TTnet 8mb'e kadar olan paket

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Öncelikle şunu belirteyim ben kendimi bildim bileli çevirmeli ağ bağlantısı up dial up muydu neydi onu kullanırdım çok antik kuntik bir internetti sonra 1mb e geçtim ve halen 1mb sınırsız kullanıyorum artık canıma tak etti.700mb bir filmi 2-3 saatte indirmek nasıl bir duygu bilirmisiniz ? :huh::D 1 film upload etmek 24 saat sürüyor ühü :D

Down : 135kb/s
Up:25kb/s

1328329762.png

Sonracıma dedim artık yeter şu ttnet amcamızın yeni çıkardığı 8mb olayına geçeyim dedim , dedim demesinede bir araştırmak gerek saf olmayalım yani dimi.
3 gündür forum(lar) yazılarını okuyorum iyi kötü yorumları terazi olarak düşünürsek eşit kaldı gibi.O ona diyor modemi değiş o ona diyor taşın o ona diyor sorun sende o ona diyor git santrali bombala o ona diyor kablolar bakır çelik taş kaya demir..
Kafam karıştı ağa.

Şimdi benim modem kablolu malum eski adamız airties rt 110 du galiba , splitter desen kablolar yama yada lehim leğimmiydi ondan yaptım ayak deyince gidiyo internet, yaptırmayı düşünmüyorum üşeniyorum neyse:closedeyes:.Şöyle bir toparlayım olayı.

Bizim ev Ankara / Emek - Bahçelievler (Santral olayı iyimdir ki ? )
Modem Rt-110 Kablolu
Ev telefonu çalışmıyor intihar etti resmen devreleri attı bozuk.("telefon çalışmıyorsa internete nasıl giriyorsun" diyenler oldu pek bilgim yok diyorum anlamam fazla)
8mb tam hızı vermesine gerek yok 300-500 verse yeter.

Eğer geçersem upload hızım kaç olur?
Kopma yaşarmıyım bu alet edevatla ?

Ne yapmalıyım sizce geçeyimmi ?:huh::blink::flowers:

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ara telekomu, santrale olan mesafeni öğren, 1.5 Km. nin altında ise geç. (8mb. e kadar olan tarifeye)

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
topal kardeş ttneti arıyorum adımı soruyor söylüyorum sonra diyorumki 8mb'e kadar olan paketi seçicem fakat bu evimin santrale olan mesafesini öğrenmek istiyorum diyorum kadın o nedemek diyor 3 kez tekrar aradım bilmiyorlar yardımcı olamıcam diyorlar şakamı bu valla sinir oldum?

asanada

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaş bak santrale mesafen kısaysa eğer, ev tesisatınıda yenileyip 16 mbps de geçebilirsin :thumbup1:

bariscaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş aynı sorunları bende yaşadım sonra biraz uraştım ve ttneti uraştırdım şuan 6 mb altında gormuyorum limit falanda yok 55 lira geliyor faturam sana tavsiyem şunları yapman.
Önce kendi bulunduğun santrali ara sor kaç mb destekliyor benim hattım de.
Sonra ordan büyük ihtimal 2 yda 4 mb dicekler :) bana öle dediler.
Sonra twitter dan ttnetdestek'e yazıcaksın onlar zaten sana donerler ve olayını hallederler ne sorun varsa çözmeden bırakmazlar bilgine. Ttnet musteri hizmetleriyle uraşmana değmez twitter ttnetdestek muthiş çalışıyor.Bu dediklerimi yap emin ol en az 6 mb hızı alırsın kardeş.Modemle alakalı bir şey değil ama telefon hattıyla modem arasında kabloyu yenilersen senin için iyi olur bende eski olduğundan sorun yapmıştı.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
topal kardeş ttneti arıyorum adımı soruyor söylüyorum sonra diyorumki 8mb'e kadar olan paketi seçicem fakat bu evimin santrale olan mesafesini öğrenmek istiyorum diyorum kadın o nedemek diyor 3 kez tekrar aradım bilmiyorlar yardımcı olamıcam diyorlar şakamı bu valla sinir oldum?

konuştuğun kadına evine hangi santralden geldiğini sor ve o santralin numarası al. aldığın numarayı arayıp gerçekten oradan geldiğini teyit ettirdikten sonra mesafeni sor. sonra tekrar müşteri hizmetlerini arayıp işlemi başlattır, tabi dediğim gibi 1.5 km cıvarındaysa.

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
arkadaş bak santrale mesafen kısaysa eğer, ev tesisatınıda yenileyip 16 mbps de geçebilirsin :thumbup1:

Ev tesisatı derken nasıl yani ? Bu arada 16mb 59 Tl inanmıyorum 8mb ile aradaki fark çok az ben 16mb düşünmeye başladım ama bana şu ev olayını bi tam anlat ne değiştirmeliyim?