Haber Trabzonspor Çeyrek Finalde (2025)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KamtariR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,872
Gençler liginin şampiyonlar ligi organizasyonunda, Trabzonspor U19 takımı Juventus'tan sonra Atalanta'yı da yenerek tarihi bir başarı elde etti, çeyrek finale çıktı.

Rakip, Bayern Münih-İnter maçının galibi olacak.

Muhteşem bir başarı, tebrikler çocuklar.

Qamoinas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
39
Umarım kupaya kadar gider gençler

aKuu

Asistan
Reaksiyon puanı
39
oldum olalı trabzonsporu sevemedim. diğer karadenizliler bile sevmez. trabzonun başka bir takımla maçı olduğunda karşı takımı tutarlar. bir ankaralı olarak ankara gücünü tutmaya devam.

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,872
oldum olalı trabzonsporu sevemedim. diğer karadenizliler bile sevmez. trabzonun başka bir takımla maçı olduğunda karşı takımı tutarlar. bir ankaralı olarak ankara gücünü tutmaya devam.

Geçen hafta bir Yozgatlı ile karşılaştım, Trabzonsporlu idi, tüm ailesi.

Eşim Zonguldak'lı, tüm sülalesi Trabzonsporlu.

Sen hayal dünyasından devam... :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca uluslararası bir organizasyonda "ilk defa" bir Türk takımı bu seviyeye gelebildi.

Bunlar ülkenin geleceği olan genç takım. Gurur duymak yerine gereksiz bir yere çevirmişsin konuyu.

O gençler orada sadece Trabzonsporu değil, ülkemizi temsil ediyor.

Bu kafayı değiştir.

Son düzenleme:

aKuu

Asistan
Reaksiyon puanı
39

ilkin yanlış anlaşılmayı önlemek için ekleyeyim, ben müslümanım Elhamdulillah. ırkçılığa ayrımcılığa derinden karşıyım. trabzona, trabzonlulara laf etmedim, etmem de. trabzonsporu sevmediğimi belirttim.
olabilir, köken olarak belki trabzonludur. ya da imkansız bir durum degil, ankaralı olmayıp ankaragücünü tutan, izmirli olmayıp altayı, göztepeyi tutan bir sürü insan var. ben hiç taraftarı yok demedim.
dediğim gibi, olabilir. belki de benim denk geldiklerim ya da medyada gördüklerim öyleydi veya sizin gördükleriniz böyle. amaç bunu iyi bir dil ile anlatmak olsa idi daha iyi olabilirdi.
bu üslupları doğru bulmuyorum. bence kimseye karşı kullanılmamalı. yaşınız kaç bilmem ama buradaki çoğu genç arkadaştan yaş olarak daha büyüğüm, dolayısıyla dinimizin de dediği gibi benden küçüklerin bana saygı, benim ise onlara sevgi ile yaklaşmam gerekir. Allah'a emanet.

Ayrıca uluslararası bir organizasyonda "ilk defa" bir Türk takımı bu seviyeye gelebildi.

Bunlar ülkenin geleceği olan genç takım. Gurur duymak yerine gereksiz bir yere çevirmişsin konuyu.

O gençler orada sadece Trabzonsporu değil, ülkemizi temsil ediyor.

Bu kafayı değiştir.
ben sevmediğimi belirttim, kendilerine başarılar ancak şahsi görüşümle sevmediğimi söyledim. burası bir forum ve hepimiz fikir belirtebiliriz diye düşünüyorum.

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,872
Trabzonspor U19 takımının çeyrek final rakibi İnter oldu, başarılar çocuklar.