Tron Cloud Mining

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Troncloud

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni çıkmış, an itibari ile ödemeleri birkaç saatlik gecikme ile de olsa yapan tron mining sitesi.

öncelikle arkadaşlar kayıt olduğunuzda 200 tron kendisi cepten veriyor, referansınızla kaydolanlardan sırasıyla 20-10-5 tron kazanıyorsunuz. yani ilk kaydolan kişi 20, onun referansıyla kaydolan kişi 10, 10 luğun referansıyla kaydolan kişi de 5 trx getiriyor.

günlük %5 kazanç veriyor, elinizdeki tron miktarının %5 i kadar her gün kazanıyorsunuz. fakat parayı cüzdana çekmeniz için 1 tron dahi olsa bir para girdisi istiyor sisteme.

Aşağıdaki linkten üye olarak inceleyebilirsiniz;

Son düzenleyen moderatör:

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,680
yeni çıkmış, an itibari ile ödemeleri birkaç saatlik gecikme ile de olsa yapan tron mining sitesi.

öncelikle arkadaşlar kayıt olduğunuzda 200 tron kendisi cepten veriyor, referansınızla kaydolanlardan sırasıyla 20-10-5 tron kazanıyorsunuz. yani ilk kaydolan kişi 20, onun referansıyla kaydolan kişi 10, 10 luğun referansıyla kaydolan kişi de 5 trx getiriyor.

günlük %5 kazanç veriyor, elinizdeki tron miktarının %5 i kadar her gün kazanıyorsunuz. fakat parayı cüzdana çekmeniz için 1 tron dahi olsa bir para girdisi istiyor sisteme.

Aşağıdaki linkten üye olarak inceleyebilirsiniz;
Teşekkür ederim. Kendi dolandırıcım var.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,680
Böyle bir sistem mi sizin ki nasıl oldu benide aydinlatirsaniz bende cikarim sistemden
Bu tarz siteleri az çok biliyorum genellikle cs go siteleri oluyorlar. İlk girdiğinizde belli bir miktar bonus veriyorlar sonra eşyayı alabilmek için önce para yatırmanızı istiyorlar. Yatırdıktan sonra ise ne eşyanı alabiliyorsun ne de paranı geri alabiliyorsun.

Troncloud

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu tarz siteleri az çok biliyorum genellikle cs go siteleri oluyorlar. İlk girdiğinizde belli bir miktar bonus veriyorlar sonra eşyayı alabilmek için önce para yatırmanızı istiyorlar. Yatırdıktan sonra ise ne eşyanı alabiliyorsun ne de paranı geri alabiliyorsun.
Açıkcası 3 günde 1500 lira para cektim bircok yerden arastirdim gorustum kimsenin bir sorun yasadigini gormedim tabi bu sorun olmayacak manasina gelmiyor.Insanlar iyce arastirip oyle girmeli

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,680
Açıkcası 3 günde 1500 lira para cektim bircok yerden arastirdim gorustum kimsenin bir sorun yasadigini gormedim tabi bu sorun olmayacak manasina gelmiyor.Insanlar iyce arastirip oyle girmeli
Olabilir yakınınızdan görüp yapabilirsin. Ama benim bu tarz sitelere güvenebilmem için bu tarz reklamlara değil yakınımdan birinin önermesi gerek o zaman bile iyice düşünmem araştırmam gerek.

BatinY

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,491
Bu tarz oluşumlar bir süre sonra paraları alıp kaçıyorlar örneği çok fazla var mesela trx bank çok ünlüydü.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,640
Lütfen konu açarken uygun kategori altında açmaya çalışınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...