hostbirim1
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
TTNET ile ilgili bir sorununuz var ise , konu altına yazın elimden geldiğince cevaplıyayım
Şöyle anlatim durumumu; Hattım 7yken aradım durumumu anlattım arıza kaydı oluşturmak istiyorum diyince ordan bana modem açıkmı diye sordu bişeler yaptı modemi kapattım açtım hızım 8 mb oldu. Yarım saat sonra hızım 8167 den bir anda 6725e düştü. Hemen aradım mh temsilcisini durumuda anlattım. Bana hattın yoğunlukdan dolayı hızının düşebileceğini, bulunduğunuz yerdeki kişilerin girmesine göre değişebileceğini anlattı ama ben ısrarla daha 10 dakika önce hattım 8ken şimdi niye böyle direttim. MH temsilciside santrale iletiyorum dedi bilgilerinizi ve kapattım telefonu. Santral sanırım hattımı 7e endeksledi saat olmus 4 hızım 7den yukarı ççıkmıyor. Daha 1 gün öncesine kadar geceleri 8 megabitle giriyordum. Ve bu sayfaların geç acılma sorunu düzelmezse arayıp sövucem mh temsilcisini.Şöyle yapınız ; Müşteri Hizmetlerini yoğunluk ile alakasını olmadığını söyleyin biraz tavrınızı ortaya koyun zaten Müşteri Temsilcisi uğraşmaya'da'bilir kendi'de işlemi gerçekleştirebilir.
Rica ederim , Allah Rahatlık Versin.