tr serverin da toxiclere karsi cozumler

Yasuobilal2007

Profesör
Reaksiyon puanı
952
hero denemeye giriyorum kapalı seçime sup diyip senna çektim adam geliyor lux alıp sup itemi çekip bana rep 9x yazıyor bende kayısının sesli harflerini yazdırıp güzel bir ban attırıyorum
peki siz neler yapıyorsunuz

Livia sas Junius

Profesör
Reaksiyon puanı
1,561
Bir oyunun tr serveri varsa orada oynamamak en güzel çözüm. İşe yarama garantili.

Livia sas Junius

Profesör
Reaksiyon puanı
1,561
O da doğru gerçi. Rocket League'de avrupa pingleri bile 100-120 ms artık. EBA sosyal medya şu bu derken zaten zayıf olan altyapı ve yurtdışı çıkışları iyice tıkalı.

En güzeli premade oynamak. Yoksa akıl sağlığı kalmıyor.

Yasuobilal2007

Profesör
Reaksiyon puanı
952
O da doğru gerçi. Rocket League'de avrupa pingleri bile 100-120 ms artık. EBA sosyal medya şu bu derken zaten zayıf olan altyapı ve yurtdışı çıkışları iyice tıkalı.

En güzeli premade oynamak. Yoksa akıl sağlığı kalmıyor.
arkadaşlarımdan hiç biri oyun bile oynamıyor amcamla lol girersek giriyoruz bazen

erini

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Overwatch,Rappelz,Tera Online,GW2,Riders of İcarus,Albion Online,PUBG,Apex Legends,Paladins,Minecraft Ve LOL gibi birçok online oyun oynadım.İlk online oyunum Reppelz idi ve USA serverlarında oynadım yıllarca.Tek türk bendim ve hiç bir sorun yaşamadım.Rappelz aynı şekilde ve Tera Online da.Bu oyunların hepsinde tek türk bendim.Rides of icarus da da sorun yaşamadım çünkü türklerin yoğun olduğu serverlara girmemiştim.Albion online ve overwatchda sorun yaşadım.Albion Online da ruslar ve aşırı ırkçı oyuncular ile toxic kitle yüzünden oynanmıyacak bir oyun.Firma bana mail gönderdiği anda reklam amaçlı bile olsa kendilerine dava açacağımı belirttim.Apex Legends,PUBG veya Counter Strike oyunları hile yapan oyuncualrın çkluğu yüzünden oynanmaz durumda.Overwatch ise birkere problem yaşadım ondanda ilk defa ki son oldu bir oyunda küfür ettim ingilizce.Sesli chat kullanıyoruz oynarken ve takımımıza gelen bir rus erkek sesimi duyunca sapıkça tekliflerde bulunmaya başladı.Bende küfür ettim ve 1 hafta chat banı aldım.Oda kalıcı olarka banlandı.Orda başka sorun yaşamadım.GW2 asla bir sorun olmadı.LOL ise oo soun nedemek destek ekibinden birilerini işten atttırdım,forumlarını tüm dünyada kapattırdım,her oyunda küfür var zaten ligler filan bildiğiniz saçmalık.Terada oyunun yapısıyla alakalı sorun yaşadım ki 6 ay boyunda özel olarak USA ve Japanya(oyunun en popüler olduğu zamanlrda)server birincilerinden eğitim aldım.Oyun komboları yapması çok zor bir oyundu.Sonrasında kendi serverıma geri gelip tüm servera karşı savaştım ve kazandım.Bunun nedeni open map pvp olan bir oyun olması ve lideri olduğum yeni oyunculara yardım eden guildimin alman ırkçılar tarafından 3-4 guildle beraber her yerde her anda avlanması ve herkezin guildden çıkması ve oyunu bırakmasına neden olan bir olaydı.Bende healer idim zaten.Ondan karşılık veremiyordum.Daha sonra 1 vs 20 gibi kazanacak kadar ders aldığımda tek başıma tüm serverı öldürdüm.Gerilla taktikleriyle.Hatta eriniy Hunters,Erini Killers gibi sadece beni avlamak için 2 guild kuruldu.Serverlar arası uluslar arası savaşta kale kumandanı olarak beni seçtiler ki tek başıma kaleyi savunup servera birinciliği alınca ve sürekli herkezi öldürüp serverı dar edince onlar çıktı bir ay sonrada bende oyunda çıktım.
Irkçı almanlar,ruslar ve türkler online oyunlardaki en kötü oyunculardır.Ardından fransızlar gelir.
Başka overwatch hakkında youtube kanalım vardı 600.000 aboneye ulaşmıştı.İngilizce ve bunun için bana 12 tane hesap hediye edildi.Ama son iki üç senedir video yapmadım ve orda profosyenel lige çağrıldım ama türk olduğumu bilmiyorlardı ve tabiki kız olduğumuda.Öğrendiklerinde bayağı şaşırdılar.
Bana göre türk oyuncu varsa oyun oynanamaz durumdadır.Ayrıca oyun bedava ise bu genel olarak aynı.Yani para verip oyuna girerim yüksek pingle ama türk oyunculardan uzak dururum.
Mesala LOL EUW de ana hesabım ve hiç dereceli girmediğim hesabımda TR de.Her oyundna küfür kıyamet troller.Mesala discoorda girmeyelim oo kadınız ya ne sapıklar ne teklifler.Telefon sormalar,instegram istemeler,kamerada soyunurmusun demeler.Bildiğin sapıklar işte.Online ortamlarda türklerden uzak duracaksın ki katil olmayasın.

Scarmigli1 ded

Asistan
Reaksiyon puanı
463
online oyunlar başlı başına bir dert (bedava olanlar) çocuklardan tut koca adamlar bile çocuk gibi davranıyor mesela bir örnek veriyim valorant oynayanlar için operatör silahı var ya oynamayanlar içinde awp diyim oynamayı bilmeyen insanlar güzel silah diye alıyor birde oynayabilir misin diyoruz adam eh işte diyor,sonra micte bağırıp şarkı açanlar var, ses kasma işi yok yani

kısaca özet geçicek olursam eğer imkanınız varsa türk serverinde oynamayın ve buna çözüm için türk destek ekibinin biraz daha ilgilenmesi lazım adamı reportladığım halde hala ban yemiyor

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Oyuna başladığın gibi /sustur all
En iyi çözüm bu. Ve arkadaşlarınla birlikte oynamak.

erini

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
online oyunlar başlı başına bir dert (bedava olanlar) çocuklardan tut koca adamlar bile çocuk gibi davranıyor mesela bir örnek veriyim valorant oynayanlar için operatör silahı var ya oynamayanlar içinde awp diyim oynamayı bilmeyen insanlar güzel silah diye alıyor birde oynayabilir misin diyoruz adam eh işte diyor,sonra micte bağırıp şarkı açanlar var, ses kasma işi yok yani

kısaca özet geçicek olursam eğer imkanınız varsa türk serverinde oynamayın ve buna çözüm için türk destek ekibinin biraz daha ilgilenmesi lazım adamı reportladığım halde hala ban yemiyor
Riot oyunlarından biri açıkçası denedim oynadım ve asla oynanmaması gereken oyunlar listeme eklendi.Oyun sanki liseli çocukların elinden çıkmış gibi.Benzeri oyunlar mesala CS,paladins ve overwatch oyunlarınıda oynadım.Öncelikle bu oyunlaın hemen hepsinde hile yapılıyor.Hatta CS de uluslar arası E-spor turnuvvalarında bile hile vardı.Oyunları kıyaslamama gerekirse kesinlike overwatch harici oynamaya değmez.Overwatch bir günde 400.000 oyuncuyu banladı ve hile programı yapnlar milyon folarlık davalar açtı.Overwatchda hile yapanlar anında fark ediliyor ve oyun esnasında banlanıyor.Aşırı hızlı.Ayrıca rkip hile bile yapsa overwathcda kazanma şansınız var.Hile yapanları Kill cam ile anında anlıyorsunuz.Kimse kimseye küfür etmiyor ve oyunun oynanışı hitbolar ve dengesi çok daha iyi.Yani son model bir mercedes ile anadol arasındaki fark kadar belirgin.Overwatchda türkler var ama orda toxic davranamıyorlar.İsimleri türkçe değilse türk olduklarını anlayamazsınız zaten.Firma bu konuda asla taviz vermiyor.Valorant ve diğerlerinide denedim ama oyunların kalitesini ve grafiklerini bir kenara atarsak ve toxic oyuncularıda görmezden gelsek bile oyunun oynarken verdiği silahları kullanırken yetenekleri kullanırken verdiği his aşırı derece farklı ver overwatch her konuda üstün.Bu sıralar yeni bir oyuna başladım.Şu anda oynuyorum hatta.Oldukça iyi bir oyuncu kitlesi var.Elite Dangerius.Acele ederseniz Epic Games De bedava ve öyle süper bir pc istemiyor.Tabi türü sevenlere hitap ediyor ama sevmeseniz bile tavsiye ederim.Özellike birkaç arkadaş beraber oynamak için yad yalnız oynamak için iyice güçlenince açık oyuna girip pvp yapmak için mükemmel bir oyun.Grafikleri çağın gerisinde olabilir ama oyunda 500 milyar yıldız sistem var ve benim on yıldız sistemini tamamen keşfetmem 6 saat sürüyor.Üstelik 25 gb boyutunda bir oyun.Tavsiyemdir.Son olark bu sene içinde valorant veya overwatch gibi oynayabileceğiniz bir yaması olacak.Yani gemiden inip tüfeği kaptığınız gibi bam bam.Unutmayın oyunlar eğlenmek içindir şayet sürekli hakrete uğrayıp sinir oluyorsanız oynamayın.