitleyelim dedi. Ben dedim ilk aradım mh temsilcisi anında 8e çıkardı adam halen 6yı destekliyor benim yapıcak bir şeyim yok dedi. Israrla 8i destekliyor diyorum desteklemiyor dedi. Yarından tezi yok internet sağlayıcımı değiştirecem. Santralin numarasını verin dediğimde de bizde bulunmuyor dedi koptum. :D

hostbirim1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
En iyisi santral'iniz ile görüşüp karar vermektir.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Tekrardan deniyecem şansımı mh ile eğer buda başka bi masal uydurursa benden günah gitcek. Aradım aynı kişi çıktı suratına kapattım kusura bakmasın. Artık yarın arıyacam ve düzelmezse internet taşıma formu istiyecem. Sana da çok teşekür ederim hostbirim1 cevapların için ben çıkıyorum iyi geceler. :)

hostbirim1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Rica ederim , Allah Rahatlık Versin.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Rica ederim , Allah Rahatlık Versin.

Hattım gene 8 megabite çıktı. :D Demin aradığımda bi bayan çıktı. Sorunumu söyledim hattım 8 i destekliyorken şuan 6 küsür sorunumu çözun dedim. Sıralamaya başladı hattınıza 8 mb yollanıyo zaten bende hayır şuan 6723 dedim işte hattınız o kadar destekliyor dedi. Komik kısım ise bura ben kararlı bi şekilde bunlarla alakası yok hattım 8i destekliyor dedim kadın bana bu sefer pc kaynaklı,modem kaynaklı demeye başladı bende alakası yok diyince bu sefer 25 GB kotayı geçtiğiniz için olabilir dedi burda gülmeye başladım. :D Bu tuzaklara bilmeyen kullanıcılar düşer deyince modemi kapatın açın dedi ve açtım hattım gene 8 MB olmuş. :D Yani uzun lafın kısası müşteri hizmetlerinden tiksiniyorum resmen fazla bilgisi olmuyan kullanıcıları mağdur ediyorlar.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
TTNET destek yetkililerinin isteği üzerine konuyu sonlandırıyorum, TTNET destek sorunlarınızı çözmek için burada, sorularınızı ona yöneltebilirsiniz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...