TTNet & DSmart Ortaklığı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yesil116
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar iyi akşamlar başımdan geçen bir olayı size anlatmak istiyorum.Hem benim durumuma düşmeyin hemde bir fikri olan söylesin lütfen..

Kasımın ortası gibi Dsmart internetmak ve televizyon kampanyasından yararlanmak için başvuruda bulundum fakat başvuruda bulunurken karşımdaki yetkiliye ttnetten 2 yıllık tahahütüm olduğunu ve 1 aralıkta biteceğini söyledim ve ne yapmam gerektiğini sordum.Bana şimdi başvurun ineternete geçiş için telefonla arayıp onay alınacak sizde 1 aralığa kadar onaylamazsınız dedi.Bende gs nin maçlarını göz önüne alarak kabul ettim:) Neyse dsmartı ertesi gün gelip kurdular ve internet içinde bayanın dediği gibi birisi aradı ve onay istedi ona durumu anlattım tamam dedi ve 4 er günlük sürelerle bu onaylamama işlemini devam ettiriyorduk taki 29 kasıma kadar...
29 kasımda yine aynı şekilde dsmarttan yetkili aradı ve yine onaylamamı istedi,bende durumu ve bundan önceki randevu erteleme işlemini 1 aralığa kadar ttnetten taahütümün olduğunu bu yüzden 1 aralıkta onaylıyacağımı söyledim.Fakat karşımdaki bayan ısrarla bugün yapılması halinde zaten işlemlerin 2-3 gün süreceğini kesinlikle ttnetten taahhüt bozma cezası gelmeyeceğini söyledi.bende ısrarla 1 aralıkta aranmasını söyledim.Bayanla bayağı bir cebelleştikten sonra nasıl olduysa kafamda soru işaretleri kalarak ; eğer ttnet taahhüt bozma cezası vermeyecekse onaylıyorum aksi takdirde sizi sorumlu tutarım şeklinde bir cevap verdim ve onaylamış oldum.Tabi konuşmanın sonunda kızın adını konuşma saatini ve tarihi kayıt ettim.
Derken 3 hafta önce korktuğum başıma geldi ve 1 gün önce bozulduğu için 280 Tl ceza geldi ttnetten. ve 3 hafta önce DSmart a şikayet kaydı açtım ve tarih,saat ve isim vererek kaydın dinlenmesini ve mağduriyetimin giderilmesini istedim.
Sonuç; 3 hafta geçti 3 defa tekrar aramama rağmen bir dönüş yok!
Bu durumda sizce ne yapmalıyım? (biraz uzun oldu kusura bakmayın :)

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Süper online mesela süre bitimine az bir şey kalmış ise 4-5 ay felan cezayı kendileri ödeyip geçiriyor. D-smart nasıl yapar bilemem

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Evet arkadaşlar bu akşam dsmarttan yetkili bir bayan aradı ve şikayetimin benim açımdan olumlu sonuçlandığını söyledi :) telefon kaydını dinledikten sonra müşteri hizmetlerindeki kişinin hatalı bilgi verdiğini ve bu yüzden ttnetin kestiği cezayı karşılayacaklarını bildirdi :)

Zafer :)

lauset

Doçent
Reaksiyon puanı
2
çok sancılı bir sürec sıkıntı ve entrikalarla dolu

skara

Asistan
Reaksiyon puanı
3
hayret mağdur olmamışsın :)