TTNET için Tamam mı Devam mı ?

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 yıldır TTNET kullanıcısıyım. Yani TTNET dogdugu günden bugüne bütün sıkıntılarını çekmekteyim.İnternetle TTNET sayesinde tanıştım ancak yaş kemale erince* anladım ki yetmiyor bu iş böyle yürümüyor.TTNET'in diger saglayıcılara göre gayet yavaş oldugunu ve sorunlar oldugunu zamanla bende yaşadım herkes gibi ve çözmeye çalıştım.

En sonunda TTNET'in 8Mbps internet kampanyasından yararlanarak hızımı 8mbps ye cıkarırken umutluydum ta ki hız testi yapıp sonucu görene kadar :) Adil kullanım kotasından haberim vardı ancak ee insaf biz o kadar para veriyoruz 25GB'dan sonra birden hızımız 1mbps ye çekiliyor.Neyse efenim konumuzun aslına gelir isek ben son aylarda TTNET'ten memnun gibi sayılırım :D hızım 6mbps zaten 8mbps in hepsini almam mümkün değil sizlerin de bildigi gibi ama artık değiştirmek istiyorum.

Herkesin sıkıntısı telefonumuzu kullanmadıgımız halde aylık 17.00 TL telefon kullanım ücreti ödüyoruz ve ödemek istemiyoruz.Ancak TTNET'in Yalın internetinde de zaten o telefon parasını bizden fitil fitil cıkarıyorlar internet ile birlikte bu nedenle mutlu olacagım bir saglayıcı arıyorum . 8mbps hızlı uygun bağlantı sorunu yaşamayacagım.Verdigim paranın hakkını alabilecegim bir sağlayıcı arıyorum ve telefonsuz internet istiyorum.Bunun için siz değerli SDN' üyelerine danışayım dedim.
Bana TTNET haricinde önerebileceginiz bir sağlayıcı var mı telefonsuz kullanım sağlayan ve bağlantı sorunu olmayan , fikirlerinizi bekliyorum.Hepinize şimdiden teşekkürler...:)

*Yaş kemale erdi derken yaşlanmak anlamında kullanmadım hala gencim :D :mrgreen:

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Güncel kalsa bari lütfen fikirlerinizi paylaşın..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam eğer buluduğun bölgede kablolu tv varsa bundan yararlanabilirsin. UyduNET diye geçiyor kullanan arkadaşlarım hızlı olduğunu sorun olmadığını söylüyor fiyatlarına baktığımda TTNETe göre oldukça uygun. bunun haricinde bir alternatif malesef yok; dersenizki Dsmile gibi şeyler onlarda TTnet in altyapısını kullanıyor hiç denemeyin. 3g modemlerde aynı şekilde evde iseniz kesinlikle 3g modem almayın.