TRT spikeri Nilgün Balkaç canlı yayında bayıldı

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Büyük Zafer'in 98'inci yıldönümü kutlamaları için TRT Haber'de, Büyük Taarruz'un başladığı Kocatepe'den özel yayın yapıldı. 4 saat kesintisiz yapılan yayının ardından sıcak havanın etkisiyle TRT Haber'in tecrübeli ismi Nilgün Balkaç baygınlık geçirdi.

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,168
Büyük Zafer'in 98'inci yıldönümü kutlamaları için TRT Haber'de, Büyük Taarruz'un başladığı Kocatepe'den özel yayın yapıldı. 4 saat kesintisiz yapılan yayının ardından sıcak havanın etkisiyle TRT Haber'in tecrübeli ismi Nilgün Balkaç baygınlık geçirdi.
Kocatepe yüksek olması sebebiyle çok rüzgarlıdır normalde. Yaz aylarında bile üşütür. Hatta Masterchef son bölümü izleyen varsa rüzgardan zorlandıklarını görmüştür. Ama özellikle son iki gündür Afyon çok sıcak, geçmiş olsun.

roawen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Çok emek veriyorlar gerçekten.Ama su istiyor su getirmiyorlar :(

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,873

Pek bir şey demek istemiyorum, bir şeyden dolayı etkilenip ya da rahatsızlanıp bayılmış olabilir. Geçmiş olsun ve bu aklıma geldi:

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Kadın bayılmış düşmüş oradakiler kağıtları topluyor

Reaksiyon puanı
10,327
ekibinde iş yok su istiyor sallamadılar.
Sallamadılar demek bilmeden konuşmak olur Konfik, o an orada su olsaydı verirlerdi diye düşünüyorum. Muhtemelen yoktu, almak için gittiklerinde de yetişmemiş olabilir. İyi tarafından bakabilirsek su-i zan vebalinden de kurtulmuş oluruz, vesselam! :)

HarunBey

Asistan
Reaksiyon puanı
324
Bare bir masa koyun üstündede su felan olsun o sıcak havada

Zxcvbm

Asistan
Reaksiyon puanı
140
Sıcak çarpması ve ardından epilepsi krizi gibi duruyor. Geçmiş olsun

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Sallamadılar demek bilmeden konuşmak olur Konfik, o an orada su olsaydı verirlerdi diye düşünüyorum. Muhtemelen yoktu, almak için gittiklerinde de yetişmemiş olabilir. İyi tarafından bakabilirsek su-i zan vebalinden de kurtulmuş oluruz, vesselam! :)
Cem Ceminay yeteneksiz ekip diyor... Güldür Güldür'ü komik bulmuyormuş...

alsh

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Oyy kıyamam ne kötüdür o anı yaşamak. Hele de canlı yayın yaparken :(

Reaksiyon puanı
10,327
Cem Ceminay yeteneksiz ekip diyor... Güldür Güldür'ü komik bulmuyormuş...
Cem Ceminay muhtemelen 15 yıl oldu, ismini ilk kez burada gördüm Konfik. Yeteneği kendinden menkul birinin yapacağı son yorum sanırım bu konuda olmalıydı. Güldür güldürü millet komik buluyor ki kaç dönem oldu Türkiye'nin en önemli kanallarından birinde program yapıyor. Sahi bu paşamız nerelerde, merak ettim Konfik! :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
power fm'den şutlanmasının şokunu yaşıyor ve gündeme gelmek için ayı bile öper...
bir kere öpebilirsin sonra kızıyor ayı.