Transformers Dark Of The Moon

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
evet film geldiniz bildiginiz gibi sadece şu sorum olcak:

filme giden ark. yorumunuzu ve film iyi ve kötü mü diye yorumlarsanız sevinirim.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Sinemada izledim,Süresi çok uzun geldi 3 saate yakın.Sizi sıkan tek tarafı bu olabilir

Sahne ve efektler çok iyiydi.Tavsiye ederim.

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bnde izledim film konuşma sahlerini adamı sıkıyo ama robot savaş konuşma felan zevkliydi ama film tam bitirdiler.son film gibi

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Bir şeyLeri açığa kavuşturmak neyin nereden geldiğini bilip öğrenmek içi konuşmaların olması normal aslında : ) Film güzeldi.

Evet bitti gibi seri.En mantıklısı.

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
sadece sam withviky inin iş görüşmeleri sıkcıydı optimusla yada ıronhide senitelle konuşsa güzel oldurdu

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bence serinin en kötü filmiydi :( konu çok yavaş ilerliyor ve birden ne olduğunu anlamadan bi bakmışsınz film bitmiş :D 3d nin çok başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Ben beğendim açıkcası konuşma faslı bazen sıkabilir insanı ama olayın hikayesini bilmedende olaylara anlam veremezsin ön yargın olmadan gidip izlemen en iyisi...Çünkü sana göre güzelle buradakilere göre güzel çok farklı olabilir.

interpool

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Uzun konuşma sahneleri hariç... Aksiyonik sahneler süperdi.... Görüntü görülmeye değer..

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bn gittim izledim onda bi problem yok zaten izledim icim rahat bide evde izlemekte ayrı bi keyif katıyo ses sonuna kadar acıyon felan :D:D

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Sadece görsel efekt, senaryo yok, eğlence yok. İşte milylarca dolar harcanmamış olsa Bollywood filmlerinden bile kötü bir yapım. Ama burası Hollywood en dandik filmi bile en iyi şekilde pazarlayabiliyorlar.

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Senaryo yönünden çok zayıf ve sıkıcı orijinal bir fikir yok sıradan bir film bu sıralar daha iyi bir üç boyut ve görsel efektlere sahip bir yapım olmadığından [harry potter hariç] gidip izle sinemada. Ben 10 üzerinden 6.3 gibi bir puan veririm filme

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Sıkıcı , kurgu yerlerde . Çok merakla bekledim blue ray için ama valla değmedi. Hop dünyadalar felan o kadar adam geldi 7 robot iş tamam felan. Ses hızında uçan uçakları vuruyorlar havada uçan adamı vuramıyorlar felan. Etrafta o kadar uzaylı var binayı koruyan yok. 2 ufak bacaksız uçagı parçaladı ; içinde en az 200 tane elaman var biride korumadı en sağlam uçağı . Felan fişman cafer bez getirsin ; 4/10.

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bir başlıyorlar 1 iyi 2 iyi sonra 3 de küt saçma bir serii sonu ile tüm serii den soğutuyorlar ama dikkat ettim son çıkan film serii lerinde genelde böyle bitiyor demekki seviliyorki bu olay yada yeni serilerin gölgede kalmasını önlemek için yapılıyor olabilir böyle. umduğumu bulamadım.