Ttnet 1 haftadır adsl hattımı aktif etmedi !

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Evi taşıdık.telefon ve adsl taşıma başvurusunu yaptık.3 iş günü içerisinde en geç gerçekleşmesi gereken işlem 1 haftadır sistemde bekliyor gözüküyormuş.Nasıl bir vurdumduymazlıktır bu.Bugün gittim aveadan jet aldım.ilk fırsatta kapattıracağım.tam ihtiyaç anında müşteriyi mağdur ediyorlar ama gelin görün ki o kullanılmayan nakil başvurusundan itibaren geçen 1 haftalık sürenin ücretini çatır çatır alacaklar.Var mıdır bunun bir yolu yordamı dostlar?
saygılarımla...

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bende konu açacaktım vaktim olmamıştı.

10.08.2012 tarihinde İstanbul kayaşehirde oturan bir arkadaşım için İstanbul Esenler şubesindeki yetkili telekom bayisinden başvuru yaptık başvuru 5. gününde iptal edilmiş (kesinlikle geribildirim yapılmadan)

tekrardan 16.08.2012 tarihinde telekom bayisinden yeni bir başvuru yaptık buda iptal (iptal tarihi 30.08.2012 aynı şekilde neden ve niçin iptal edildiği bildirilmemekle beraber devlet sırrı gibi yetkili yerlere telefon açtığımızda bilgi verilmiyor) edilince bizim başvuru yaptığımız telekom bayiye telefon açtım dedim olmayacaksa iptal edelim Metronet firmasından devam edeceğiz kabul etti ve şimdi başvuru için hazırlık yapıyoruz.

İstanbul kayaşehir toki konutlarında bildiğim kadarı ile ttnet hem Adsl hem Fiber sağlıyor Metronet ise sadece fiber veriyor.

TTnet boşa vaktimizi yedin ve boşuna yetkili bayini uğraştırdın.

Evi taşıdık.telefon ve adsl taşıma başvurusunu yaptık.3 iş günü içerisinde en geç gerçekleşmesi gereken işlem 1 haftadır sistemde bekliyor gözüküyormuş.Nasıl bir vurdumduymazlıktır bu.Bugün gittim aveadan jet aldım.ilk fırsatta kapattıracağım.tam ihtiyaç anında müşteriyi mağdur ediyorlar ama gelin görün ki o kullanılmayan nakil başvurusundan itibaren geçen 1 haftalık sürenin ücretini çatır çatır alacaklar.Var mıdır bunun bir yolu yordamı dostlar?
saygılarımla...

Şikayet var üzerinden şikayet etmen faydalı olabilir.

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
ara ttnetı bas fırcanı ancak ondan anlıyorlar.....ne dersenız deyın artık yuzlerı kalmamıs...her turlu lafı yıyolar.
:)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Aslında sana iyilik yapıyor farkında değilsin :)

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
olayı anca çözdüler.santralde benim telefon hattı başka biriyle karışmış.kullanıcı adım orhan bilmemney [MENTION=59927]ttnet[/MENTION] olarak gözüküyodu :D modemi kapatınca bile aktif görünüyomuşum onlarda.
Kendi suçları yüzünden 10 gün internetsiz kaldığıma mı yanayım yoksa mağdur olduğum 10 günün parasını çatır çatır alacaklarına mı ?