Trabzonspor 3 Temmuz'un Yıldönümünde Fifa'ya Başvurdu!

Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
3temmuzmanset.jpg

Trabzonspor Kulübü, 3 Temmuz’un yıldönümünde FIFA başvurusunun yapıldığını duyurdu. Bordo mavili kulübün internet sitesinde, “Beyaz formalarımızla FIFA başvurusunu gerçekleştik” başlığıyla yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kulübümüz, 3 Temmuz’un yıldönümünde FIFA başvurusunu yaptı. Asbaşkanımız Ahmet Çubukçu, Yönetim Kurulu üyelerimiz Coşkun Bülbül, Özer Bayraktar, Hukuk Kurulu’ndan Avukat Nusret Yılmaz’la birlikte İsviçre’de kulübümüzü temsil eden avukatımız Lucien W. Valloni bugün FIFA’nın merkezi Zürih’e gitti. Heyetimiz daha sonra başvuruyu gerçekleştirdi.”

Duyuruda, Avukat Lucien W. Valloni’nin, “FIFA’ya Avrupa’daki şike olaylarından bir tanesinin itirazını bütün delilleriyle birlikte verdik. Hakkımızı aramak için burada savaşıyoruz. Türkiye’de şikenin cezaları maalesef uygulanmadı. Bu cezaların verilmesini istiyoruz. Şampiyonluğu hak eden Trabzonspor’un bu hakkının verilmesini istiyoruz” şeklindeki açıklaması da yer aldı.

Asbaşkan Ahmet Çubukçu da, “Kulübümüz haklı davasını FIFA’ya taşıma kararı almıştır. FIFA’ya yaptığımız başvuruyu 3 Temmuz’un altıncı yıldönümünde gerçekleştirdik. Trabzonspor’un mücadelesi kararlılıkla devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor 3 Temmuz’un yıldönümünde FIFA başvurusu yaptı
 

ConfickerBelasi

Müdavim
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,871
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,117
Puanları
113
bişey çıkmaz tüpkafa da onları tutuyor azizimci...
 
Üst