RFKaya
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Trust kulaklığım var normal çalışıyordu. Bunun driver'ı varmıdır diye düşünüp driverını yükledim. Yanlış site falan değil trust'un kendi sitesinden indirdim bunda bi sorun yok son sürümünü ve kendi sistemimle uyumlu olan 64 bit sürümünü seçtim. Yazılımı yüklerken "disconnect device" yazıyordu bende kulaklığın kablosunu çıkardım. Sonra yazılım yüklendi taktım kulaklığı yazılıma girdim baktığımda "device undetected" gibi bi yazı çıktı yanlış hatırlamıyorsam. Sonra müzik falan açmayı denedim kulaklıktan ses gelmedi ama kulaklığın ışığı falan yanmaya devam etti. Ses denetim masasından baktım kulaklık algılanmıyor. Kulaklığı çıkardım mikrofonun usb girişi ile yer değiştirdim ( mikrofon da, kulaklık da usb girişli ). Bu sefer çalıştı ancak bi sorun oldu driver'dan gidip kontrol ettim ingilizce olarak "cihaz bağlı" yazıyordu ancak kulaklığıın driverından sesleri kapatmaya çalışınca farklı marka olan mikrofonumun üzerinde mikrofonun susturulduğuna dair ışık yanıyordu. Şimdi trust'ın driver'ından başka marka mikrofonu yönetiyorum trust sayesinde trust'a bulaşmayın. Allah korusun bi daha trust alanı sevsinler. Bunun çözümünü nedir yardım eder misiniz? Sanırım tek çare windows ayarlarından windows'umu sıfırlamak olacak böylece trust sayesinde gereksiz yere uğraşıcam yine