Hello Kitty. Rektör Katılım 14 Ağustos 2008 Mesajlar 12,189 Reaksiyon puanı 104 Puanları 3,243 5 Haziran 2013 #31 Bana bak ttnet. Purrrrpppp
B black-hawk Asistan Katılım 20 Mayıs 2012 Mesajlar 173 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 5 Haziran 2013 #32 Ceza aldıktan sonra yasal olmayan bir uygulamayı acaba nasıl gösteririzde yasal olur düşüncesi ben kesinlikle ttnete güvenmiyorum ...
Ceza aldıktan sonra yasal olmayan bir uygulamayı acaba nasıl gösteririzde yasal olur düşüncesi ben kesinlikle ttnete güvenmiyorum ...
S SDN Okuru SDN Okuru 5 Haziran 2013 #33 Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü Amanın yandım Amanın amanın yandım Tiridine tiridine bandım Bedava mı sandın para verip aldım Tiridine tiridine tiridine bandım Bedava mı sandın para verip aldım TTNETin MİLLETİN HAYRINA BİR İŞ YAPACAĞINI mı SANDIN
Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü Amanın yandım Amanın amanın yandım Tiridine tiridine bandım Bedava mı sandın para verip aldım Tiridine tiridine tiridine bandım Bedava mı sandın para verip aldım TTNETin MİLLETİN HAYRINA BİR İŞ YAPACAĞINI mı SANDIN
S syktv Asistan Katılım 8 Kasım 2012 Mesajlar 189 Reaksiyon puanı 0 Puanları 16 5 Haziran 2013 #34 Bende yanlış görmüşüm.Google TTNET' e rakip oldu.Türkiye'de internet servisi yapacak sandım