Trabzonspor'dan Forvete Takviye

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Trabzonspor,uzun bir süreden beri ilgilendiği İsveç’li futbolcu ve kulübü Aalborg ile tüm şartlarda anlaşma sağladı. Yönetim, yeni kral’ı Sivas maçı sonrası Trabzon’a getirip imza attıracak.

30 Haziran 1980 İsveç doğumlu olan Rade Prica, 2005 sezonunda 2,2 milyon euro bonservisi karşılığında Almanya’nın Hanso Rostock takımından Danimarka’nın Aalborg takımına transfer oldu. 2002 yılında Almanya Bundesliga takımlarından Hanso Rostock’a transfer olan Prica, burada gösterdiği performans ve attığı gollerle Danimarka ligine geçti. Danimarka’da çok beğenilen futbolcu geçtiğimiz sezon Aalborg forması altında 32 maçta 19 gole imza attı. 1.85 cm’lik boyu ile hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çeken forvet oyuncusu Danimarka ligindeki ilk sezonunda gol kralı olma başarısı gösterdi.

FİYATI 1 MİLYON 5OO BİN AVRO
Trabzonspor uzun bir süreden beri peşinde koştuğu İsveç milli takımının santraforu Rade Prica’yı sonunda renklerine bağlıyor.Futbolcunun Danimarka liginde mücadele veren kulübü Aalborg ile yapılan pazarlıklar sonucunda 1 milyon 500 bin Avroya anlaşma sağlandığı açıklandı.Futbolcunun kendisiyle 850 bin Avroya söz kesen Bordo-Mavililer yeni kral’ı Sivas maçından sonra Trabzon’a getirerek imza attıracak. Söz konusu bu kararın maç öncesi havanın bozulmaması için alındığı belirtildi.

VATAN

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Yok abi daha önce de yaptılar, olmadı. Adam geliyor sessiz sakin Kuzey ülkelerinden Trabzon'a; en lüks daireler diye veriyorlar Beşirli'deki sahile sıfır bloklardan bir daire. Yanından geçen Karadeniz Otoyolu sebebiyle uyuyamıyor. İdmanlarda karşılaşmalarda turşu gibi oluyor ondan sonra. Tecrübeyle sabittir.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Berkin Bozdoğan dedi ki:
Yok abi daha önce de yaptılar, olmadı. Adam geliyor sessiz sakin Kuzey ülkelerinden Trabzon'a; en lüks daireler diye veriyorlar Beşirli'deki sahile sıfır bloklardan bir daire. Yanından geçen Karadeniz Otoyolu sebebiyle uyuyamıyor. İdmanlarda karşılaşmalarda turşu gibi oluyor ondan sonra. Tecrübeyle sabittir.
sadece ondan degil, Trabzon şehiride onları etkiliyor bence, Türkiyede İstanbul ekipleri çok şanslı bu yüzden

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Evet Trabzon'da âlemlerden uzak kalıyorlar. Öyle de bir sorun var. Trabzon oldukça küçük bir şehir; İstanbul ise fazla büyük. Her gün bir görmeye değer semtini gezeyim desen, 3-4 ay harcaman gerekir.

Diğer taraftan; o otoyol gürültüsünü yaşamayan bilmez; o kadar diyeyim. :)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Berkin Bozdoğan dedi ki:
Evet Trabzon'da âlemlerden uzak kalıyorlar. Öyle de bir sorun var. Trabzon oldukça küçük bir şehir; İstanbul ise fazla büyük. Her gün bir görmeye değer semtini gezeyim desen, 3-4 ay harcaman gerekir.

Diğer taraftan; o otoyol gürültüsünü yaşamayan bilmez; o kadar diyeyim. :)
otoyol gürültüsü çekilmez doğru diyorsun ;) yıllar önce yapılan plansız bir projenin sonuçları bunlar

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Berkin Bozdoğan dedi ki:
Vaaay Beşirli ha, nerden biliyorsun buraları (A)

O otoyolu da dev hizmet(!) olarak kimin bize lütfettiğini de biliyoruz :I

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
elektr10 dedi ki:
Berkin Bozdoğan dedi ki:
Vaaay Beşirli ha, nerden biliyorsun buraları (A)

O otoyolu da dev hizmet(!) olarak kimin bize lütfettiğini de biliyoruz :I
muahaah Türkiyenin bir gerçeği olan 20 sene önce planlanmiş ve henüz tam olarak bitirilmemiş bir proje..

murmillo

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kim demiş trabzonun gecesi, alemi yok diye.. liman restoran ne güne duruyor :)

sergen de beşirlide kalmıştı ;)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
murmillo dedi ki:
kim demiş trabzonun gecesi, alemi yok diye.. liman restoran ne güne duruyor :)

sergen de beşirlide kalmıştı ;)
sergenin kalmadığı yer mi kaldı :P

murmillo

Asistan
Reaksiyon puanı
1
olsun beşirli'de de kaldı belirteyim dedim, bu arada trabzonlu arkadaşlar varmış baya,
elektr10 yalnız değiliz :)

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Emin misin ben hala göremiyorum da :]
Biri Berkin Bozdoğan galiba, başka :*...

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Sergen tam otoyol dibinde kalmamıştı; o yüzden rahattı. Apartmanları sıra sıra düşünecek olursak onun kaldığı bina 3. sırada falandı ve alt kattaydı. Ses ona gidene kadar baya bi azalıyordu tahminen. Tesislerde yatsınlar diyeceğim de orası da havaalanı dibinde. Sümelâ'ya kapatmak lazım onları; oksijen görsünler. ;D

Benim anne tarafı Trabzonlu, çok küçük yaştan beri gider gelirim. Beşirli'de Trabzonspor'un sürekli oyuncuları için kiraladığı birkaç dairenin olduğu bir sitedeyiz; dolayısıyla böyle asansörde veya markete giderken (tabii ki Uzunkum'un oradaki Kiler'den bahsediyorum) sürekli yeni transferleri görüyoruz. :D Şu sıralarda durum ne bilmiyorum; zira iki senedir gitmedim. Zaten Migros açıldı, topçular da oraya gitmeye başladı alışverişe. :P

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bi' Galatasaray taraftarı olarak Trabzon 'un bu durumu beni üzüyor..

murmillo

Asistan
Reaksiyon puanı
1
elektr10 dedi ki:

bi dakka ya ben de trabzonlu sayılırım 4 yl geçirdim ve hala da ömrümüm yarını orda geçireceğim :)

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Trabzon'un durumu beni de çok üzüyor. Trabzonspor'dan bahsediyorsanız bayanlar judo takımı herşeyi silip süpürüyor hâlâ. :)

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
murmillo dedi ki:
elektr10 dedi ki:

bi dakka ya ben de trabzonlu sayılırım 4 yl geçirdim ve hala da ömrümüm yarını orda geçireceğim :)
Seni saymaya bile gerek görmedim zira konuya benden daha çok sahip çıktın B)

"Hala" kısmıı anlamadım ama.Göçüp gitmedin mi buralardan yani ;D

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Berkin Bozdoğan dedi ki:
Trabzon'un durumu beni de çok üzüyor. Trabzonspor'dan bahsediyorsanız bayanlar judo takımı herşeyi silip süpürüyor hâlâ. :)
hayttt :D yöremiz takımlarının her dalda başarılı olması isterim ama Karadenizde sadece futbol konuşuluyor ne yazıkkı