TTNet Hız Sorunu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mustifb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mustifb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://www.speedtest.net/result/2629867853.png

Hızım budur, TTNet'i defalarca aradım, sert dille konuştum. Teknik servis gönderdiler, burası 8 MBit desteklemiyor dediler, 6'ya sabitlediler. Dedim kabul 6 olsun, ertesi gün yine aynı oldu. Bu döngü devam etti, teknik servis eve gelen kabloyu değiştirdi değişen bişey yok. Sayısını unuttum arıza kaydı bıraktım, olmuyor şu hızı düzeltemedim. Şikayetlerimi twitter'dan her yerden yaptım (twitter'ı ciddiye alıyorlar diye duydum) sanırım takipçim az o yüzden pek ciddiye alınmadım. Günlerdir araştırma yapıyorum, imza toplayıp dilekçe gibi seçenekler var ama buraya yeni taşındım pek kimseyi tanımıyorum. Üst katta ki komşunun hızı 4 MBit'e kadar çıkıyor benim ki en fazla 1 MBit'e kadar çıkıyor. Bütün bunların üstüne birde kesilmeler oluyor. Ayrıca sert dilde denedim. İnternette bazı yerlerde port değişikliği talebinde bulunmak gibi şeyler okudum. Faydası olur mu? Olursa nasıl yapabilirim? Nasıl bir yol izlemem gerektiğini söyler misiniz?

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Defalarca aradım ben de şuan sabit 8de. Arayıp güncelleme isteyin modeminize. Yapıldıktan sonra hızınızı bir daha kontrol edin. Eğer düzelmiyorsa arıza kaydı oluşturun tekrar. Adamlar gelsin baksın herşeyiyle. Olmazsa tekrar arayın durumu anlatın portunuzu değiştirsinler kesin olmasa da bir sonuca ulaşırsınız. Hızınız artar..

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
öncelikle bu durum ne kadardır sürüyor portunu değişiyorlardır belki yada teknik bir sorun olabilir komşum 4 mbs görüyor demişin en kısa süre içinde sorunu çözerler merak etme sıkma canını en son bulunduğun yerdeki ttnet ofisine gidip dilekçe ver düzelmezse