Trabzonspor Samet Aybaba ile anlaştı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
2q8ae6f.jpg

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Samet Aybaba ile teknik direktörlük konusunda prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. Şener ve Aybaba'nın İstanbul'da bir araya geldikleri öğrenildi.

Kulüp başkanı Şener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Samet Aybaba ile görüşerek prensipte anlaştıklarını belirterek, ''Kendisi Trabzonspor'da çok çalışmak istiyordu. Daha önce Trabzonspor'u çalıştırmış iyi bir teknik adam. Yarım kalan işini tamamlar diye düşünüyoruz. Deneyimli bir hoca. Camiaya hayırlı olmasını diliyoruz'' diye konuştu.

Yabancı hoca yerine yerli hocayla çalışmayı tercih ettiklerini ifade eden Şener, ''Yabancı bir hoca gelse 6-7 ay gibi bir sürede ancak ligi tanıyabilirdi. Bizim ise kaybedecek vaktimiz yok'' dedi.

Bu arada, teknik direktör Samet Aybaba'nın cumartesi günü kente geleceği öğrenildi.

AA - Lig Tv - Sporx

Trabzon'da ortalık karıştı

Trabzonspor'da gelecek sezon için prensip anlaşmasına varıldığı açıklanan teknik direktör Samet Aybaba'ya camiadan tepki yağıyor. Forum sitelerinde Samet Aybaba aleyhinde yorumlar yapılırken, bir çok taraftarın da kulübü arayarak, 'Samet Aybaba'nın bir hata olacağı" yönünde uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Kulübün telefonlarının dahi kilitlendiği iddia edilirken, tepkiler sonrası yönetim kurulunun zor durumda kaldığı belirtildi.

Samet Aybaba'nın bu kadar tepki almasına, 2004 yılında kulüpten olaylı bir şekilde ayrılmasının neden olduğu öğrenildi. Trabzonspor'dan ayrılırken bir çok yönetici aleyhine açıklamalarda bulunan Aybaba, dönemin Asbaşkanı Erol Tuna'yla da çok sert bir polemik yaşamıştı.

DHA - Sporx

prof.

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Yuuuuuuhhhh ne biçim akıl mantıktır bu ya.... ya rezalet bu ya

Hayırlı olsun diyemiyeceğim geçmiş olsun....

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Yok artık önüme yazılı belge koysalar inanmam buna.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Koca NTV yalan mı söyleyecek? :D

Şimdiden hayırlı olsun diyeyim. :)

Bu arada bu haberi Anadolu Ajansı da geçti.

Kısacası iş bitmiş. :)

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Kesinlikle doğru olmadığını düşünüyorum.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kesinlikle doğru olmadığını düşünüyorum.
Anadolu Ajansı güvenilir bir kurumdur. Yanlış yapmazlar pek.

Ama eğerki Samet Aybaba'nın takımın başına geçmesinin doğru olmadığını düşünüyorsan bak orada haklısın. :)

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Anadolu Ajansı güvenilir bir kurumdur. Yanlış yapmazlar pek.

Ama eğerki Samet Aybaba'nın takımın başına geçmesinin doğru olmadığını düşünüyorsan bak orada haklısın. :)

Evet şimdi bir büyüğümüzle telefon konuşması yaptım olay bitmiş bir kaç güne imzalar atılacakmış. Üzgünüm ama hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimizden.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Trabzon'da ortalık karışmış. Habere ekledim bunu.

einstein6161

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunların derdi ne ya, illa şampiyon olamayacaz anlaşılan..

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Türk futbolunun kanayan yarası samet aybaba, yılmaz vural, hilmet karaman, nejat biyediç ve bunun gibi onlarca adam sürekli takımları dönerler. Hele yılmaz vurala sorun çalıştırdığı takımların sayısını bile bilmez. Yazıklar olsun samet aybabanın kaçıncı gelişi.