Trt`de yeni paket frekansi

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
12130 H 27500 - 2A EAST BEAM
SPOR 1
SPOR 2
SPOR 3
TRT 1
TRT 2
TRT 3
TRT 4
TRT 5
TURKSAT TANITIM
Teledünya Info

Spor kanalları gelmiştir ama şuan görüntü yok çok yakında bu kanallar açılacak inşalah, trt süper lig ihalesini alacaktır inanıyorum.

yağmuradam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
alsada şifre koyarlar çünki artık ihale şartı gibi bişey oldu şifre

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Ya arkadaşlar maçlar şifresiz olsun diyoruz ama ozamanda kimse stada gitmez herkez evinde izler maçını ve takımların gelirlerine çok büyük darbe vurulmazmı birde bu yönü düşünmek lazım..

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Ya arkadaşlar maçlar şifresiz olsun diyoruz ama ozamanda kimse stada gitmez herkez evinde izler maçını ve takımların gelirlerine çok büyük darbe vurulmazmı birde bu yönü düşünmek lazım..
kanal maçları şifreli veriyor peki stadlar doluyormu ?, bilet fiyatlarından haberin varmıdır ? türkiye ziraat kupası maçlarını izlediysen stadlar ful doluydu, biletler o gece ucuzdu, eğer trt alırsa klüplere istediği parayı verip bilet fiyatları düşecektir, taraftarda stadı ful dolduracaktır, bundan şüpheniz olmazsın, zaten eğer haberleri izlediysen kahvehanelerde digitürke ücret ödemekten bıktılar, artık şifresiz olmasını istiyorlar.

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Çok zor bir ihtimal keşke olsa ama Türkiye'de imkansız.. Ki hiç bir ülkede şifresiz değil yayınlar ona göre zaten kanalların havuzunda biriken para var takımlara dağılması için.

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
neden olmasınki elektirik faturalarındaki trt payına 2 lira zam yaparlar olduda bitti maşallah

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Çok zor bir ihtimal keşke olsa ama Türkiye'de imkansız.. Ki hiç bir ülkede şifresiz değil yayınlar ona göre zaten kanalların havuzunda biriken para var takımlara dağılması için.
olmaz demeyin, olur deyin, arjantinde maçlar şifresiz izleniyor hemde devlet kanalından, stadlar yine fulll, trt gereken parayı biriktirip digitürkün verdiğinin 10 mislini ödeyeceğini söylüyor trt müdürü artık beni yanıltmaz trt kendilerine güvenip tam, ankette şifresiz olmasını isteyen bir halk topluluğu var %90 bu olacaktır, inanıyorum.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Şunu anlamıyorum....

Eğer Maçları TRT ŞİFRELİ YAYINLASA

Digitürk de çıkıp ben şifresiz vereceğim diye ihaleye girecek olsa

Bu Halk yine kıyameti koparırdı...

Nasıl Maçları Devletin Kanalının elinden alırsınız diye...

Şifreli Olsun TRT de Devletin elinde olsun diye sayısız yorum okurduk...

Nedir bu Digitürk hayranlığı korkusu ben anlamadım...

TRT artık o eski devlet memuru kafasıyla yönetilmiyor...

TRT kendini aşmak üzere...

Üst üste yatırımlar yapıyor

Biraz bunları görelim ihaleyi alamasa bile destekleyelim...

TRT halkın devletin kanalı...

Digitürk ün kimin?
Türk kelimesine aldanmayın...