• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

TTnet Hat taşıma

BlitzHan

Doçent
Merhaba arkadaşlar, okul dolayısı ile 4 senedir Kırıkkale de yaşamaktayım. Okulum bitti ve İstanbul a geri döndüm. TTnet gittim ve internet hattımı İstanbul a taşımak istediğimi söyledim. Kırıkkalede 25 mbit fiber kulanıyordum. İstanbuldaki evimde fiber alt yapı yok. Bu yüzden hızımın düşürülceğini söylediler. Tamam dedim ama hızının 8 Mbit düşücek dedi :scared:.

En düşük hız 16 mbit değilmi . Mantık olarak benimde 16 düşürülmem gerekiyor. 1-2 yere sordum ama hepsi aynı cevabı verdi. Sizce ne yapayım.

Kırıkkale'ye geri dön dermişim :D

Tamam işte 25 mbit ten 8 düşünce 17, bilemedin 16 mbit kalıyor :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Buradaki fiber nerede uygulaması fiber için görünse de işaretlediğin bölgedeki maximum internet hızını ve alabileceğin paketi gösteriyor.

http://www3.ttnet.com.tr/bireysel/internet/Sayfalar/TTNET-Fiber-Nerede.aspx

Keşke öyle bir şansım olsa :)
Bulunduğum sokakta fiber var ama eve 100 metre kala bitiyor. Burdaki komşularım 16 mbit kullanıyor. Hat destekliyor. Ama fiber kaldırmadığı için ttnet direk 8 düşürcez diyor. akşam müşteri hizmetleri ile konuşacağım son çırpıntılarım :]

merhaba arkadaslar 6 aydan beri turksat internet ve kanallarini kullaniyorum sehir disina tasinmamdan dolayi devir etmek zorunda kaldim,ilgileneler lutfen 0553 366 90 36 omer istanbul

merhaba arkadaslar 6 aydan beri turksat internet ve kanallarini kullaniyorum sehir disina tasinmamdan dolayi devir etmek zorunda kaldim,ilgileneler lutfen 0553 366 90 36 omer istanbul

ttnetten nefret ettım 12 gun oldu hala nakıl ıslmenı yapmadılar musterı hızmetlerını arayrum her defasında 2 ıle 15gun ıcınde yaplır deyıp baska brsey demıyrlr bıktrdılar boyle sorumsuzluk olmaz

İnternetim sonunda bağlandı. 1 ay geçti. Hızım şuan 6.5 mbit. 25 ten 6.5 e :D Attan inip eşeğe binmek