TTNET denemesi bedava deyip saçmalamaya devam ediyor

son_of_rivolli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler,

04.10.2011 tarihinde (telefon+adsl) kampanyasına başvurdum. telefonumu 08.10.2011 tarihinde bağladılar ve sözde 12.10.2011 tarihinde de internetimi kullanıma açtılar ama hala internetime kavuşamadım. Sürekli arıza kaydı alıp duruyorlar. Hatta sorun var tamam halledicez diyorlar... Toplam 17 gün oldu ama hala internet yok..

Şimdi ben ne yapayım siz söyleyin..

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
[MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] bir teLefon kadar yakın : )

son_of_rivolli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya hocam boş bunlar. Bunların birşey yapacakları yok. ama ben biliyorum yapacağımı. yarın izin günüm. Direk iptal edicem ...

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
TTNETDestek,temsiLci de beLki konuyu görür bir yardımı oLur inşaLLah : )

Gidip yüz yüze haLLetmeyi deneyin beLki işe yarar.
Yoksa bi 17 gün daha netsiz kaLırsınız.

darkman1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tavsiyem yüzyüze ttnetle görüşmen. 26 günlük sorunumu bu şekilde hallettim:) ( Umarım öyledir ).

son_of_rivolli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
büyük bir ihtimalle öyle olacak. Yüzyüze görüşecek kimse de yok.. Başvuru yaptığım bayideki görevli tam bir kalas, internet paketinin detaylarını bile bilmiyordu, ben anlattım.

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

son_of_rivolli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şansa bak tam kapatacağım gün halloldu problem :) çok şükür kavuştuk internetimize..

Ayrıca günlerdir sorunun olduğunu kabul eden ttnet çözüm arayıp durduğunu söylüyordu. Ben sorunun telefondan olabileceğini düşünüp telekom'u çağırdım ve telekom halletti. TTnet bizi geçiştiriyordu demekki :angry:

by_bassist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttnet internet ile ilgili problemleri halledebilir telefon hattından olan sorunları sistemlerden göremez keşke daha önce telekomu arasaydında öyle halletseydin paşa :)