Lepidoptera
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 3
Öncelikle şunu belirteyim ben kendimi bildim bileli çevirmeli ağ bağlantısı up dial up muydu neydi onu kullanırdım çok antik kuntik bir internetti sonra 1mb e geçtim ve halen 1mb sınırsız kullanıyorum artık canıma tak etti.700mb bir filmi 2-3 saatte indirmek nasıl bir duygu bilirmisiniz ? :huh: 1 film upload etmek 24 saat sürüyor ühü
Down : 135kb/s
Up:25kb/s
Sonracıma dedim artık yeter şu ttnet amcamızın yeni çıkardığı 8mb olayına geçeyim dedim , dedim demesinede bir araştırmak gerek saf olmayalım yani dimi.
3 gündür forum(lar) yazılarını okuyorum iyi kötü yorumları terazi olarak düşünürsek eşit kaldı gibi.O ona diyor modemi değiş o ona diyor taşın o ona diyor sorun sende o ona diyor git santrali bombala o ona diyor kablolar bakır çelik taş kaya demir..
Kafam karıştı ağa.
Şimdi benim modem kablolu malum eski adamız airties rt 110 du galiba , splitter desen kablolar yama yada lehim leğimmiydi ondan yaptım ayak deyince gidiyo internet, yaptırmayı düşünmüyorum üşeniyorum neyse:closedeyes:.Şöyle bir toparlayım olayı.
Bizim ev Ankara / Emek - Bahçelievler (Santral olayı iyimdir ki ? )
Modem Rt-110 Kablolu
Ev telefonu çalışmıyor intihar etti resmen devreleri attı bozuk.("telefon çalışmıyorsa internete nasıl giriyorsun" diyenler oldu pek bilgim yok diyorum anlamam fazla)
8mb tam hızı vermesine gerek yok 300-500 verse yeter.
Eğer geçersem upload hızım kaç olur?
Kopma yaşarmıyım bu alet edevatla ?
Ne yapmalıyım sizce geçeyimmi ?:huh::blink::flowers:
Down : 135kb/s
Up:25kb/s
Sonracıma dedim artık yeter şu ttnet amcamızın yeni çıkardığı 8mb olayına geçeyim dedim , dedim demesinede bir araştırmak gerek saf olmayalım yani dimi.
3 gündür forum(lar) yazılarını okuyorum iyi kötü yorumları terazi olarak düşünürsek eşit kaldı gibi.O ona diyor modemi değiş o ona diyor taşın o ona diyor sorun sende o ona diyor git santrali bombala o ona diyor kablolar bakır çelik taş kaya demir..
Kafam karıştı ağa.
Şimdi benim modem kablolu malum eski adamız airties rt 110 du galiba , splitter desen kablolar yama yada lehim leğimmiydi ondan yaptım ayak deyince gidiyo internet, yaptırmayı düşünmüyorum üşeniyorum neyse:closedeyes:.Şöyle bir toparlayım olayı.
Bizim ev Ankara / Emek - Bahçelievler (Santral olayı iyimdir ki ? )
Modem Rt-110 Kablolu
Ev telefonu çalışmıyor intihar etti resmen devreleri attı bozuk.("telefon çalışmıyorsa internete nasıl giriyorsun" diyenler oldu pek bilgim yok diyorum anlamam fazla)
8mb tam hızı vermesine gerek yok 300-500 verse yeter.
Eğer geçersem upload hızım kaç olur?
Kopma yaşarmıyım bu alet edevatla ?
Ne yapmalıyım sizce geçeyimmi ?:huh::blink::flowers: