Trk Rock Festivali Balamadan Bitti

Bu konuyu okuyanlar

warkortali

Müdavim
Emektar
Katılım
14 Kasım 2006
Mesajlar
3,735
Reaksiyon puanı
181
Puanları
63
      Şile'de bu yıl düzenlenmesi planlanan ve Şile Belediyesi'nden kendilerine yer tahsisi gerçekleştirilen Türk Rock Festivali organizasyon ekibi aylar öncesinden festival biletlerini satışa sunarak iddialara göre 3000'in üzerinde satış yaptı. İddiaya göre yine aynı festival alanında çok sayıda standı çalıştırılmak üzere işletmecilere kiraya verdi.

      Festival alanından 3 bin YTL'den başlayan fiyatlarla yer kiralayan işletme sahipleri, alana malzemelerini taşıyarak çalışmalarını tamamladı. Dün akşam saat 20.00'de başlaması beklenen festivale katılımın az olduğu görüldü. Festivale katılacak olan sanatçılara paralarının ödenmediği ortaya çıktı. Paralarını alamadıkları ortaya çıkan sanatçılar festivale katılmadı. Sanatçılarının katılmaması üzerine festivalin iptal olduğu açıklandı.

      Stand kiralayan kişiler, maddi zarara uğradıkları gerekçesiyle polise başvurdu. Organizasyon komitesine tepki gösteren işletme sahipleri, "Biletlerin çoğu satılmamış. Açılışa 50 kişi filan geldi. 30 çadır var. Festival iptal. Suç duyurusunda bulunduk, bekliyoruz" dedi.


Kaynak : tv8

NOT : Festivale gidemeyerek rezillikten kıl payı kurtulmuşum :)
 

Berkin Bozdoğan

Müdavim
Katılım
18 Mayıs 2005
Mesajlar
4,926
Reaksiyon puanı
38
Puanları
0
Rakçıların metalcilerin kötü ortam takıntısı nedendir bilemiyorum. İstanbul Caz Festivali gibi festival yapsa metalciler, böyle herkes abidik gubidik değil de olduğu gibi gelse konserlere, daha nezih ortamlar olsa... Caz gibi gereksiz türlere festival yapılıyor da ne bileyim... Neyse şimdi cazcılar caz yapacak susayım. Ne bileyim çadır falan fazla hippitronik (ben ürettim bunu :p) geliyor bana. Sonra böyle organizasyon patladı o oldu bu oldu... İKSV Göreve!! :)

Bodom gelsin takım elbiseyle gitmezsem geoid olayım! :)
 
Üst