Ttnet 23 Temmuz 2010 den beri internetimi düzeltmiyor

LordSebbo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
23 Temmuz 2012 günü 4440375 müşteri hizmetlerini arayıp internetimin aniden gittiğini söyledim. Modemin üzerinde Adsl ışığı sabit yanıyor. İnternet ışığı ise hiç yanmıyor. Telefonda kontrol edip Arıza kaydını aldılar. Bir kaç gün sonra tekrar aradım. Ekip göndereceklerini söylediler.
13 Gündür Ekip gelmedi. 2 günde bir arayıp arıza kaydımı ve mağduriyetimi belirtiyorum.
Ekip şikayetimi alıyorlar. Hizmet alamadığım gün için para talep etmeyeceklerini söylüyorlar. Fakat hiç bir yetkili internetimi düzeltmiyor.

Şu linkte de şikayette bulundum.
Mağdurum, bu durumda neler yapabilirim???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Servis sağlayıcın Turknet mi? Benim başıma da geldi 1 ay önce aynısının tıpkısı,2 hafta internetsiz kaldım.Her gün arayıp sorunla ilgileniyoruz diyorlardı,ekip falan göndermediler,arayıp adls ışığı yanıyormu diyorlar sinirim bozuldu artık,adsl yanıyor internet yanmıyor diyorum yok illa kendi dedikleri olacak,kablosuz kullanıyorum kabloyla bağlanın diyorlar diyorumki ne alakası var bu şekilde çözülmez adsl nin internet ışığı yanmıoyr diyorum hala bana bi bağlayın diyorlar hem çok bilmiş zannediyorlar kendilerini hemde bişey bildikleri yok.Sonuç olarak 2 haftanın sonunda internet geldi bir sonraki arayışlarında üyeliğimizi iptal ettirecektik ucuz yırttılar,mesajla bildirdiler çözüldü diye,hızını azaltmışlardı aradık artırdık eskisi gibi kullanıyoruz.Senin sorunun da tıpatıp aynısı dolayısıyla hiç kablolarınla falan uğğraşma hiç bir işe yaramıyor sorun tamamen servis sağlayınızdan kaynaklanıyor.

LordSebbo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
hala internetim yok 14 gün oldu bugün

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Öncelikle geçmiş olsun umarım kısa zamanda düzeltirler.. Çok illet bi kurum dandik net... Bu arada başlığı yanlışlıkla 2010 yazmışsın galiba :) Gördüm yuh dedim 2 senedir boşuna mı para ödüyo :D fakat yanlış anlamışım (yanlış yazılmış) :D

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Allah sabır versin. Alamadığın günlerin parasını almayacakları bence yalan.
@davut Yaklaşık o kadar süredir interneti problemli olan arkadaşım var. Hatta geçenlerde 1 yıl taahhüt vermiş. Şimdi hiç interneti yok. İnternet 10 dk yok, 30 sn geliyor 10 dk yok. Aylardır böyle, aylardır TTnet, Telekom, postane, Ankara dahil olmak üzere her yeri aradı. Ekip mekip te yok. İptal ettirse cayma bedelide çok yüksek. Hayırlısı.

Bu arada 8000 lik internetin hızına bir bakın.

ADSL Hızı(Kb/s): 591 / 403