Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe | Spor Toto Süper Lig 33. Hafta

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mai Nai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mai Nai

Guru
Emektar
Katılım
23 Ağustos 2008
Mesajlar
21,627
Reaksiyon puanı
157
Puanları
243
Fener kaçtı Trabzon 'Burak'madı

Haftanın maçından galip çıkmadı. Süper Lig'in zirvesini yakından ilgilendiren ve son dakikaları nefes kesen mücadelede Trabzonspor, Avni Aker'de Fenerbahçe'yi ağırladı. Bu kritik karşılaşma Baroni ve Burak'ın karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.

tsfb3_594QN.jpg

Spor Toto Süper Lig’de haftanın maçında Trabzonspor, Avni Aker’de Fenerbahçe’yi ağırladı. Ligin zirvesini yakından ilgilendiren mücadele, Baroni ve Burak’ın karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi. Birçok pozisyona sahne olan maçta Trabzonspor'u Volkan Demirel, Fenerbahçe'yi ise 3 pozisyonda direkler durdurdu. Bu sonuçla Trabzonspor puanını 55’e çıkartırken, Fenerbahçe de 65 puana yükseldi.

Trabzonspor sahaya Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Celustka, Volkan, Aykut, Colman, Alanzinho, Olcan ve Burak ilk 11'i ile çıktı. Fenerbahçe ise Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Ziegler, Selçuk, Cristian, Mehmet, Alex, Caner ve Sow ilk 11'i ile sahada yer aldı.

Karşılaşma karşılıklı ataklarla başladı. İlk dakikalarda Fenerbahçe ayağa yapılan paslarla savunmadan çıkarken, Trabzonspor baskılı bir oyun sergiledi. Volkan ve Olcan ile sarı lacivertlilerin kalesine etkili gelen ev sahibi takım, son vuruşlarda başarılı olamadı.

Maçın 21. dakikasında Fenerbahçe Alex ile gole çok yaklaştı. Mehmet Topuz’un pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Alex, göğsüyle indirdiği düzgün bir vuruşla kaleye gönderdi, ancak top üst direkten geri geldi.

Fenerbahçe aradığı golü 41. dakikada Baroni ile buldu. Caner ile duvar pası yapan Baroni, topu Trabzonspor ağlarına gönderdi ve sarı lacivertlileri deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra Fenerbahçe daha kontrollü bir oyun sergilerken, Trabzonspor daha fazla ileri çıkmaya başladı, ancak skora denge getiremedi. Fenerbahçe, Baroni’nin kaydettiği golle soyunma odasına 1-0 önde girdi.
Fenerbahçe ikinci devreye Caner’in yerine Stoch’u alarak başlarken, Trabzonspor da Olcan ve Aykut’un yerine Halil ve Cech’i oyuna aldı. Karşılaşmanın ikinci devresi de hızlı bir tempoda başladı. Bordo mavililer oyunu rakip sahaya yıkmaya çalışırken, Fenerbahçe de kendi sahasından hızlı çıkarak ev sahibi takımın kalesinde pozisyon aradı.

Sarı lacivertli ekipte sağ bacağından sakatlanan Alex, 63. dakikada yerini Özer Hurmacı’ya bıraktı. Karşılaşmada dakikalar ilerledikçe Fenerbahçe daha kontrollü bir oyun sergilerken, Trabzonspor oyunu rakip sahaya yıkmaya başladı.

Konuk ekibin savunmasına zor anlar yaşatan Trabzonspor, aradığı golü 73. dakikada Burak Yılmaz ile buldu. Savunmadan pas yaparak çıkmak isteyen Fenerbahçe’de Bekir’in pası Trabzonsporlu futbolcularda kaldı. Ceza sahası içinde topla buluşan Burak Yılmaz, düzgün bir vuruşla topu sarı lacivertlilerin ağlarına gönderdi.
Burak Yılmaz kaydettiği golle bu sezon ligdeki 32. Golüne imza atarken, Trabzonspor tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Yıldız oyuncu, Trabzonspor formasıyla bir sezonda en fazla gol atan oyuncu unvanını ele geçirdi.

Son bölümde iki takım da çok net gol pozisyonlarından faydalanamadı. Fenerbahçe’de Özer’in 86. Dakika çektiği şut direkten geri geldi. 90 artı 2. dakikada Fenerbahçe'ye yine direk izin vermedi. Bienvenu'nün sol ayağıyla yaptığı vuruş direkten geri döndü. Karşılaşmanın kalan bölümünde iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, maç da Baroni ve Burak’ın karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.

TRABZONSPOR TARAFTARINDAN PROTESTO
Trabzonspor taraftarları, Fenerbahçe maçının 34. dakikasında sahaya, ''Emeği ve alın terini'' simgeleyen beyaz atletlerini atarak, sarı-lacivertli takımı protesto etti.
Kale arkasındaki ''Trabzonlu Gençler'' taraftar grubunca daha önce yapılacağı duyurulan protesto gösterisinde, taraftarlar 3 Temmuz'da yaşanan sürece ilişkin geçen sezon kendilerine haksızlık yapıldığını savunarak, ''Alın teri ve emeği'' simgelediğini düşündükleri beyaz atletleri üstlerinden çıkararak sahaya attı.
Fenerbahçe kalesinin arkasında bulunan bu taraftar grubuna diğer tribünlerdeki taraftarlar da eşlik etti. Özellikle kaleci Volkan'ın yakınına atlet ve maytaplar atıldı. Bunun üzerine hakem Fırat Aydınus karşılaşmayı durdurdu. Taraftarların sahaya attıkları maytaplar ve atletler saha görevlileri tarafından toplanırken, Aydınus, 5 dakikalık duraklamanın ardından karşılaşmayı yeniden başlattı.

TRABZONSPOR: 1 - FENERBAHÇE: 1
Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Kemal Yılmaz
Trabzonspor: Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Celustka, Aykut (Dk. 46 Cech), Colman, Volkan Şen(Dk. 72 Henrique), Alanzinho, Olcan (Dk. 46 Halil), Burak
Fenerbahçe: Volkan , Gökhan , Bekir, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Cristian, Caner (Dk. 46 Stoch), Selçuk , Alex(Dk. 64 Özer), Sow (Dk. 87 Bienvenu)
Goller: Dk. 41 Cristian (Fenerbahçe), Dk. 73 Burak (Trabzonspor)
Sarı kartlar: Dk. 41 Caner, Dk. 64 Volkan, Dk. 66 Stoch, Dk. 78 Bekir, Dk. 80 Cristian (Fenerbahçe), Dk. 65 Colman (Trabzonspor)

Ntv spor
 

gs_kadir

Profesör
Katılım
5 Ocak 2011
Mesajlar
4,263
Reaksiyon puanı
8
Puanları
218
Küfür nedeniyle alınan cezalar play-off ta geçersizken yabancı madde nedeniyle alınan cezalar geçerliymiş
 

sunelan

Doçent
Katılım
2 Nisan 2010
Mesajlar
546
Reaksiyon puanı
1
Puanları
18
şu lig bitsin transfer dönemi gelsin :D valla daha heyecanlı oluyor yav. her gün birini transfer ediyor takımlar(gazeteler)
 

gs_kadir

Profesör
Katılım
5 Ocak 2011
Mesajlar
4,263
Reaksiyon puanı
8
Puanları
218
Play-off ta geçersiz ama seneye etki edecek
 

nevuser

Profesör
Katılım
29 Mart 2010
Mesajlar
1,665
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
İyice S*ctılar şu futbola yav yok play-off bilmem ne ! :S
 

Silence

Müdavim
Müdavim
Katılım
29 Nisan 2009
Mesajlar
7,786
Reaksiyon puanı
49
Puanları
228
Trabzonu seviyorum :D çok çektiriyo fenere :D
 

Edirneli

Profesör
Katılım
20 Mart 2011
Mesajlar
2,745
Reaksiyon puanı
15
Puanları
218
Trabzon direklerden döndüler çok şanslıydılar :)
 

Silence

Müdavim
Müdavim
Katılım
29 Nisan 2009
Mesajlar
7,786
Reaksiyon puanı
49
Puanları
228
onada züğürt tesellisi diyoruz biz karadenizliler olarak :D
 

BrknEs

Dekan
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
6,930
Reaksiyon puanı
166
Puanları
243
beraberlik demiştim ankete bakın iddiaya başlıyorum artık
 

whitedragon

Doçent
Katılım
8 Ekim 2010
Mesajlar
661
Reaksiyon puanı
1
Puanları
18
Volkanında kurtardığı çok top var ortada bir maçtı ayrıca fenerin golü hakkında çoğunlukla ofsayt olduğu görüşü hakim aynı pozisyon kadıköy ortamında olacak yan hakem bayrağı kaldıracak ve fırat golü verecek şenol hoca maç sonu bunu anlatmaya çalışmış ama yine herzamanki gibi medya başka bir tarafından anlıyo..
 

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Katılım
5 Ocak 2009
Mesajlar
2,548
Reaksiyon puanı
44
Puanları
228
27476936.jpg

Donu atleti anladıkta sahaya bıçak atmak nedir?
 

lazuri

Doçent
Katılım
20 Mart 2008
Mesajlar
918
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
Stad da bu heyecanı yaşamak ayrı bir güzeldi.

Maç Aydınus a karşı direklerin mücadelesiydi
 

deatmania

Rektör
Katılım
30 Ekim 2009
Mesajlar
12,997
Reaksiyon puanı
62
Puanları
228
Fenerbahçe'li arkadaşları şuan çok iyi anlıyorum :) Direkler konusunda.Bizim de son dakika da dönmüştü.Şans !
 

uA23uA

Profesör
Katılım
19 Ağustos 2011
Mesajlar
3,448
Reaksiyon puanı
5
Puanları
218
Yaş
37
direkler ağlıyor bu sene beeeeee:D
 

Paramore

Dekan
Katılım
10 Eylül 2010
Mesajlar
5,179
Reaksiyon puanı
27
Puanları
0
Sahaya bıçak atılmasını haklı gösteren müthiş cevap için teşekkür ediyorum.
Bunu görmüştüm cevap yazmayacaktım ama madem tepki gelmiş ben de yazayım.
Fenerbahçe taraftarı o bıçağı atsa holigan, terörist vs ilan ediliyor. Fb'nin rakip (hangi takım olduğu önemli değil) taraftarı atınca sünnetsizler için atılmış oluyor. Böyle taraftarlara facebook profilimde gerekli tepkileri gösteriyorum. Seviyelerine inmeyeceğim o yüzden burada.
 

Whisper1907

Profesör
Katılım
15 Haziran 2009
Mesajlar
4,512
Reaksiyon puanı
24
Puanları
0
O sahaya bıçak atanlar var ya...İşte onların Allah bin türlü belasını versin....
 
Üst