Trust Flow Nedir? Seo için Önemi

barisay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi çalışmalar arkadaşlar forumlarda dolaşırken Trust Flow kelimesi ile karşılaştım ve araştırdım searchengineland sitesinde okuduğum kadarıyla ”güvenli akış” anlamına geliyor. Her zaman googlenin siteye güvenmesinin en önemli seo olduğunu söylemekteyim. Trust Flow seo dilinde bu güvenli link akışı sayısını göstermektedir. Alt yapısı güçlü, temel sayfalar güvenilir kaynaklardan link akışı sağlıyorsa güvelir sitelerde güvenilir akışa sahip komşu sitelerden kaliteli, güvenilir yayın akışı sağlayacaktır. Trust Flow verileri Seomoz ve Majestic Seo analizleri sonucu 1′den 100′e kadar puanla ifade edilir Rakamlar ne kadar yüksekse sitenin Trust Flow yani güvenli akışı o kadar yüksek demektir.

Sitenizin güvenlik akışını burdan test edebilirsiniz.

Kaynak

g_khankaya

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler bende bunu merak ediyordum yanlız sorguladıgımda kendi parça kontör sitemi 0 görünüyor başka sitelerde 10-20 görünüyor ama bu trust flow yaptıkları siteleri nasıl görebiliriz

fearmusa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bu sistemleride siteleride cozemedim. Hangi mantiklaarayip sonuc gosteriyorlar. Alexa 2 yandex 10 google 0 digerleri farkli, bu site cok farkli, ranksignal 0 gibi gosteriyorlar. Nedir bu isin asli bilmiyorum....

gonencemlak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar konu dikkatimi çekti. Fakat pek açık değil. Seomoz 36 çıktı. Peki yükseltmek için yöntem?

PelinYavas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Trust falow page rank sisteminin yerine kullanılmaya başlayan backlinklerin güvenilirliği hakkında bilgi veren google yeni derecelendirme sistemidir.