• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

TTNET hız sorunu

121526

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar TTnet 8Mbps' ye kadar sınırsız paket kullanıcısıyım.Birkaç gündür internet hızımda aşırı şekilde düşüş var.Normalde 5-5,5 Mbps yi bulan download hızım şimdi 1Mbps'yi geçmiyor.Yardımcı olursanız sevinirim, çözümünü bilen lütfen yardım etsin..

KemalALKIN

Asistan
Reaksiyon puanı
7
4440375 numaralı müşteri numarasını ara oraya bildir biz ne yapabiliriz ki :)...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende biraz önce aradım.8mbps netlimitsiz aldım 3 gün önce.İlkgün sürekli kopuyor,dakikada 1 sıfır kb oluyordu,2ci gün bir ara yanlışlıkla 4 mbps buldu sonra hemen düştü 2 mbps oldu , bugün 90 kblere indi.Önceki tarifemde 110 kb ile çekiyordum şuan 70-80 kb ile zor dosya indiriyorum.ilk 2 bayan temsilci modem başına geçin aç kapa yap dedi şimdiki erkek temsilciyeyse işyerindeyim ve modemde gürültü seviyesi çok yüksek ekip gönderip baktırın dedim.10 yıllık ttnet kullanıcısıyım dedim :) 1 hafta beklerim tınlamazlarsa Superonline a uçucam :)