TTnet Crysis 2 yi yollamıyor

serdar1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklasık 6 ay önce fatura üzerinden crysis 2 yi aldım ttnetten 15 gün önce mailimden silindi keyi ve ttnet i arayıp istedim yollucaklarını söylediler 10 gün geçmesine rağmen yollamadılar ve 3 gün önce tekrar faturamla satın aldım hemen gelir diye sözleşme bilgisi hemen geldi mailime ama key ve indirme link gelmedi ttnet i aradım hemen yollucaklarını söylediler ama yollamadılar sürekli oyaladırlar böyle olucagını bilseydim gider peşin para verir alırım müşteri hizmetleride hep kaydınızı aldık size dönücez diyorlar ama ne arayan var ne soran

serdar1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:) Ben Online Oynadıgım İçin Korsanla Olmuyor Yoksa İlk Çıktıgı Gün İndirirdim :)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
TTnetle böyle birşeye girmen hata.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
[MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] bu olayı çözebilir.

TaGaLoG

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İnternetin var partlarla uğraşamam dersen torrent var yani ttnetle her yol var :) indir babam indir çok değil yatarken aç torrenti sabaha iner emin ol :) Ne key ne bişi nede ttnetle uğraşırsın boşver abi ya 10 gündür yollamadılar dedin 10 güne oyunu bitirirdin sen :D

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Şurayı tam anlamadım. Şifreyi göndermediler diye oyunu ikinci kez mi satın aldın?

serdar1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet 2.ci kez aldım :) 10 gün beklettiler yollamadılar bende umudu kestim ilk aldıgımda 1 saat sonra gelmişti şimdi 4.cü güne girdik yeniside gelmedi Müşteri Hizmetleride Hiç Bişeyden anlamıyor sürekli biyerlere bağlıyorlar en son aradıgımda sesiniz gelmiyor lütfen daha sonra arayın diyip suratıma kapattılar

---------- Post added at 00:46 ---------- Previous post was at 00:43 ----------

İnternetin var partlarla uğraşamam dersen torrent var yani ttnetle her yol var :) indir babam indir çok değil yatarken aç torrenti sabaha iner emin ol :) Ne key ne bişi nede ttnetle uğraşırsın boşver abi ya 10 gündür yollamadılar dedin 10 güne oyunu bitirirdin sen :D

Korsanla Multiplayer oynanmıyor aslında 2.ci kez ttnetten almıcaktım orda hata yaptım evimin yakınında dr var oraya gidip alıcaktım rahat rahat oynucaktım ama gece 22:00 de sipariş verdim sabahı beklemiyim diye :D

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Bence sen önce ikinci aldığını iade et. Sana ayıplı hizmet dahi veremiyorlar. Nasıl olsa yollamamışlarda. Sonra ilk keyi tekrar iste. Çirkeflik yapıp zaten biz size ikinci keyi yolladık falan derler.

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Hoppp kaldır onları. :D Ben aldım numaraları özel mesajla atarım, reklam için falan alırlar düzenleden sil hemen. :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Hay Aksiliğe bak ya. :D Sadece cep numaranı almışım, bi daha yazıver ben beğenince geri silersen iyi olur. :D Kusura bakma, yanlışlıkla oldu.

---------- Post added at 19:18 ---------- Previous post was at 19:13 ----------

Tamam, gönderdim. Umarım hallolur problem. :D

equivalent

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yine ttnet ve yine bir rezalet hikayesi.
Torrent i icad edenden Allah razı olsun!

svchost.exe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:) Ben Online Oynadıgım İçin Korsanla Olmuyor Yoksa İlk Çıktıgı Gün İndirirdim :)

Orjinal cdkey olmasına gerek yok crysis 2'de hala öle mi bilmiyorum ama,multiplayer girince cdkey istiyor işte kafadan bir cdkey uydur eğer onu biri kullanmıyorsa direk oyundasın.Ben ilk çıktığı gün indirmiştim böle yapmıştım.