Travestiye karakolda iğrenç teklif!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
109530.jpg

Travestiye karakolda iğrenç teklif!
29 Kasım 2009 Pazar 00:05
Travesti Özlem anlatıyor: "Ben halktan mı daha fazla şiddet gördüm yoksa polisten mi?" İşte irkiltici yanıt...

Radikal Cumartesi Eki'nden Ulaş Tosun, hazırladığı dosyada travestilerin nasıl yaşayıp, nasıl öldüğünü gözler önüne serdi. Ulaş Tosun'un ulaştığı sonuç ise insanın kanını donduracak cinsten:
Bıçaklanıyorlar, göğüslerinden vuruluyorlar, kafaları ve cinsel organları kesilip çöp tenekesine atılıyor.

Hayatlarını seks işçiliği yaparak kazanmaya mahkum bırakılan travestilerin peşinde bir seri katil yok. Kendilerine karşı gün geçtikçe katmerlenen toplumsal nefret, öldürülmekten kurtulan travestileri ise dozu linçe varan şiddet dolu bir hayatta baş başa bırakıyor. Özlem ve Cansel'in isimleri takma, anlattıkları maalesef gerçek.

İşte Tosun'un soruları ve irkiltici yanıtlar:

Seks işçiliğine başladıktan sonra neler yaşadınız?

Özlem: Ailemin yanından ayrıldıktan sonra hayatımı sadece seks işçiliği yaparak kazandım. Halen ekmeğimi böyle kazanıyorum. Bu işi yaparken her türlü şiddet gördüm. Linç girişimine bile maruz kaldım. Şimdi düşünüyorum, ben halktan mı daha fazla şiddet gördüm, polisten mi? Kesinlikle polisten daha fazla şiddet gördüm. Bu eskiden inanılmaz boyutlardaydı. 2000 sonrası karakolda işkence çok azaldı. Artık sokakta dövüp bırakıyorlar. 90'lı yıllarda yaşadıklarım bugün bile etkisini sürdürüyor. O yıllarda, İstanbul'da seks işçiliği yapıp 34 XXX 50 plakalı ekip otosunu bilmeyen yoktur. Nerede gözaltına alınırsan alın, bu araç gelip bizi Şişli İlçe Emniyet Amirliği'ne götürüyordu. Önce tazyikli suyla yıkayıp ardından döverlerdi. Tek kişilik koğuşlara üç dört kişi sokuyorlardı. Orada günlerce çırılçıplak bekletiliyorduk. Gecenin, günün ne olduğunu anlamıyorduk. Bir defasında nöbetçi memur bana "Oral seks yap, sana yemek vereyim" dedi. Bu benim başıma geldi ve kabul ettim. Yemekle elbiselerimi verip saatin kaç olduğunu söyledi. Çok net hatırlıyorum, saat 11'e geliyormuş. Önceki akşam 9 gibi almışlardı. beni.

Cansel polis görünce nasıl mağazaya kaçıyor

Yaşadıklarınızın etkisinin bugün de sürdüğünü söylediniz. Bunu biraz açar mısınız?

Yaklaşık iki senedir psikiyatrik tedavi görüyorum. Nerede bir polis görsem aşırı korku ve nefret hissediyorum. Kabus gibi bir hayat bu, artık taşıyamaz hale geldim. Gündüz vakti yolda, İstiklal Caddesi'nde yürüyorum, karşıdan polis geliyor. Ben ya bir mağazaya giriyorum, ya kenardan görünmeden geçmeye çalışıyorum. Binlerce kişinin önünde "Gel lan buraya!" diyecek, bana hakaret edecek, herhangi bir tepki göstersem polise mukavemet gerekçesiyle gözaltına alacak. Ama ben sadece yürüyorum. Bunlar neden başıma geliyor. Neden? Her zaman, her durumda suçluyum. Çünkü travestiyim.

HERKES DUYDU POLİS DUYMADI!

Travesti Cansel, başına gelen ilginç bir linç hikayesini şöyle anlatıyor:

Divan oteli civarında üç-dört genç bana doğru yöneldi. Biri geçerken yumruk salladı, karnıma geldi. Tepki gösterir gibi oldum, diğerlerinin saldırmaya hazırlandığını görünce korktum, "Çok ayıp" gibi laflar söyledim. Küfürlerle üzerime doğru yürümeye başladılar. "Hepinizi öldüreceğiz!" diye bağırıyorlardı. Kaçmayı düşündüm ama karşımdakiler genç çocuklar, nasıl kaçayım? Bir anda biri çantama yapıştı, ben çantamı vermemeye çalıştım. Bu sefer boğuşmaya başladık. Beni yere yıktılar. Ve öyle bir dayak yedim ki kafam, gözüm, başım, her yerim şişti."Polis" diye bağırıyordum, sesime polisten hariç herkes gelmişti. İki kadın geldi "Ne yapıyorsunuz?" diye tepki verdi. Kadınlara "Defol git, bunlar travesti" diye bağırdılar. Kadınlar polisleri çağırdılar herhalde. Polisler beni çocukların elinden aldı. Polise sürekli "Abi, biz arka sokaktanız" diyorlardı. Şişli Eftal'de iki saat müşahade altında kaldım. Sonra karakola geldiğimde çocukları sordum, "18 yaşın altında olduğu için biz işlem yapamadık, çocuk bürosuna yolladık" dediler. İfade veriken "Sen onlara sprey sıkmışsın, önlerini kesmişsin" dediler. Sonra 15 gün nefes almada zorluk çektim. Hala sağ böbreğimde ağrılarım var.

TRAVESTİLERE ŞİDDET UYGULAYAN ÇETELER KİM?

Bir diğer travesti Özlem, karşılaştığı şiddeti anlatıyor:

En son iki ay önce haraç vermediğim için maruz kaldığım saldırı olayı var. Taksim'de bir gay kulüpte konsomatrislik yapıyordum. O civarda travestilerden haraç toplamaya başlayan bir çetenin varlığını biliyordum. Ama ne yapabilirim ki, işe gitmek zorundayım. Bir gece mekanın önünde sigara içiyordum. Yasa çıktı ya! Başkaları etkilenmesin diye artık içeride sigara içemiyoruz. Ama beni sokakta satırla dilim dilim kessinler, kimsenin umurunda değil. Kapının önüne çıkar çıkmaz, altı-yedi kişilik bir grup geldi. "Otopark parası vereceksin" dediler. Ben de arabam olmadığını, niye otopark parası vereceğimi sordum. Sopa ve satırlarla saldırdılar, öldüresiye dövdüler. Bir süre baygınlık geçirmişim, kendime geldiğimde sokakta yatıyordum. Kan revan içinde tek başıma karakola gittim. İlgilenmediler, şikayetimden vazgeçirmeye çalıştılar. Karakoldan sonra yine tek başıma Taksim İlkyardım'ın aciline gittim. Kafam birçok yerden yarılmıştı, kollarım ve baldırlarım mosmor olmuştu. Bir ay yataktan kalkamadım.

Bu çete Taksim'de ne kadardır faaliyet gösteriyor?

Bildiğim kadarıyla bir yılı geçkin bir süredir haraç topluyorlar. Karşı çıkanları bana yaptıkları gibi döverek yıldırmaya çalışıyorlar. aynı grup haraç vermeyen bir arkadaşımın yüzünü jiletle bozdu. O da şikayetçi oldu ancak baskı yaptılar, vazgeçirdiler.

Şikayetinizi geri almadığınız için korkmuyor musunuz?

Neden korkmayayım? Sonuçta arkadaşlarımın yaşadıkları ortada. Ayrıca Taksim'de yaşanan faili meçhul travesti cinayetleri var. Kendi başıma tedbir almaya çalışıyorum. Avrupa yakasında işe çıkmıyorum. Hatta mecbur kalmadıkça karşıya adımımı dahi atmıyorum.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=218500&page=3

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
şu travestiler
bazılarının geçmiş yaşamını sorguladuğı başından geçen bir olayın intikamını onlardan almaları
onlarda kim başka gezegendenmi
çok azmışlardamı travesti olmuşlar
toplumdaki bazı uygulamaların neticesidirki bunun en enönemli nedeni 3-5 yaş arası yetiştirme bozukluğudur diğer nedenide bir yakını tarafından ilk deneyimini yapmaya zorlanmasıdır
yani onları taşlayarak bir yere varılamaz
diğer yönden ülkemizde hala işkence zorla suç kabulü zulüm yaşanmaktadır[kesin!!!olarak]bu anlatılanlarda büyük bir ihtimal doğrudur
ama görevlilerde bu toplumun fertleridir yani balık baştan kokmuş
inanç eksikliğinin veya dini açıdan yanlış yönlendirmelerinin bir neticesi

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Madem öyle, travesti olmasaydınız siz de. :unsure:

Hak da ister şimdi bunlar.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Polis karakolunda o teklifi yapan polis herhalde tek başına çalışıyor, yanında hiç bir arkadaşı yok ki bu teklifi yapmış ve uygulatmış enteresan, böyle kuyruklu yalan mı olur hadi dese iki polis beni ekip arabasına aldılar evlerine veya başka bir müsait yere götürdüler ve bu teklifi yaptılar o zaman biraz olsun inanalım, on larca memurun çalıştığı yerde bu hadisenini olma ihtimali % 0,1 dir ancak....:)

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
sessiz sakin bişey olsalar sesimi çıkarmamda
bunların bulunduğu yerde huzur imkansız gibi birşey..

bi kere bitanesi yolumuzu kesti
-yakışıklılar gelin size ne göstercem dedi :D
-yok dedik istemiyoruz , acelemiz var dedik..
- gel gel pişman olmazsın diyo bide :mrgreen:
yok filan diyince bıçak çekti gelceksiniz l** dedi
valla ordan öyle bir kaçtıkki , koşarken ayaklarım kabaetime çarpıyordu :D

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67

Eee önce güleryüz sonra gerçek yüz :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280

:D

Tahmin edemiyorum bile. :D

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
Madem öyle, travesti olmasaydınız siz de. :unsure:

Hak da ister şimdi bunlar.
şu anda iyi bir konumda olabilirsiniz ama bir nefes sonrası için garantimiz yoktur
şu anda dört dörtlük sağlıklı her bir fert
değişik organlarından özürlü olabilir bir organını yitirebilir
denekki hepimiz birer özürlü adayıyız
yine akıl melekelerimizi yitirebilir zihinsel özürlü olabiliriz
demekki herkez zihinsel özürlü adayıdır
yine kaç yaşında olursanız olun istemediğiniz bir ilişkiyi yaşayabilir veya çocuklukta yaşanan bir olayı hatırlayabilir cinsen tercihinizi değiştirebilirsini
hiçbiriniz bana birşey olmaz demeyin hayat bu bir an sonrasının neler getireceği belli olmaz
ve asla kimseyi ayıplamayın bu konudaki hadis kişinin ayıpladığı kardeşinin ayıbını yaşamadan canının alınmayacaği yönündedir
meselenin diğer bir boyutu vardır
bazı devlet kuruluşlarının!!!ricası ve iknasıyla!!!!şehrin göbeğinde islatılıp üstünüze çıktıktan sonra havalandırmayı açıp bazı suçları işlediğinize sizi ikna edebilirler!!!!!
vatan haini olsanız 5000tl ödül+devlet töreni + yardımlarla işlediğini tüm suçlar bir anda silinebilir
travestide olsa benim milletimdendir ve en az pkk lı şerefsizlerin gördüğü iitibar ve yardımı görmek haklarıdır:hammer::hammer::hammer:

okaliptus01

Doçent
Reaksiyon puanı
9

Ne gösterecekti acaba :D

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19

Ne Göstercekti Acaba :D Ayrıca Bu Olay Nerde Oldu :D

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Ayıdan post polisten dost olmaz diye boşuna dememişler...

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Allah'ın lanetlediği bir şeyi yapıyorsunuz, mel'unsunuz. Tabii ki başınız dertten kurtulmayacak pislikler.

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
medya özendirmekte eğlence sektörü cebini doldurmakta o kişiler zavallı bir şekilde ortada kalmaktadır
biz niye savunmalarını yapıyoruz eğer burada yorum yapıyorsak öncelikle dürüst sonra tarafsız olmalı empati yapmalıyız onları karalamakla biryere varamayız gençlerin ^la'netlenmiş bir yaşama başlamamaları için önerileriniz nelerdir medyada gay olan sanatçıların lüx yaşamları ballandıra ballandıra anlatılırken hatta sanatçı olabilmek için lezbiyen veya gay olmanın şart olduğunu gençlerin beyinlerine yerleştirmektedirler
insanın yaradılışından ziyade bir cinse yönelmesi sadece zevk veya istekle açıklanacak bir olay değildir bu alt yapı öncelikle aile içinde sonrada cemiyet içerisinde oluşturulmaktadır
iki yüzlü insanlar bu kişilerin parasını utanmadan yerken sorun olmaz bu hayatkadınları içinde aynıdır yani ekonomik bir olaydır para verilmedigi zaman namus veya ahlak problemi ortaya çıkıyor
evet şimdi sizler önlemleri yazınız bizlerde istifade edelim

CALIYAKALI

Doçent
Reaksiyon puanı
4
travesti neymiş.2 tane cinsiyet var kadın-erkek.Yeni yeni icatlar çıkarıyorlar.Sen müslümansın başkalarıyla karıştırma !

legolas4444

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Livata Lut kavminin helakına sebep olmuştur. Büyük günahtır. Allah hepsini affetsin

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259

Geceyarısı sesi olarak attığım gülücüklere bir yenisi daha eklendi:D

Valla komikmiş:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...