Truva vırusu yardım

scarpion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
belli başlı virüs programlarını pro sürümleri işini görecektir.seçim sana ait pc ne göre kasmayacak virüs programı yükle yoksa virüsü silersin ama pc hantallaşır yada virüsü silip programı silebilirsin

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Truva virüsü derken sanırım trojan kastediyorsun, eğer öyle ise sağlam bir antivirüs lazım sana. Bitdefender deneme sürümü ile silebilirsin, çok başarılıdır. Bunun haricinde Trojan Remover trojanları kaldırma konusunda çok iyi. Ayrıca sistemini güvenli modda başlatarak ve sistem geri yüklemeyi kapattıktan sonra temizlemeni tavsiye ederim.

adabay

Asistan
Reaksiyon puanı
19
bunun antivirus oldugunu bilmiyordum

benim pc de şu an 2.68 mb büyüklüğünde ad aware SE personal diye bir program var... ve aynı zamanda esed nod32 kurulu.. ne olacak bu durumda?

daha doğrusu ad aware se antivirüs mü?

ad-aware dalında en iyilerinden bir anti-trojan , anti-malware programıdır. antiviruslerin gözlerden kaçanların hiç gözünün yaşına bakmadan yok eder.
antvirus gibi eş zamanlı koruma sağlamaz elle tarama yapar.. ben uzun zamandır kullanıyorum.. memnunum..

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
AVG 9.0 kullanıyorum ve truvalarda çok başarılı. Daha bugün bir kaç mp3 de yakaladı.
Tavsiye ederim.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Kaspersky'nin deneme sürümlerinden birini indirip bilgisayarını taratabilirsin.

arakli

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Kaspersky'nin deneme sürümlerinden birini indirip bilgisayarını taratabilirsin.

bende 3 gündür 2010 u kullanıyorum. hemen buluyo. nerden geliyosa 3 günde 27 tane buldu. hemen siliyor ama sildikten sonra Reset atmamı önermesi kötü. belki iyi ama 3 günde 27 kez reset atmak sıkıyor :)

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Norton Antivirüs 2010 veya Norton Internet Security 2010'da gayet başarılı temizleme konusunda.