Ttnet aradı

enesakan96

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar bügün babamı ttnet aramış ve modem ve internetinizde ayarlamalar yapcaz, virüs programı kurcaz , heryerde kulanabileceğiniz ... dakka bişiler vercez , internetiniz 2 kat hızlı olcak ... (zaten internetim 8 mb ve modem değiştermeme rağmen sürekli kesilmeler yaşıyom bunu zor kaldırıyo) demişler babam tam hatırlamıyo dediklerini ve 50 tl alcaz demişler babamda kabul etmiş acaba bu nedir işe yaramaz bişi mi yoksa geri döndürücem babam gelince sor işe yaramaz bişeyse geri gönder dedi iyi bi cevap alabilirsem telefonla arayıp döndürcem sadece soymak içinmi yoksa bi işe yarıyo mu

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Ne virüs programından bahsediyorlar :) Hayırdır TTNet benden habersiz işlere mi bulaşmış :)

Boşverin yaptırmayın :)

Numarayı görebildiyseniz yazar mısınız ?

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
ttnet değilde başka birileri olmasın ttnet yaka kartı varsa alın evede pazarlamacıların yeni stratejileri olabilir yani dolandırılıyor olabilrisin bir kasper sky alsan yıllık 30 40 tl 50 tl etmez.
boş iş bunlar .dikkat edin.

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ne virüs programından bahsediyorlar :) Hayırdır TTNet benden habersiz işlere mi bulaşmış :)

Boşverin yaptırmayın :)

Numarayı görebildiyseniz yazar mısınız ?

Şimdi TT senden habersiz bişey yapmıyor ise bu fiyatlar ne böyle ?

x_large

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bulunduğun yerden müşteri memnuniyeti bölümüne git ağzına ne geliyorsa say o zaman adam akıllı anlatıyorlar.bugün denedim % 100 çalışıyor :D Git ne derdin varsa say ama sövme :D

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
50 TL yi onlara vereceğine git 35-40 lirada idm al.

enesakan96

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arakadaşlar bende zaten 50 tl kazık yemek istemezdim ama babam gelin demiş şimdi yarım saate kadar gelirler geri döndürebilirmiyim acaba

---------- Post added at 17:48 ---------- Previous post was at 17:45 ----------

bulunduğun yerden müşteri memnuniyeti bölümüne git ağzına ne geliyorsa say o zaman adam akıllı anlatıyorlar.bugün denedim % 100 çalışıyor :D Git ne derdin varsa say ama sövme :D
:thumbup1: Bunu bende hızımı yükselttirmek için denemiştim hatıım tam olarak kaldırmamasına rağmen hızı verdiler şimdi günde 2,3 defa internet kopuyo ama 1mb iyidir:cool:

---------- Post added at 19:46 ---------- Previous post was at 17:48 ----------

arkadaşlar gelenler virüs programı kurmaya gelmişler crack li virüs kullanıyonuz cezası var dediler ama şu an mikrosoft un ücretsiz virüs programını kullanıyom dedim onlarda önceden kullandınız mı dediler bende önceden dim... şimdi ücretsiz program kullandığım için biş yapamadan gittiler

yunus64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar beni de aradılar ben kabul etmedim.Benim kaynım kabul etmiş antivirüs kuruyoruz demişler.Kurup gitmişler.Pc çökmüş internet kesilmiş.Sonradan öğrendik bunlar ttnetten değil ve kurdukları casus yazılımmış ve merkezleri İngilteredeymiş.Yani kısaca hesap boşaltma için yapan bir şebekeymiş.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Kurdurmayın bilgisayarınıza bişey yaa... Arkadaş biz neyi kurup kurmayacağımızı kendimizde biliriz resmen dolandırıcılık... Bide internet 2 kat nasıl hızlı olur altyapı desteklemiyorsa... Şerefsizlik...

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Bu ttnet'e hiç güvenmiyorum benim kişisel bilgilerimi koçnet'e smileadsl'e vs yerlere kim gammazladıysa oralardan cebimi aradılar adamlar tarifeme kadar hepsini biliyorlardı
( Bu arada hiçbir müşteri temsilcisi beni ikna edemez bedava dese bile geçiremez başka sağlayıcıya)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
TTNET Güvenlik McAfee Antivirus Plus

antivirüs ne arkadaş? antivirüs yazılımı kullanan mı kaldı? internet securityler dururken...

enesakan96

Asistan
Reaksiyon puanı
1
nese iyiki kabul etmemişim gelenlerde zaten bilgisayardan pek anlamıyolar üniversite öğrencilerimiş sorduğum sorular yanıtsız kaldı internet kesiliyo diyom hattınızdan ben onu bilmem diyo modem aldık diyom özelliklerini söylemeden çok vermişiniz ben 50 tl ye aldım diyo (modem airtes air 5440 ben 140 aldım nası işşe) gelenlerin ttnetle hiç bi alakası yokmuş biz ttnet in yan kuruluşuyuz ttnetle anlaşmalıyız dediler kurcakları sadece bi antivürüz programıymış yunus64 kardeşimin dediği gibi bişidir belki de sizde dikkatlı olun böle şeylere kanmayın