TTNET 1 Şubat'ta 9415 yaptığı hız değerimi bir kez daha güncelledi ve 9800 oldu! :)..

KemalALKIN

Asistan
Reaksiyon puanı
7
TTNET 1 Şubat'ta 9415 yaptığı hız değerimi bir kez daha güncelledi ve 9800 oldu! :)..

İnşallah 10240 yaparda tam bir 10 Mbit download hızına kavuşurum :D. Tamda Camii'de Cuma Namazı öncesinde dua etmiştim inşallah dahada yükselir diye :D. Kalbim temizmiş kabul oldu.

9415 = 9,1 Mbit ediyor - 945/975 kb/s indirme hızı sunuyordu...
9800 = 9,5 Mbit ediyor - saniyede 1013kb/s indirme yakaladım normal olarak tarayıcıdan...

10240 = 10 Mbit ediyor saniyede 1mb/s ve üzeri hız demek..

Yehuuu :D yuppi diyorum darısı başınıza eğer benden yükseğiniz varsada onun hızıda benim başıma diyorum :D. TTNET'i sömürelim inşallah :D. Batana kadar...

ben_61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sabit kalmıyor o hız ilerde düşürebilirler benimki de 2 aya yakın 12 mb civarındaydı şuan 9415 e sabitlediler ...

KemalALKIN

Asistan
Reaksiyon puanı
7
sabit kalmıyor o hız ilerde düşürebilirler benimki de 2 aya yakın 12 mb civarındaydı şuan 9415 e sabitlediler ...

Ben seneler önce 8 çıktığında geçtiğimde senin kadar 12 mbit hız alıyordum sonraları hep düştü vb. En son 1-2 sene önce 9415 değeri almıştım ancak internet boçtan kapanınca yeni hat aldığımda 8192 gelmişti. Sonradan 1 Şubat günü 9415 geri geldi şimdide 9800 geldi. Düşme yok tam tersi yükseltme var burada. Borçtan kapanmazsa internet devam eder benim süreç. Tabi pek fazla yükseltmezlerde neyse :D. Azıcık artsa kafi :D.

1000 veya 10240 alsam yeter bana :D saniyede sabit 1mb/s iyi gelir :D.

NOT: 12 mbit aldığım ve sonraları hep düşen yer başka bir mevki idi...

cannac123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bugun ben bir dosya indirdim hizin bulmiyor ama saniyede 1 mb iniyordu cok sadirdim .. :)
Elimde bu hiz varken bir sey daha indireyim dedim hiz eski haline dondu :D

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
bu ay hız aza geldi indirmem 800 ü geçmedi

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Aaah aaah bizim portun kablolarını bile kendi ellerimle yenilemiştir faydası olur diye ama nafile, başka porta taşımaya da yanaşmamışlardı:)
6mbitle devam.

faruk_ozk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben Doping net kullanıyom hızım 2 aydır 9400mbit ti guncellemişler 9799mbit olmus :D

soner23

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Ben Süperonline kullanıyorum hızım 9.8 Mbit oldu herkesde benzeri yükselme olduğuna göre bu Türk Telekom un işi...

Reaksiyon puanı
2,148
sövecem benim niye düşüyor
arıyorum 6 yaptık diyorlar 2 çıkıyor 8 yap diyorum 2 çıkıyor bi de 4ü deneyelim diyorum 4de bi sorun çıkmıyor nasıl iş bu
neyse ki yakında döneceğim memleketten yaşadığım yerde böyle yaparlarsa üşüşürüm başlarına

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
benim de genelde 4mbitte dalgalanıyor hat.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
sövecem benim niye düşüyor
arıyorum 6 yaptık diyorlar 2 çıkıyor 8 yap diyorum 2 çıkıyor bi de 4ü deneyelim diyorum 4de bi sorun çıkmıyor nasıl iş bu
neyse ki yakında döneceğim memleketten yaşadığım yerde böyle yaparlarsa üşüşürüm başlarına
Repartitör bölümünde her türlü şeyi görüyorlar. Hattının mesafesi, adsl yeniden başlatma işini bile yapıyorlar. Yani herşey önlerinde, o bölüme gidip inatla bi bakmak lazım. 8mbiti verecek orda, hattın düşüp düşmediğini kontrol edecek felan. Eğer orda çıkışta sorun yoksa dolaba felan bakacaklar, bunları yaptırınca belki düzelir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Modemin arayüzünden adsl modlarını da karıştırın acayip etki edebiliyor bazen.

KemalALKIN

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Repartitör bölümünde her türlü şeyi görüyorlar. Hattının mesafesi, adsl yeniden başlatma işini bile yapıyorlar. Yani herşey önlerinde, o bölüme gidip inatla bi bakmak lazım. 8mbiti verecek orda, hattın düşüp düşmediğini kontrol edecek felan. Eğer orda çıkışta sorun yoksa dolaba felan bakacaklar, bunları yaptırınca belki düzelir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Modemin arayüzünden adsl modlarını da karıştırın acayip etki edebiliyor bazen.

Yüksek değeri alabilen adsl modu ADSL_G.DMT yani yeni modemlerdeki ismiyle ADSL2+ modu tavsiyemdir.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
G.dmt ve ADSL2+ modu eski modemimde ayrı ayrı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca o modla hızımda anında değişiklik oluyordu.

KemalALKIN

Asistan
Reaksiyon puanı
7
G.dmt ve ADSL2+ modu eski modemimde ayrı ayrı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca o modla hızımda anında değişiklik oluyordu.

Karıştırmış olabilir şöyle çevirelim; ADSL G DMT veya ADSL2+ olarak deneyin hangisi yüksek ise onda kalın. Eski mevkimde modem adsl g dmt ile en yüksek değerleri alırdı şimdi ise adsl2+ :). Ha birde adsl2+annexm gibi bir mod var o önceden bende bir ara işlerdi o moda geçebilen varsa onda hat iyiydi bende. Kusura bakma :D karıştı hehe.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Karıştırmış olabilir şöyle çevirelim; ADSL G DMT veya ADSL2+ olarak deneyin hangisi yüksek ise onda kalın. Eski mevkimde modem adsl g dmt ile en yüksek değerleri alırdı şimdi ise adsl2+ :). Ha birde adsl2+annexm gibi bir mod var o önceden bende bir ara işlerdi o moda geçebilen varsa onda hat iyiydi bende. Kusura bakma :D karıştı hehe.
Önemli değil de eski modemim airties rt211di onda elli tane mod vardı, netgear dgn2200ün sadece adsl, adsl2 ve adsl2+ modları var. Hepsini denedim hızda fark olmadı 6004 gibi hızda çakılı:D

KemalALKIN

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Önemli değil de eski modemim airties rt211di onda elli tane mod vardı, netgear dgn2200ün sadece adsl, adsl2 ve adsl2+ modları var. Hepsini denedim hızda fark olmadı 6004 gibi hızda çakılı:D

Saniyede 1MB/s ye yakın indirme oranım var. 40-50 kb daha fazla olsam tam 1mb/s ve üstü olabilirim :D. 10024 olmuyor 10015 oluyor saniyede kb/s :D. Team fortress steam ile ücretsiz indiriyorum. 12,1 GB yuh dedim :D. Ama indiriyoruz :D. Ne değişti acaba en son 2 sene önce falan denedimdi :D. Birde artık Steam Linux için kararlı sürümü çıkarttı yani Steam = windows linux & mac/osx platformlarında. Yakın gelecekte bence ios ve android ve ilerde çıkan mobil sistemlerdede bu tarz şeyler göreceğiz. Özellikle android free angry birds vb olmasa oyun yok adam akıllı. Varsada paralı 4-5 oyun :D. iOS oyun bakımındanda lider mobilde. Android tablet var bir türlü oyun bulamadım kendime kur-dene-sil yapmaktan gına geldi :D. Oyunsuz kullanıyorum bende :D. Ha belki işlemcisi tek çekirdek ve ram 512mb o etkiler ama 1 gb olan aynı işlemcili bir tablettede bir oyunu denemiştim kasıntı yaptı :D. Çift çekirdek veya tegra olayı şart galiba arm'nin grafik kartlarında iş yok mobilde :D.

İnşallah senin hızda artar. Ama ben en az 10000 değerini modemde görmek isterim :D. İnsan doyumsuz bir varlık :D.