Tribalwars Oynayanlar.

Reaksiyon puanı
4
Arkadslar tribalwars internet tabanlı bir strateji oyunu. yaklasık 100 bin kişi online oynuyor. dünyanın her yerınden kişi var. oyunda 60 kişilk grup kurulup bir kabile olunuyor. ortaçag savas oyunu. bazı bina pazar at ocagı falan insaatlar yapıyorsun. atlı askerler çıkartıp baska bir oyuncunun köyünü fethediyorsunuz.oyunun dili ingilizce .turklerde bulunmakta.ozellikle ingilizce ogrenmek isteyenler için birebir. çünkü kanada dan almanyadan çinden oyuncularla konusuyorsunuz.

Evet oynamak isteyene yardımcı olurum. Pazartesi günü word 64 adında yeni dünya açılacak. herkes 0 dan baslayacak.buradan oynayacak arkadslarla aynı bolgeyı seçip bir klan yani kabile kurabılırız. oyunda sıralama var. klan sralaması ve oyuncu sıralaması.

evet oynamak isteyen daha önce oynayıp tekrar oynamak isteyen varmı arkadslar. oyun a gunde 4 defa bakmak yeterli olacaktır. depoların tastıgını gormenız ve saldırı alıp almadıgınız hakkında. muttefiklerdende mailller gelebilir. SDN adında bir kabile kurabiliriz.mesela

oyunun adresi
http://www.tribalwars.net/

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Bir aralar 3 köyüm vardı sonra bıraktım oynamayı.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Ben açtım bi hesap bi bakayım. :D

Bildiğimiz eskiden olan klan savaşları bu :laugh:

Türkçe olsaymış daha iyi olurmuş. Neyse bakmış olduk.

W1ncHesTeR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oynuyodum bir aralar sonra millet kendi yerine başkalarını savaşa yönlendirmeye başlayınca bıraktım.Oyunda tat kalmadı kısacası :(.