Ttnet bu ne ? :(

FurkanSevke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya yardım edin aynı mahllede dükkanımız var orda 8 mbps ye kadar bağlanıyorum ama aynı paket evde var modem dahi aynı fakat ben 0.88 mbps ile bağlanıyodum. Çok uğraştım günlerce ttneti 10 larca kez aradım telekomlada görüştüm telekom hızımı 4 mbps ye kadar çıkarttı. sonunda şuan 4mpbs bu seferde sayflara çaılıyo ama indirmelerim yavaş. Ttnet bayisi olan bi arkadaş vardı babamın ona konuştuk o santrale falan gitcekti gidmeimeişmi telefonmu etmiş bilmiyorum gene olmadı ben bıktım artık uğraşmakla yardım edin

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Şimdi internette rahat geziyorsun fakat indirme yapmaya gelince yavaş oluyorsa , bu sorun sendendir kardeşim.Internet Download Manager adlı program ile Microsoft'un sitesinden birşey indirmeyi dene.Zaten alabileceğin hat hızı 380kb/s idir.

contempt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ttnet ile 10 gündür bende kavgalıyım. Kopma sorunu sebebiyle 10 günde 6 defaya yakın arıza kaydı ve şikayet oluşturdum ama hiçbir şekilde geri dönüş almadım ve sorunum devam etmekte.
Son aramalarımda hakaretleri ağzıma geleni söyledim ve hep söz verdiler ama bir türlü sorunum hakkında ne çözüm nede bilgi vermiyorlar sizce ne yapmalıyım bu durumda ?