Trend Micro Tr Yama,Sorunlar

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sitede yer alan trend micro anketini doldurup programı indirdim kurdum fakat program değişik şeyleri sildi galiba.ne dediğini de anlayamıyorum bunun türkçe yaması filan yok mu ya.youtube a girmek için antiban diye küçük bi program vardı mesela onu filan kurdurmuyor antivirüs.ne biçim bi program ya bu böyle :angry:

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Bende kurdum ancak ram kullanımı ve indirme, güncelleme dosyalarının büyüklüğü dışında bir problem ile karşılaşmamışdım. Sizin bilgisayarınızda normalde bir problem varsa ve bunun üzerine trent micro kuruysanız sorun olabilir. SadeceTrent micro değil farklı bir program kursanız dahi aynı problem ile karşılaşabilirsiniz. Ben dikkatli kullanırım mesela ve Avira Antivir Personal vardı. Kaldırıp sizin kuruduğunuz aynı Trentmicroyu kurdum. Daha önce yazdılarım dışında bir sorun olmadı. ;)

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bende kurdum ancak ram kullanımı ve indirme, güncelleme dosyalarının büyüklüğü dışında bir problem ile karşılaşmamışdım. Sizin bilgisayarınızda normalde bir problem varsa ve bunun üzerine trent micro kuruysanız sorun olabilir. SadeceTrent micro değil farklı bir program kursanız dahi aynı problem ile karşılaşabilirsiniz. Ben dikkatli kullanırım mesela ve Avira Antivir Personal vardı. Kaldırıp sizin kuruduğunuz aynı Trentmicroyu kurdum. Daha önce yazdılarım dışında bir sorun olmadı. ;)
ya bende önceden kaspersky vardı herhangi bir sorun yoktu ayarlarıylada oynamadım ama mesela moonstar sözlük var onun çalışmasını engelliyor tarama yaptırdım 30-40 tane bi şey buldu ama virüs mü buldu yoksa bi açık filan mı bilmiyorum kafasına göre takıldı yani.