Merhabalar,
Yaz sezonun açılması ile büyük ilgi duyduğum dağcılık aktiviteleri de başlamış oldu. Geçen sene kullandığım ayakkabılarımın tabanını deldiğim için kullanamıyorum bu sebeple yeni bir ayakkabı almak istiyorum. Baktığım bir kaç model var. Sizlerden bunlardan seçim yapmanızı veya bu tarz başka ayakkabı önerilerinizde bulunmanızı istiyorum. Bir bütçe belirlemedim ama 1500 TL'ye kadar çıkabilirim. Söyleyeceğim bir kriter daha var Decathlon önermeyin, oranın bir daha kapısının önünden bile geçmeyi düşünmüyorum.
www.keenfootwear.com
www.columbia.com.tr
www.thenorthface.com.tr
Kusura bakmayın. Konu seçmiştim ama sayfayı yenileyince konu dışı olmuş.
Yaz sezonun açılması ile büyük ilgi duyduğum dağcılık aktiviteleri de başlamış oldu. Geçen sene kullandığım ayakkabılarımın tabanını deldiğim için kullanamıyorum bu sebeple yeni bir ayakkabı almak istiyorum. Baktığım bir kaç model var. Sizlerden bunlardan seçim yapmanızı veya bu tarz başka ayakkabı önerilerinizde bulunmanızı istiyorum. Bir bütçe belirlemedim ama 1500 TL'ye kadar çıkabilirim. Söyleyeceğim bir kriter daha var Decathlon önermeyin, oranın bir daha kapısının önünden bile geçmeyi düşünmüyorum.
Men's Targhee II Waterproof
Can a hiking shoe also be a comfort shoe? That's Targhee. Keeping the last step of the trail as comfortable as the first since 2005. Fans love our OG hiking shoe for its all-day, out-of-the-box comfort and durable leather construction (sourced from Leather Working Group-certified tanneries for...
Erkek
Erkek kategorisindeki ürünlere ücretsiz kargo fırsatı ve özel indirimler ile sahip olabilirsiniz. Hemen alışverişe başlayın.

Erkek Su Geçirmez Mont & Kışlık Kaban | The North Face
The North Face ile erkek su geçirmez montlar, parka & kabanlar, yalıtımlı montlar, yağmurluklar, kışlık montlar, nuptse şişme montlar, kaz tüyü montlar, rüzgarlıklar & yelekler, tclimate montlar, kayak & snowboard montları ürünlerimize göz atabilirsiniz !
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kusura bakmayın. Konu seçmiştim ama sayfayı yenileyince konu dışı olmuş.

Son düzenleme: