Trabzonspor'a Çirkin Tezgah!!!

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Olay adam Karlıbel'den şok iddia!

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ve Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın aralarında geçtiği iddia edilen konuşmalar gündem yaratacak türden...

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Gençlerbirliği başkanı İlhan Cavcav ve Kulüpler birliği başkanı Halil Ünal'ın Trabzonspor'a karşı komplo kurdukları iddia edilen görüşmeleri Talip Doğan Karlıbel yayınlandı.
TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Gençlerbirliği başkanı İlhan Cavcav ve Kulüpler birliği başkanı Halil Ünal'ın Trabzonspor'a karşı komplo kurdukları iddia edilen görüşmeleri Talip Doğan Karlıbel yayınlandı.
İŞTE O KOMPLO İDDİASI

Şener Erzik Kulüpler birliği toplantısından önce telefonla TFF başkanı Yıldırım Demiröreni arar. Kulüpler Birliği toplantısı gerçekleşeceği gün Erzik, TFF başkanına "Trabzon ve Türkiye'den UEFA'ya her gün yüzler mail ve şikayet geliyor. Fenerbahçe'ye neden ceza vermiyorsunuz" der.

Demirören'de kendisine "Biz bu işi kendi aramızda halledeceğiz siz disiplin kurulunu biraz daha oyalayabilir misiniz?" diye sorar.
Erzik, "Yok imkansız yakın bir süreçte disiplin kurulu kararını verecek ama dediğim gibi ortalık çok ciddi karıştı UEFA da bu yazılardan dolayı" dedi.
Demirören, "Ben bu y... Sadri'ye söyledim rica ettim, UEFA ya yazı göndermeyin diye yine de gönderiyor. Bunlar adam olmaz. Laz kafa işte." dedi.
Erzik: "Tamam bilginize yani burası karışık "
Demirören: "Tamam başkan sağol ben toplantıya giriyorum".
DEMİRÖREN - CAVCAV GÖRÜŞMESİ
Demirören içeri girer ve İlhan Cavcav çağırır.
Demirören: "İlhan abi bu Şener başkanla görüştüm her gün hala yüzlerce mail gidiyormuş"
Cavcav: "Bu işi destekleyecekler belli. Fenerbahçe, Sivas, Eskişehir, Beşiktaş, Ordu, Elazığ, Karabük ve diğer Anadolu takımları. Bunlar mahyakmı yahu"
Cavcav: "Kafalarına s…çayım ben bunların. Şimdi sana düşündüğümü aktarayım başkan Ban Halil ile konuşayım. Biz bu Trabzon konusunu bence kökten çözelim. Bana kalsa bunları Avrupa kulüpler birliğine ortalığı yaygaraya veriyorlar diye şikayet edip bu sene lig düşürelim. Biz Kulüpler Birliği olarak karar aldık mı Trabzon'un işini bitiririz. Bir sorun Galatasaray olur ama onları da korkuturuz."
Demirören: "Ben Fikret ile görüşürüm, Anadolu takımları destekler, bir sorun Bursa ile Galatasaray yapar. Dediğin gibi onları da aşarız ama iyi düşünmemiz lazım bakan ile de bir görüşelim, o onay verirse siyasi gücü arkamıza almış oluruz, kimse de bir şey yapamaz."
Cavcav: "Ben Halil ile bir görüşeyim başkan sana haber veririm sonra.
Demirören: "Tamam abi. Sorun değil yüzde 90 arkamıza alırız iş orada bitiyor zaten."
Halil Ünal: "Siyasi irade ne diyecek bu konuya ortalık ciddi karışacak bence?
Cavcav toplantı sırasında Halil Ünal'a bir nabız yoklaması yapar o da hemen "Çok güzel bir teklif ama ciddi tepki alırız. Basın ne der"
Cavcav: "Basını da ayarlarız nasıl olsa siyasiler Fenerbahçe'yi kurtarmamızda olumlu mesajlar verdiler."
Halil Ünal: "İlhan abi bunu bayramdan evvel kesinlikle açıklamayalım bu tip girşimi. Ortalık karışır bu işi biz punduna oturtturup basına da kademe kademe haber yaptırtıp Seten, Çeliker, Serdar Ali gibi isimlerle milletin zihnine öncelikli olarak yerleştirelim sonra bir hamlede kararımızı veririz bence."
Cavcav: "Zaten amacımız başarılı olmasak da Trabzon'u susturmuş oluruz. Bak yaygara yapma senin işini bitiririz gibisinden."
Cavcav toplantı bittikten sonra Demirören'in yanına gider ve konuyu az çok hallettiğini iletir ve ona, "Başkan sen şimdi bir açıklama yap. Bu Sadri gelmedi ağzının payını ver de biraz kapasın çenesini "
Demirören kısa bir süre sonra basın mensuplarına şu açıklamayı yapar.:
"Sürüden kaçanı KURTLAR yer"
Bu görüşmenin deşifre olmasından 30 dakika sonra Demirören Cavcav ve Ünal, bu bilgilerin nasıl sızdığı ve kimler tarafından verildiğini araştırmaya başladı.

KYNK

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Futbolun sadece 22 kişiyle oynanmadıgının bir kanıtı daha..

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Evrak sahteciliğinden ne haberleri çıktı bu haysiyetsizin. Daha nasıl insan içine çıkabiliyor. Birininde daha önce dediği gibi Almanya'ya iade edilmeli, en ağır şekilde yargılanmalı, bir daha Türkiye sınırları içine sokulmamalı bu herif.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Trabzonu Küme Düşürmek Çözüm Değilki, küme düşse bu sefer PTT Ligde şampiyon olamayacak, gene mahkemeye verecek-Uefaya şikayet edecek :D

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Komik yazı bölümüne taşınsın konu bunlara inanıormusunuz harbiden sürekli telefon konuşma kaydı derler ama sadece yazı olur kayıt nerde?? ve haberin kaynagı olan siteye gittim ordanda başka kaynak vermişler o kaynak sitede de haber yok:)

Reaksiyon puanı
4
trabzon hiçbirşey yapmasa bile sadri şener gibi bır baskanı oldugu için küme düşürülmeli.

Reaksiyon puanı
10,315
talip karlıbel!
bu ülkenin içine fitne fesat sokmakla, karıştırmak, kulüp ve taraftarlarını kışkırtıp birbirine düşman etmekle görevlendirilmiş aşağılık bir yaratık. onun bu ülkede çıkardığı fitne fesadın mecliste terör örgütünü destekleyen malum parti temsilcilerinin yaptığından hiçbir farkı yok.

ben böyle bir konuşmanın olduğuna, olabileceğine asla inanmıyorum. ne yıldırım demirören, ne ilhan cavcav böyle bir senaryoya kafa yoracak kadar ve böyle şeyler konuşacak kadar aptal ve geri zekalı değillerdir, olamazlar da zaten.

bu TK denen hain üfürükten teyyare sadece. gündeme gelmek, konuşulmak, dikkat çekmek ve ilgi odağı haline gelmeği şehvet derecesinde arzulayan bir paranoid, hastalıklı bir ruh sadece.

ama asıl suç bu hastalıklı manyağın üfürüklerini haber yapan basın veya kişilerde!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu adam sahtekarın yüz karası çiçekabbas3 adında bir twitter kullanıcısı karlıbelin tüm sahtekarlığını ortaya çıkarmıştır, hala daha sahtekarlık yapmaya çalışıyor, alman polisi tarafından aranıyor karlıbel, sıkıyorsa gitsin bakalım almanyaya gidebiliyormu korkusundan, gitse sahtekarlığından dolayı hapis cezası yiyecek. Hala daha bu adama itibar edip haber yapanlar varya ben şaşıyorum onlara

Reaksiyon puanı
10,315
yahu arkadaşlar, çok affedersiniz, yukarıdaki mesajımı iki defa yazmışım, valla nasıl oldu ben de anlamadım ama, düzeltme yapayım derken yanlışlıkla alıntı butonuna basmışım, sora da oradan düzelttim, ama ikinci mesaj olduğunu bilahare farkedebildim. yönetici arkadaşlardan biri bu mükerrer olan bir mesajı silerse sevinirim.

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Türkiye'de futbol oynamanın anlamı kalmadı. etik değerler ayaklar altında. şikede şaibeli kişiler futbol takımı yöneticileri adeta ödüllendirildi. buna sebep olanlar eserleriyle öğünebilirler.italyada JUVENTUS gibi külüp türkiyedekinden çok daha az delillerle kübe düşürüldü. ama taraftarı ve yandaş yazarları şuçluyu bu derece savunmadılar. aradaki fark. kimse bu ülkede etik değerlerden ve ahlaktan bahsetmesin başkasına ahlak dersi verenler iş kendilerine gelince ne kadar ahlaklı oldukları belli oldu.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
TFF'den açıklama
23.08.2012

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ile Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav arasında geçtiği iddia edilerek bir sosyal paylaşım sitesinden yapılan yayınlar, tümüyle hayal ürünüdür.

Başkan Demirören, konumu, yetkisi, sorumluluğu ve duyarlılığıyla her kulübe eşit mesafede durmaktadır. Türk futbolundaki saygın yeri ve kurulduğundan bu yana üstlendiği misyonuyla Trabzonspor'un önemli bir değer olduğunu her defasında vurgulamaktadır.

Kaos yaratmayı hedefleyen, kurumları ve kişileri yıpratmaya çalışmaktan öte amacı olmayan bu ucuz senaryo müelliflerinin, futbol ailesini bölmeye, Trabzonspor camiasını kışkırtmaya çalışan yaklaşımları karşısında, Türkiye Futbol Federasyonu da Başkan Yıldırım Demirören de her türlü hukuki ve cezai talepleri içeren dava haklarını kullanacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Türkiye Futbol Federasyonu

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
tüm Türkiyeyi s****k yerine koyuyorlar...
gerek güçleride sağlamışlar istedikleri gibi oynuyorlar Türk sporu ile...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu ne ya resmen kurtlar vadisine çevirmişler insan biraz insan gibi davranır