Trendyol'dan telefon sipariş ettim kargom kaç güne gelir.Yurtiçi'nden geliyor kargo fotoğrafları aşşağı bıraktım.
Ben Çarşamba günü gelir kapıma diye düşünüyorum
Yurtiçi Kargo o kadar geç getirmez. Genel itibariyle en hızlı kargo firmalarından birisi. Çarşamba gelirse 5 gün yapar. En uzak yere bile 3 gün falan sürüyor zaten.Ben Çarşamba günü gelir kapıma diye düşünüyorum
Yarın gelirmi diyorsunuz?daha İstanbul Beylikdüzü diyor ama Beylikdüzü ile benin yaşadığım yer 600-650km felan ama öyle bı güzel yazmışlar ki Beylikdüzü çıkış yeri gibi duruyor ?Yurtiçi Kargo o kadar geç getirmez. Genel itibariyle en hızlı kargo firmalarından birisi. Çarşamba gelirse 5 gün yapar. En uzak yere bile 3 gün falan sürüyor zaten.
Araya haftasonu girdiği için uzamış sizin.
Aras kargo 700km den araya hafta sonu girmesine rağmen haftasonu hariç 3 günde getirdi. Yurtiçi arabası görmüştüm istanbula giderken bizi 110 ile solladı.Yarın gelirmi diyorsunuz?daha İstanbul Beylikdüzü diyor ama Beylikdüzü ile benin yaşadığım yer 600-650km felan ama öyle bı güzel yazmışlar ki Beylikdüzü çıkış yeri gibi duruyor ?
Bazen o verileri güncellemiyorlar. Bence yarın sabah veya öğleyin kargo hareketlerini tekrar kontrol edin.Yarın gelirmi diyorsunuz?daha İstanbul Beylikdüzü diyor ama Beylikdüzü ile benin yaşadığım yer 600-650km felan ama öyle bı güzel yazmışlar ki Beylikdüzü çıkış yeri gibi duruyor ?
Tamam teşekkür ederim size.Bazen o verileri güncellemiyorlar. Bence yarın sabah veya öğleyin kargo hareketlerini tekrar kontrol edin.
Bu aralar Yurtiçi Kargo mesaj gönderiyor kargonuz dağıtıma çıktığında. Şöyle bir mesaj:
"Değerli Müşterimiz sizin ve çalışanlarımızın sağlığı için kuryemiz adresinize geldiğinde tek kullanımlık 1515 kodu ile kargonuzu teslim alabilirsiniz. B002"
Yaşadığım yerde kargo dağıtıma çıkarken bizim evin önü biraz yokuş ve neredeyse 60ile felan gidiyor yarı cadde yarı mahalle arası gibi bir yer.Aras kargo 700km den araya hafta sonu girmesine rağmen haftasonu hariç 3 günde getirdi. Yurtiçi arabası görmüştüm istanbula giderken bizi 110 ile solladı.
Çoğu kişi pazartesi demiş ama bilemedim ?Salı günü gelir hocam. Eğer Sinop'a kargonuz gelmiş ve güncellenmemişse yarın dağıtıma çıkacaktır.
Attığınız ss e bakarsak daha Sinop'a gelmemiş. Doğruysa eğer yarın şehrinize gelir, Salı dağıtıma çıkar. Ancak arkadaşların dediği gibi gelmiş ama güncellenmemişte olabilir. Öyle durum olunca sabah erken saatte dağıtım merkezinde diye güncelliyorlar ve 1 saat sonra dağıtımda diye tekrar bilgi giriyorlar sisteme. Yani yarın gelebilme ihtimali var.Çoğu kişi pazartesi demiş ama bilemedim ?
İnşallah yarın gelir diyip size teşekkür ediyorum.Attığınız ss e bakarsak daha Sinop'a gelmemiş. Doğruysa eğer yarın şehrinize gelir, Salı dağıtıma çıkar. Ancak arkadaşların dediği gibi gelmiş ama güncellenmemişte olabilir. Öyle durum olunca sabah erken saatte dağıtım merkezinde diye güncelliyorlar ve 1 saat sonra dağıtımda diye tekrar bilgi giriyorlar sisteme. Yani yarın gelebilme ihtimali var.
Yaşadığım yer Bodrum mesela, İstanbul ile Bodrum arasında yaklaşık olarak aynı mesafe söz konusu. Genelde kargolar 2 - 3 gün içerisinde gelmekte hangi firma olursa olsun, Cuma günü yola çıktığına göre en erken yarın ya da hiç olmadı Salı günü gelmesi lazım.Yarın gelirmi diyorsunuz?daha İstanbul Beylikdüzü diyor ama Beylikdüzü ile benin yaşadığım yer 600-650km felan ama öyle bı güzel yazmışlar ki Beylikdüzü çıkış yeri gibi duruyor ?
Salı günü dağıtıma çıkar.Trendyol'dan telefon sipariş ettim kargom kaç güne gelir.Yurtiçi'nden geliyor kargo fotoğrafları aşşağı bıraktım.
Teşekkür ederim sisteme girmişler saat 10da dağıtıma çıkmıs çok şaşırdımHayırlı olsun
TelefonMerakımı mazur görün. Kargo ne kargosu
Yine konuyu düzgün okumamışım ?Telefon
Estağfurullah ne demek öyle bizde de olur 2-3 kere okuruz gene aklımızda kalmazYine konuyu düzgün okumamışım ?
Telefon geldi bile ?Estağfurullah ne demek öyle bizde de olur 2-3 kere okuruz gene aklımızda kalmaz
Hayırlı olsun o zaman. Güzel günlerde kullanın İNŞALLAHTelefon geldi bile ?
Teşekkür ederim sisteme girmişler saat 10da dağıtıma çıkmıs çok şaşırdım
Telefon geldi bile ?