Transformers 3'ün Güzel Yıldızı Belli Gibi

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Megan Fox, Hollywood'un gündeminden düşmüyor! Önce Transformers 3 kadrosundan çıkarılan güzel oyuncu, şimdi de yerine gelecek aday konusunda gündemi meşgul ediyor.

Özel efektleriyle teknolojisiyle büyük ilgi uyandıran Transformers filmlerinin iki başrol oyuncusundan Megan Fox, bilindiği üzere kadrodan çıkarıldı.

Megan-Fox1274682063.jpg

Transformers 3'te Megan Fox'un yerine kim oynayacak?

Şimdilerde yapım aşamasında olan Transformers 3'te, Megan Fox'un yerine kimin oynayacağı, son günlerde Hollywood'un en popüler tartışmalarından biriydi. Birçok isim ortaya atılmasına karşın, sürpriz bir kişide karar kılınacak gibi. Öyle ki, basında çıkan dedikodulara göre, bir isim ile anlaşıldı bile.

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
forum sagını solunu şaşırdı :)

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
bu filmin başı da belli sonu da... tipik, uyduruk bir mutlu son..

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Ya günlerdir yok efendim megan gitti, yok efendim yerine kim gelecek.
Bu ne merak ya.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Yapma ya sadece megan fox için seyrediyordum zaten :D

Baradun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
film tamamen teknoloji olduğu için sdn in ilgi doyması normal belki araya megan fox da girmiş olabilri ama :D ben teknoloji olduğuna inanıyorum ^^

zuvay nidya

Doçent
Reaksiyon puanı
8
ya aslinda megan fox yeni alsitik hemen nasil olurki ki kari degistirir karar verirsiniz yaa.ne guzel di bu kiz esmerden sarisina dönüsecek.kesin cocukta cok sasiracak uni den geldiginde ise kiz arkadasi degisti..:D

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Transformers' kızı olacak

İsrailli manken Bar Refaeli'nin Transformers serisinin son filminde rol alacağı iddia edildi.

bar-rafaeli.jpg

İlk iki ‘Transformers’ filmindeki rolleriyle şöhrete kavuşan Amerikalı oyuncu Megan Fox’un serinin son filmi ‘Transformers 3’te yer almayacağı açıklanmıştı.

Filmde Megan Fox’un yerine İsrailli manken Bar Refaeli’nin (25) yer alacağı iddia edildi. Ünlü mankenin bu filmde yer almayı çok istediği öğrenildi.

Rol için aynı zamanda Gemma Arterton, Miranda Kerr ve Brooklyn Decker’ın da adı geçiyor.

Kaynak