Trend internet security sorunu

answer111

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar öncelikle bayramınızı kutlarım.. umarım konuyu dogru yere açmışımdır sorunuma gelice başlıkta gördügünüz gibi yeni laptop aldım ve trend int security yüklü olarak geldi ama her pc açılışta altta int securityi açın mesajı görüyorum bunu nasıl giderebilirim yardım ederseniz çok memnun olrum allaha emanet olun teşekkürler..

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Hayırlı bayramlar :)

Trend Micro'yu açıp etkinleştirdikten sonra(mail adresiniz ile) açılışta herhangi bir yazı yazmaz.(Trend Micro kullanmak isterseniz)Ama ben Trend Micro kullanmam derseniz Denetim Masasından Trend Micro'yu kaldırabilirsiniz :)

answer111

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle cevabın için teşekkürler .. ama sorunumu tam olarak anlatamadım sanırım :) şuanda masaüstünde simgesi var tıklıyorum ama hiçbir işlem yok anca işlem merkezinden trend int security açın mesajı geliyo tıkladıgım zaman kullanıcı hesabında degişiklik yapmak istiyo filan diyo evet diyorum ondan sonra alt tepside simgesi çıkıyor ordan girebiliyorum kısayoldan giremiyorum anlayacagın :) ve her pcyi açıp kapadıgımda aynı işlemi yapmak zorunda kalıyorum

frkn06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tren internet security adı duyulmus sağlam bi program değil en iyisi onu kaldır hem o hatadan kurtulrsun hemde avast norton kaskpery gibi sağlam antiler yüklersesin key lisans filan her şeyini internete bulabilirsin he her siteye güven olmaz eğer dediğimi yapcaksan özel mesaj at ben sana güvenilir bi site tavsiye ederim

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
trend micro internet security adı duyulmuş sağlam antivirüs firmalarından biridir yanlış bilgi vermeyin lütfen :)